Top 7 cadeau ideeën voor bad liefhebbers

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die dol is op in bad gaan? Iemand die echt kan genieten van een een warm bad en hierin tot rust komt en ontspant? Lees dan de top 7 cadeau ideeën voor bad liefhebbers en vind een fantastisch cadeau waarmee het nemen van een bad nog leuker wordt!

1. Badkussen

Een fantastisch cadeau voor een bad liefhebber is een badkussen. Hiermee wordt liggen in bad nog fijner!

2. Regenboog bruisballen

Geef een bad liefhebber regenboog bruisballen cadeau. Deze bruisballen geven het badwater een vrolijke kleur, zoals roze, paars, blauw, groen, rood, oranje of geel. Daarnaast ruiken de bruisballen ook nog eens lekker. Kortom: een geweldig cadeau voor in bad!

3. Uitschuifbare badplank

Met deze uitschuifbare badplank zal een bad liefhebber nog meer genieten in bad. Hiermee heb je namelijk in bad je favoriete spullen in handbereik, zoals je telefoon, tablet, boek en een glas drinken. Hiermee wordt badderen nog leuker!

4. Badborstel

Verras een bad liefhebber met een badborstel. Hiermee kan je ook bij de lastige plekken op je lichaam en daarnaast is het ook nog eens goed voor je huid. Hiervan zal een bad liefhebber dan ook zeker genieten!

5. Stress Less badlamp

De Stress Less badlamp is een fantastisch cadeau voor in bad. De lamp geeft verschillende kleuren en zorgt ervoor dat je helemaal ontspant!

6. Discobal voor in bad

Een origineel cadeau voor iemand die graag baddert is een discobal voor in bad. De discobal drijft in bad, heeft verschillende lichteffecten en zorgt voor een geweldige sfeer in bad!

7. Kneipp badolie geschenkset

Een leuk cadeau voor iemand die graag in bad gaat is de Kneipp badolie geschenkset met 6 verschillende badoliën. Hiervan zal een bad liefhebber zeker genieten!

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen