Top 6 cadeau ideeën om iemand geluk te wensen

Niets is zo fijn als iemand die je geluk wenst en met een leuk cadeau zal deze persoon dit zeker extra waarderen. In dit artikel vind je de top 6 cadeau ideeën om iemand geluk te wensen. Dus of je iemand nu geluk wilt wensen in een nieuw huis, voor een sollicitatiegesprek, met een nieuwe baan, voor examens, om een hart onder de riem te steken of om een andere reden, hiermee vind je altijd een cadeau waarmee je iemand op toepasselijke en originele wijze geluk kunt wensen!

1. Een zakje geluk

De perfecte manier om iemand geluk te wensen is met een zakje geluk. Dit is een jutezakje met onder andere speciale klavertje vier bollen, welke de ontvanger van het cadeau met behulp van meegeleverde instructies zelf in de tuin of een pot kan planten. Hiermee zal de ontvanger van het cadeau zeker blij zijn!

2. Rattan klavertje vier

Wens iemand geluk met deze leuke klavertje vier gemaakt van rattan. Dit klavertje vier van rattan dient als woonaccessoire en kan de ontvanger van het cadeau dan ook een mooi plekje in huis geven, zodat hij/zij hier keer op keer van kan genieten!

3. Klavertje vier sleutelhanger

Deze klavertje vier sleutelhanger kan de ontvanger van het cadeau als geluksbrenger aan zijn/haar sleutelbos hangen en overal en altijd bij zich dragen. Een cadeau dat hij/zij dan ook zeker zal waarderen.

4. Chocolade hoefijzer en klavertjes vier

Een leuke manier om iemand geluk te wensen is met deze chocolade in de vorm van een hoefijzer en klavertjes vier. De chocolade wordt verpakt in een leuke cadeauverpakking, zodat jij niet alleen een lekker, maar ook een leuk cadeau hebt om te geven!

5. Gepersonaliseerd boek 'Ik wens je heel veel geluk'

Een origineel cadeau om iemand geluk te wensen is met het gepersonaliseerde boek ‘Ik wens je heel veel geluk’. Het boek is te personaliseren door middel van een naam en foto en daarnaast kun je op het voorblad een persoonlijke boodschap vermelden. Het boek staat vol met foto’s en quotes rondom geluk en is een cadeau dat de ontvanger zeker zal koesteren!

6. Klavertje vier kweekset

Met deze kweekset geef jij de ontvanger van het cadeau de mogelijkheid om zelf zijn/haar geluk te kweken. Met deze kweekset kun je namelijk zelf klavertjes vier kweken. Hiervoor vind je in deze set onder meer een wit potje en klavertje vier bollen. Een cadeau waar de ontvanger van het cadeau zeker plezier aan zal beleven!