11x Pokémon cadeau voor Pokémon fans

Ken jij iemand die Pokémon kaarten spaart en ruilt, dol is op het vangen en verzamelen van Pokémons, graag Pokémon spellen speelt en/of houdt van alles wat met Pokémon te maken heeft? Bekijk dan de top 11 Pokémon cadeau ideeën voor Pokémon fans en vind een origineel cadeau voor een Pokémon fan dat geheel in het teken van Pokémon staat!

1. Pokémon cadeauset

Deze Pokémon cadeauset is een leuk Pokémon cadeau om te geven én te krijgen. In de cadeauset zitten namelijk een Pokémon mok, glas en twee onderzetters. Deze zal een Pokémon fan met veel plezier gebruiken. Doordat de Pokémon artikelen in een giftbox zitten, is het ook nog eens extra leuk om dit cadeau te geven!

2. Pokémon bordspel

Een fantastisch Pokémon cadeau voor een Pokémon fan is een Pokémon bordspel. Er zijn verschillende Pokémon bordspellen verkrijgbaar. 

Allereerst heb je Pokémon Monopoly. Dit spel staat geheel in het teken van Pokémon en de speelstukken zijn bekende Pokémons, te weten Pikachu, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Eevee en Jigglypuff. Het doel van het spel is om een zo sterk mogelijk Pokémon team samen te stellen. Een spel waar een Pokémon fan zeker van zal genieten!

Daarnaast heb je het bordspel Pokémon Labyrinth. Het speelbord is een labyrinth, waarin allerlei Pokémons verstopt zitten. Bij het spel moet je de wegen op het speelbord schuiven om zo Pokémons te vangen. Degene die aan het einde van het spel de meeste Pokémons heeft verzameld wint. Een cadeau waar een Pokémon fan veel speelplezier aan zal beleven!

Pokémon Monopoly
Pokémon Labyrinth

3. Pokémon rugzak

Deze Pokémon rugzak is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens handig. De rugzak staat vol met Pokémons en is dan ook een perfect Pokémon cadeau voor een Pokémon fan. Met deze rugzak wordt het extra leuk om erop uit te gaan en kan iedereen aan de ontvanger van het cadeau zien dat hij/zij een Pokémon fan is!

4. Pokémon portemonnee

Op deze Pokémon portemonnee staan verschillende Pokémons en het is dan ook een perfect cadeau om een Pokémon fan op originele manier te verrassen. Hiermee wordt het trekken van de portemonnee een feestje voor een Pokémon fan!

5. Pokémon fleecedeken

Deze Pokémon fleecedeken is perfect voor de koude dagen. Een Pokémon fan kan heerlijk liggen, genieten en opwarmen onder deze leuke Pokémon fleecedeken waarop Pikachu, Bulbasaur, Charmander en Squirtle staan afgebeeld!

6. Pokémon wekker

Wakker worden was nog nooit zo leuk met deze Pokémon wekker. De wekker heeft de vorm van een Poké Ball waarop Pikachu ligt te slapen. Naast Pikachu, is de wekker ook verkrijgbaar in andere varianten, te weten Bulbasaur en Charmander. Hiermee heb jij een geweldig Pokémon cadeau waarmee het zetten van de wekker en opstaan voor een Pokémon fan een stuk leuker wordt!

7. Pokémon knuffel

Verras een Pokémon fan met een knuffel van zijn/haar favoriete Pokémon. Ken je iemand die dol is op Pikachu? Verras hem/haar dan met een Pikachu knuffel. Heeft de Pokémon fan in kwestie een andere favoriete Pokémon? Verras hem/haar dan met een andere Pokémon knuffel waarmee hij/zij heerlijk kan knuffelen!

8. Pokémon poster

Deze Pokémon poster is een leuke toevoeging in het huis van een Pokémon fan. Deze staat namelijk vol met Pokémons. Nadat een Pokémon fan deze heeft opgehangen op een plek naar keuze, kan hij/zij deze Pokémon poster keer op keer weer bewonderen en hiervan genieten. Het is dan ook een geweldig Pokémon cadeau waar je een Pokémon fan zeker blij mee zal maken!

9. Pokémon taart

Ken jij een Pokémon fan die iets te vieren heeft, zoals een verjaardag? Verras hem/haar dan met een overheerlijke Pokémon taart. Een leuk Pokémon cadeau waar een Pokémon fan zeker van zal genieten en smullen!

10. Pokémon LED sleutelhanger Pikachu

Deze Pokémon LED sleutelhanger is ontzettend leuk aan de sleutelbos van een Pokémon fan. Aan de sleutelhanger hangt namelijk Pikachu met LED-lamp die licht kan geven. Hiermee kan iedereen aan de sleutelbos van een Pokémon fan zien hoe dol hij/zij is op Pokémon!

11. Pokémon LED-lamp

Een leuk en origineel Pokémon cadeau voor een Pokémon fan is een Pokémon LED-lamp. De Pokémon LED-lamp ziet er niet alleen leuk uit, maar kan ook gebruikt worden als lichtbron. Er zijn Pokémon LED-lampen verkrijgbaar van verschillende Pokémons, zoals Pikachu, Eevee en Jigglypuff. Je kunt dan ook een Pokémon fan verrassen met een Pokémon LED-lamp die bij hem/haar past!

Pikachu LED-lamp
Eevee LED-lamp
Jigglypuff LED-lamp