Top 5 cadeau ideeën voor een fotograaf

Een fotograaf is dol op het maken van unieke en prachtige foto’s met een camera. Je verrast een fotograaf dan ook het beste met een leuk en origineel cadeau dat geheel in het teken staan van zijn/haar passie: een camera! In dit artikel vind je de top 5 leuke cadeau ideeën die geheel in het teken van fotograferen staan, zodat jij een origineel cadeau voor een fotograaf hebt!

1. Fotocamera fotohouder

Als fotograaf wil je natuurlijk nagenieten van alle mooie en unieke foto’s die hebt gemaakt en hoe kun je dit beter doen dan ze een plekje te geven op de muur. Met deze fotohouder kan een fotograaf zijn mooiste foto’s op bijzondere wijze tentoonstellen. De fotohouder heeft de vorm van een camera en is daarmee een origineel en toepasselijk cadeau voor een fotograaf, waar deze dagelijks naar zal kijken en van kan genieten!

2. Cameralens mok

Een cameralens mok is een origineel en praktisch cadeau voor een fotograaf. Met deze mok kan een fotograaf ook tijdens het drinken van koffie of thee zijn vertrouwde cameralens vasthouden. De cameralens mok houdt de koffie of thee warm, zodat een fotograaf na het maken van prachtige foto’s op locatie, in de natuur of onderweg kan genieten van een welverdiend kopje koffie of thee!

3. Camera tafellamp

Deze tafellamp in de vorm van een camera is een echte eyecatcher en toepasselijke toevoeging aan het interieur van een fotograaf. Het is dan ook een bijzonder en uniek cadeau voor een fotograaf waarmee je deze blij zal verrassen!

4. Camera LED sleutelhanger

Met deze camera sleutelhanger met LED-verlichting heeft een fotograaf altijd een camera bij zich. Hoewel je met deze camera sleutelhanger geen foto’s kunt maken, geeft de camera wel een flits en sluitergeluid bij het drukken op de knop. Een speciaal cadeau voor een fotograaf dat een leuke toevoeging vormt aan zijn/haar sleutelbos!

5. Camera multitool

Deze multitool is niet alleen leuk omdat het de vorm van een camera heeft, deze is ook nog super handig! Deze multitool heeft onder meer een mes, liniaal, zaag, flessenopener, schroevendraaiers en moersleutels. De camera multitool past in je portemonnee en is dan ook ideaal voor een fotograaf om op zak te hebben onderweg. Kortom een origineel en praktisch cadeau voor een fotograaf!