8x croissant cadeau voor croissant liefhebbers

Niets gaat boven een verse overheerlijke croissant die krokant is, besmeerd met boter en jam of een ander beleg naar keuze. Het allerlekkerste is natuurlijk de Franse croissant, maar ook als deze niet uit Frankrijk komt is het nog steeds smullen. Dit is iets dat een croissant liefhebber zeker kan beamen. Ken jij iemand die dol is op het eten van croissantjes en wil jij deze persoon op originele wijze verrassen? Bekijk dan de top 8 cadeau ideeën voor croissant liefhebbers en verras deze persoon met een geweldig croissant cadeau!

1. Croissant bord

Op dit bord staat een croissant afgebeeld. Hierop wordt het dan ook nog leuker en lekkerder om een croissant te eten. Het is dan ook een origineel cadeau waarmee een croissant liefhebber extra kan genieten van het eten van een overheerlijke croissant!

2. Croissant sokken

Verras iemand die dol is op croissantjes met deze leuke croissant sokken. De sokken hebben het patroon van een croissant en zijn one size fits all. Je hoeft dus niet de maat van de croissant liefhebber te weten om iemand hiermee te verrassen. De sokken worden verpakt in de vorm van een croissant en een leuke giftbox, zodat jij een fantastisch croissant cadeau hebt om te geven!

3. Croissant kaars

Een originele manier om iemand die houdt van croissantjes te verrassen, is met een kaars die eruit ziet als een croissant. Deze croissant kaars ziet er niet alleen leuk uit in huis, maar verspreidt ook een heerlijke vanillegeur. Het is dan ook een fantastisch cadeau voor een croissant liefhebber!

4. Croissantjes keukentextiel

Een croissant liefhebber kan geen genoeg krijgen van croissantjes en wat is er dan leuker om dit ook in de keuken te laten terugkomen? Dat kan met dit leuke keukentextiel dat vol staat met croissantjes. Je kunt een croissant liefhebber blij maken met een theedoek en/of keukendoek waarop croissantjes staan afgebeeld. Hiermee wordt in de keuken staan voor een een croissant liefhebber een stuk leuker!

Croissantjes theedoek
Croissantjes keukendoek

5. Tas croissant

Op deze tas staat een croissant afgebeeld, waardoor dit een perfect cadeau is voor een croissant liefhebber. De ontvanger van het cadeau kan deze tas overal mee naartoe meenemen, waardoor het niet alleen een leuk, maar ook een praktisch croissant cadeau is!

6. Knuffel croissant

Wil je een croissant liefhebber verrassen met een grappig croissant cadeau? Geef dan een knuffel die eruit ziet als een croissant. Een cadeau dat een croissant liefhebber zeker leuk zal vinden!

7. Croissant kersthanger

Deze kersthanger in de vorm van een croissant is een leuke toevoeging aan de kerstboom van een croissant liefhebber. Hiermee kan iedereen aan de kerstboom zien dat hij/zij helemaal dol is op croissantjes!

8. Croissant kandelaar

Deze kandelaar in de vorm van een croissant is een leuk cadeau om aan een croissant liefhebber te geven. De croissant kandelaar is een leuke toevoeging op tafel en zorgt voor extra sfeer!