11x eenhoorn cadeau voor een eenhoorn fan!

Eenhoorns zijn magische dieren met een hoorn op hun hoofd en vaak kleurrijke manen. Ze zijn vaak geliefd onder kinderen en spreken tot de verbeelding. Ken jij iemand die dol is op eenhoorns? Bekijk dan de top 10 eenhoorn cadeau ideeën en vind een leuk en origineel cadeau voor een eenhoorn fan. Hiermee kan jij iemand die houdt van eenhoorns verrassen met een cadeau dat geheel in het teken staat van eenhoorns!

1. Eenhoorn stapelspel

Een origineel eenhoorn cadeau om een eenhoorn fan te verrassen is het eenhoorn stapelspel. Dit spel bevat roze, blauwe en witte eenhoorns die je op elkaar moet stapelen. Degene die de stapel met eenhoorns laat omvallen heeft verloren. Hier zal iemand die dol is op eenhoorns zeker veel plezier aan beleven!

2. Eenhoorn lampje

Dit lieve eenhoorn lampje is een geweldig eenhoorn cadeau voor een eenhoorn fan. Het lampje ziet er namelijk uit als een eenhoorn en is dan ook niet alleen leuk als het lampje aanstaat, maar staat ook leuk op de kamer. Het eenhoorn lampje werkt op batterijen, zodat een eenhoorn fan dit leuke eenhoorn lampje overal kan neerzetten!

3. Eenhoorn lunch en snack box set

Deze leuke eenhoorn lunch en snack box set is ideaal voor thuis, een dagje uit of onderweg. De set bestaat uit een lunch box en snack boxen in 3 verschillende maten, te weten groot, middelgroot en klein. Op de lunch box en snack boxen staan verschillende eenhoorns afgebeeld, zodat het een handig en leuk eenhoorn cadeau is om een eenhoorn fan blij te maken!

4. Eenhoorn badbruisbal

Deze badbruisbal, oftewel ‘bath bomb’, ziet eruit als een eenhoorn. Hiermee wordt het voor een eenhoorn liefhebber een feestje om in bad te gaan en deze leuke eenhoorn bruisbal in bad te laten bruisen. Het is dan ook een fantastisch eenhoorn cadeau om een eenhoorn fan te verrassen!

5. Verzilverde spaarpot eenhoorn

Wil jij sparen voor een unicorn lover nog leuker maken of een eenhoorn liefhebber op een originele manier geld cadeau geven? Verras deze dan met een eenhoorn spaarpot. Een leuk en lief eenhoorn cadeau dat een eenhoorn fan zeker zal waarderen!

6. Eenhoorn reiskussen

Dit unicorn reiskussen is niet alleen heel leuk, het is ook nog eens handig voor onderweg. Of het nu is voor in de auto of het vliegtuig, dit unicorn reiskussen maakt een reis veel comfortabeler. Een geweldig cadeau voor een eenhoorn liefhebber, waar deze zeker plezier van zal ondervinden!

7. Eenhoorn mok met lepel

Iets drinken wordt voor een eenhoorn liefhebber nog leuker met deze leuke eenhoorn mok met lepel. De mok ziet eruit als een eenhoorn en heeft een lepel die eruit ziet als een toverstokje. Een magisch eenhoorn cadeau waar je een eenhoorn fan zeker blij mee maakt!

8. Eenhoorn sloffen

Op deze eenhoorn sloffen loopt een eenhoorn liefhebber op wolkjes. Deze eenhoorn sloffen zien er super schattig uit en wil een eenhoorn liefhebber meteen aandoen en nooit meer uitdoen. De eenhoorn sloffen zijn heerlijk zacht en dan ook een fantastisch cadeau voor een eenhoorn fan!

9. Eenhoorn sieradenhouder

Op deze leuke eenhoorn sieradenhouder kan een eenhoorn liefhebber haar favoriete sieraden een mooi plekje geven. De sieraden kunnen op het schaaltje worden gelegd en ringen kunnen aan de gouden hoorn van de eenhoorn worden gehangen. Een handig en origineel cadeau om te geven aan een eenhoorn liefhebber!

10. Opblaasbare eenhoorn

Deze opblaasbare eenhoorn is het perfecte zwemaccessoire voor een eenhoorn liefhebber. Of het nu is voor op vakantie, het zwembad of het strand, aan deze opblaasbare eenhoorn zal een eenhoorn liefhebber veel plezier beleven!

11. Eenhoorn taart

Wil jij een eenhoorn liefhebber verrassen met een overheerlijk eenhoorn cadeau? Geef deze dan een eenhoorn taart cadeau. Er zijn verschillende eenhoorn taarten verkrijgbaar. Allereerst kun je kiezen voor een 3D eenhoorn taart met een afbeelding en tekst naar keuze. Daarnaast kun je kiezen voor een taart die eruit ziet als een eenhoorn. Welke eenhoorn taart je ook kiest, een eenhoorn liefhebber zal van dit cadeau zeker smullen!

Taart die eruit ziet als een eenhoorn