6x klavertje vier cadeau om iemand geluk te wensen

Niets is zo fijn als iemand die je geluk wenst en met een leuk klavertje vier cadeau zal deze persoon dit zeker extra waarderen. In dit artikel vind je daarom de top 6 cadeaus om iemand geluk te wensen. Dus of je iemand nu geluk wilt wensen voor examens, een sollicitatiegesprek, een nieuwe baan, een operatie, om een hart onder de riem te steken of om een andere reden, hiermee vind je altijd een origineel klavertje vier cadeau waarmee je iemand op leuke wijze geluk kunt wensen!

1. Een zakje geluk

De perfecte manier om iemand geluk te wensen is met een zakje geluk. Dit is een jutezakje met onder andere speciale klavertje vier bollen, welke de ontvanger van het cadeau met behulp van meegeleverde instructies zelf in de tuin of een pot kan planten. Hiermee zal de ontvanger van het cadeau zeker blij zijn!

2. Klavertje vier sleutelhanger

Deze klavertje vier sleutelhanger kan de ontvanger van het cadeau als geluksbrenger aan zijn/haar sleutelbos hangen en overal en altijd bij zich dragen. Een leuk klavertje vier cadeau dat hij/zij zeker zal waarderen.

3. Chocolade hoefijzer en klavertjes vier

Een leuke manier om iemand geluk te wensen is met deze chocolade in de vorm van een hoefijzer en klavertjes vier. De chocolade wordt verpakt in een leuke cadeauverpakking, zodat jij niet alleen een lekker, maar ook een leuk geluk cadeau hebt om te geven!

4. Gepersonaliseerd boek Ik wens je heel veel geluk

Een origineel cadeau om iemand geluk te wensen is met het gepersonaliseerde boek Ik wens je heel veel geluk. Het boek is te personaliseren door middel van een naam en foto en daarnaast kun je op het voorblad een persoonlijke boodschap vermelden. Het boek staat vol met foto’s en quotes rondom geluk en is een origineel geluk cadeau dat de ontvanger zeker zal koesteren!

5. Klavertje vier kweekset

Met deze kweekset geef jij de ontvanger van het cadeau de mogelijkheid om zelf zijn/haar geluk te kweken. Met deze kweekset kun je namelijk zelf klavertjes vier kweken. Hiervoor vind je in deze set onder meer een wit potje en klavertje vier bollen. Een cadeau waar de ontvanger van het cadeau zeker gelukkig van zal worden!

6. Klavertje vier 3D LED-lamp

Wens iemand geluk met deze leuke klavertje vier 3D LED-lamp. Deze klavertje vier lamp kan de ontvanger van het cadeau een mooi plekje in zijn/haar huis of kamer geven om elke keer weer opnieuw herinnerd te worden aan jouw steun. Dit bijzondere klavertje vier cadeau zal dan ook zeker gewaardeerd worden.