Top 10 cadeau ideeën voor volwassen Nijntje fans!

Ken jij een volwassen Nijntje fan die nog steeds als een kind zo blij kan worden van Nijntje? Verras hem/haar dan met een origineel cadeau dat geheel in het teken staat van Nijntje, maar zeker niet kinderachtig is. In dit artikel vind je de 10 cadeau ideeën voor volwassen Nijntje fans, zodat jij een fantastisch cadeau kunt geven!

1. Nijntje mok

Het drinken van koffie, thee, chocolademelk of een andere drank wordt nog leuker en lekkerder met deze leuke Nijntje mok. Een geweldig cadeau om een volwassen Nijntje fan mee te verrassen!

2. Nijntje peper- en zoutstel

Dit Nijntje peper- en zoutstel is een perfecte toevoeging op tafel of in de keuken van een volwassen Nijntje fan. Het Nijntje peper- en zoutstel is verkrijgbaar in twee kleuren, te weten wit en zwart. Je kunt dan ook een kleur kiezen die bij de Nijntje fan in kwestie past. Met dit Nijntje peper- en zoutstel wordt het strooien van peper of zout over je eten nog leuker!

3. Nijntje snijplank

Deze snijplank in de vorm van Nijntje is een origineel cadeau om een volwassen Nijntje fan te verrassen. Of het nu is voor het snijden van brood, groenten of fruit, deze snijplank komt altijd van pas. Daarnaast is deze Nijntje snijplank ook nog eens heel leuk! Kortom: een fantastisch cadeau.

4. Nijntje flessenstop

Deze Nijntje flessenstop kun je op een opengemaakte fles wijn zetten en zorgt ervoor dat de wijn langer vers blijft. Een leuk cadeau om iemand te verrassen die van wijn én Nijntje houdt!

5. Nijntje bakvorm

Ken jij iemand die dol is op bakken én Nijntje? Verras deze persoon dan met een bakvorm in de vorm van het hoofd van Nijntje. Hiermee wordt bakken nog leuker en het eindresultaat nog mooier!

6. Nijntje Monopoly

De Nijntje editie van Monopoly is een leuk cadeau om een volwassen Nijntje fan te verrassen. Het spel staat namelijk geheel in het teken van de illustraties van Dick Bruna, Nijntje en haar vrienden en staat dan ook garant voor veel speelplezier!

7. Nijntje opvouwbare tas

Deze opvouwbare tas staat vol met Nijntjes en is dan ook een leuk cadeau om een Nijntje fan te verrassen. Daarnaast is het een cadeau dat zeker veel gebruikt zal worden. Tegenwoordig moet je namelijk overal een tasje meenemen en wat is er leuker dan rondlopen met deze leuke Nijntje tas!

8. Nijntje potloden

Deze Nijntje potloden hebben aan het uiteinde een clipje met een Nijntje op de fiets en Nijntje met een ballon. Dit levert dan ook veel schrijfplezier op. Als de potloden op zijn kun je de clipjes van het potlood af halen en op nieuwe potloden zetten. Een cadeau waar je dan ook oneindig schrijfplezier mee hebt!

9. Nijntje notitieboekje

Met dit Nijntje notitieboekje wordt het extra leuk om iets op te schrijven. Op de voorkant van het notitieboekje staat namelijk Nijntje afgebeeld. Hiermee wordt iets opschrijven dan ook een feestje!

10. Nijntje puzzel voor volwassenen

Ken jij een volwassene die dol is op puzzelen en Nijntje? Verras deze persoon dan met een Nijntje puzzel van 1000 stukjes waarop maar liefst 99 Nijntjes staan afgebeeld. Hieraan zal hij/zij zeker veel plezier beleven!

Tip: Ben je op zoek naar meer leuke Nijntje producten voor volwassenen. Bekijk dan ook het Nijntje assortiment bij de HEMA. Hier zitten veel leuke Nijntje cadeaus voor volwassenen tussen waar jij iemand zeker blij mee zal verrassen!