Cadeau man 50 jaar: top 8 cadeau ideeën!

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een man die 50 jaar wordt en Abraham gaat zien? Vraag jij je af: Wat geef je aan een man die 50 jaar wordt? en Wat is een origineel cadeau voor een 50-jarige man? Lees dan de top 8 cadeau ideeën voor een man die 50 jaar wordt en verras hem met een geweldig cadeau om hem te feliciteren met deze bijzondere leeftijd!

1. Boek 'Mijn eerste 18 jaar - Geboren in 1974'

Een bijzonder cadeau voor een man die 50 jaar wordt is het boek ‘Mijn eerste 18 jaar’. In dit boek kan hij lezen over onder meer het nieuws, de rages, hits, tv-programma’s, films en sport in de eerste 18 jaar van zijn leven. Hiermee kan een 50-jarige man dan ook zijn jeugd opnieuw herbeleven!

2. Bierpul 'Een levende legende en dan pas 50 proost'

Ken jij een man die 50 jaar wordt en dol is op bier? Verras hem dan met een bierpul met lederen sleeve waarop de tekst ‘Een levende legende en dan pas 50 proost’ staat. Hiermee heb jij een geweldig cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd!

3. Hapjesplank - Abraham 50 jaar

Deze hapjesplank is een origineel cadeau voor een man die 50 jaar wordt. De hapjesplank staat namelijk geheel in het teken van het bereiken van deze bijzondere leeftijd met teksten als ‘Abraham’, ’50’, ‘Aged to perfection’, ‘Plezier’ en ‘Proost’. Kortom: een leuk cadeau voor een 50-jarige man dat zeker van pas zal komen!

4. Sokken 'Hoera 50 jaar Abraham!'

Een leuk cadeau voor een man die 50 wordt zijn sokken met verkeersborden van 50 en de tekst ‘Hoera 50 jaar Abraham!’. De 50-jarige man zal zich extra jarig voelen met deze toepasselijke sokken!

5. Emmer 'Het is echt waar deze Abraham is 50 jaar!'

Een handig cadeau voor een 50-jarige man is een emmer waarop de tekst ‘Het is echt waar deze Abraham is 50 jaar!’ staat. Of het nu is voor het wassen van de auto, klussen of iets anders, deze emmer komt altijd van pas!

6. Snoeppot 'Hoera! Abraham 50 jaar'

Verras een man die 50 jaar wordt met een snoeppot met de tekst ‘Hoera! Abraham 50 jaar’. Om het cadeau nog leuker te maken, kan je de snoeppot vullen met het favoriete snoep van de jarige. Hiermee heb jij een geweldig cadeau!

7. Opblaasbare rollator

‘Zet de rollator maar vast klaar, Abraham is 50 jaar’ is een tekst die vaak wordt gebruikt als een man 50 jaar wordt. Een grappig cadeau om een 50-jarige man te verrassen is dan ook een opblaasbare rollator. De jarige zal zeker om dit cadeau kunnen lachen!

8. 3D Abraham taart

Feliciteer een man die 50 jaar wordt op toepasselijke wijze met een 3D Abraham taart. Hiervan zal hij zeker genieten!