Top 11 cadeau ideeën voor Pokémon fans

Ken jij iemand die zich een echte Pokémon trainer waant en graag Pokémons vangt en verzamelt, Pokémon kaarten spaart en/of dol is op alles wat met Pokémon te maken heeft? Bekijk dan de top 11 cadeau ideeën voor Pokémon fans en vind een origineel cadeau voor een Pokémon fan dat geheel in het teken van Pokémon staat.

1. Pokémon giftbox

Deze leuke Pokémon giftbox is een leuk cadeau om te geven én te krijgen. In de giftbox zitten een Pokémon mok, glas en twee onderzetters. Deze zal een Pokémon fan met veel plezier gebruiken. Doordat de Pokémon artikelen in een giftbox zitten, is het ook nog eens extra leuk om dit cadeau te geven!

2. Pokémon bordspel

Een leuk cadeau voor een Pokémon fan is een Pokémon bordspel. Er zijn verschillende Pokémon bordspellen verkrijgbaar. 

Allereerst heb je Pokémon Monopoly. Dit spel staat geheel in het teken van Pokémon en de speelstukken zijn bekende Pokémons, te weten Pikachu, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Eevee en Jigglypuff. Het doel van het spel is om een zo sterk mogelijk Pokémon team samen te stellen. Een spel waar een Pokémon fan zeker van zal genieten!

Daarnaast heb je het bordspel Pokémon Labyrinth. Het speelbord is een labyrinth, waarin allerlei Pokémons verstopt zitten. Bij het spel moet je de wegen op het speelbord schuiven om zo Pokémons te vangen. Degene die aan het einde van het spel de meeste Pokémons heeft verzameld wint. Een cadeau waar een Pokémon fan veel speelplezier aan zal beleven!

Pokémon Monopoly
Pokémon Labyrinth

3. Pokémon rugzak

Deze Pokémon rugzak is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens handig. De rugzak staat vol met Pokémons en is dan ook een perfect cadeau voor een Pokémon fan. Met deze rugzak wordt het extra leuk om erop uit te gaan en kan iedereen aan de ontvanger van het cadeau zien dat hij/zij een Pokémon fan is!

4. Pokémon portemonnee

Op deze Pokémon portemonnee staan verschillende Pokémons en het is dan ook een perfect cadeau om een Pokémon fan op originele manier te verrassen. Hiermee wordt het trekken van de portemonnee een feestje voor een Pokémon fan!

5. Pokémon fleecedeken

Deze Pokémon fleecedeken is perfect voor de koude dagen. Een Pokémon fan kan heerlijk liggen, genieten en opwarmen onder deze leuke Pokémon fleecedeken waarop Pikachu, Bulbasaur, Charmander en Squirtle staan afgebeeld!

6. Pokémon wekker

Wakker worden was nog nooit zo leuk met deze leuke Pokémon wekker. Er zijn Pokémon wekkers verkrijgbaar met verschillende Pokémons, te weten Pikachu, Bulbasaur en Charmander.  Hiermee wordt het zetten van de wekker en opstaan dan ook een stuk leuker voor een Pokémon fan!

Pikachu wekker
Bulbasaur wekker
Charmander wekker

7. Pokémon knuffel

Verras een Pokémon fan met een knuffel van zijn/haar favoriete Pokémon. Ken je iemand die dol is op Pikachu? Verras hem/haar dan met een Pikachu knuffel. Heeft de Pokémon fan in kwestie een andere favoriete Pokémon? Verras hem/haar dan met een andere Pokémon knuffel waarmee hij/zij heerlijk kan knuffelen!

Pikachu knuffel

8. Pokémon poster

Deze Pokémon poster is een leuke toevoeging aan het huis van een Pokémon fan, deze staat namelijk vol met Pokémons. Nadat een Pokémon fan deze heeft opgehangen op een plek naar keuze, kan hij/zij deze Pokémon poster keer op keer weer bewonderen en hiervan genieten!

9. Pokémon taart

Ken jij een Pokémon fan die iets te vieren heeft, zoals een verjaardag, verras hem/haar dan met een overheerlijke Pokémon taart. Een cadeau waar een Pokémon fan zeker van zal genieten en smullen!

10. Pokemon LED sleutelhanger Pikachu

Deze Pokémon LED sleutelhanger is ontzettend leuk aan de sleutelbos van een Pokémon fan. Aan de sleutelhanger hangt namelijk Pikachu met LED-lamp die licht kan geven. Hiermee kan iedereen aan de sleutelbos van een Pokémon fan zien hoe dol hij/zij is op Pokémon!

11. Pokémon LED-lamp

Een leuke en originele manier om een Pokémon fan te verrassen is met een Pokémon LED-lamp. De Pokémon LED-lamp kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zo kan het dienen als nachtlampje, maar het kan ook gebruikt worden als decoratie. Er zijn Pokémon LED-lampen verkrijgbaar van verschillende Pokémons, zoals Pikachu, Eevee en Jigglypuff. Je kunt dan ook een Pokémon fan verrassen met een Pokémon LED-lamp die bij hem/haar past!

Pikachu LED-lamp
Eevee LED-lamp
Jigglypuff LED-lamp