Top 8 cadeau ideeën om iemand te bedanken

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau om iemand te bedanken? Vraag jij je af: Wat is een leuk en origineel bedank cadeau? Lees dan de top 8 cadeau ideeën om iemand te bedanken en vind een geweldig cadeau om iemand te bedanken dat zeker zal worden gewaardeerd!

1. GiftForYou Cadeaubon 'Bedankt!'

Een leuk cadeau om iemand te bedanken is met de GiftForYou cadeaubon ‘Bedankt!’. Met deze cadeaubon kan de ontvanger genieten van een leuke belevenis naar keuze. Hiermee geef jij dan ook een onvergetelijke herinnering cadeau!

2. Fles wijn 'Super bedankt'

Wil jij iemand bedanken die dol is op wijn? Geef dan een wijnfles waarop ‘Super bedankt’ staat vermeld cadeau. Je kan kiezen uit 3 soorten wijn, te weten rood, wit en rosé. De ontvanger zal hiervan zeker genieten!

3. Boeket met kaart 'Bedankt'

Een leuke manier om iemand te bedanken is met een boeket bloemen dat wordt geleverd met een ‘Bedankt’ kaart. De ontvanger zal dit lieve bedankje zeker waarderen!

4. Handcrème 'Bedankt voor de helpende handen'

Een origineel bedankt cadeau is een handcrème waarop ‘Bedankt voor de helpende handen’ staat vermeld. Hiermee kun jij op leuke wijze iemand bedanken!

5. Doosje chocolade 'Bedankt!'

Wil jij iemand bedanken die dol is op chocolade? Geef dan een doosje chocolade met de opdruk ‘Bedankt!’ cadeau. Dit lekkere cadeau zal zeker in de smaak vallen!

6. Snoepdoosje 'Bedankt!'

Een originele manier om iemand te bedanken is met een snoepdoosje waarop ‘Bedankt!’ staat vermeld. Hiervan zal de ontvanger zeker smullen!

7. Heliumballon 'Bedankt!'

Een leuke manier om iemand te bedanken is met een vrolijke heliumballon waarop ‘Bedankt!’ staat vermeld en wordt geleverd in een vrolijke doos. Bij het openmaken van de doos vliegt de heliumballon eruit. Hiermee zal jij de ontvanger dan ook zeker blij verrassen!

8. VVV cadeaukaart 'Ontzettend bedankt'

Een fantastisch bedankt cadeau is de VVV cadeaukaart ‘Ontzettend bedankt’. Je kan zelf een bedrag kiezen en ook nog een persoonlijk bericht bijvoegen om het bedankje extra persoonlijk te maken. Het is dan ook een leuk cadeau om iemand te bedanken!