Top 10 cadeau ideeën voor theeliefhebbers

Een warme kop thee is echt genieten voor een theeliefhebber. Een echte theeliefhebber geniet dan ook van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat van een kopje thee en wordt ook wel ‘theeleut’ genoemd.  Er zijn verschillende soorten theeliefhebbers. De ene theeliefhebber heeft een favoriete theesoort, waar een ander het leuk vindt om verschillende smaken thee te proberen. Voor wat voor soort theeliefhebber jij ook op zoek bent naar een cadeau, in dit artikel met de top 10 cadeau ideeën voor theeliefhebbers vind jij een leuk en origineel cadeau! Hiermee heb jij een geslaagd cadeau, wat het drinken van thee voor de theeliefhebber in kwestie nog leuker en lekkerder maakt!

1. Bon ‘Koffie, Thee & High Tea’

De GiftForYou bon ‘Koffie, Thee & High Tea’ is een perfect cadeau om een theeliefhebber een heerlijk verwenmomentje te geven. Met deze bon kan een theeliefhebber namelijk genieten van een heerlijk kopje thee of een high tea op verschillende leuke locaties. Daarnaast kun je de waarde van de bon bepalen afhankelijk van hoeveel je wilt besteden, de bon is namelijk al verkrijgbaar vanaf €15. De theeliefhebber in kwestie kan de bon in meerdere keren besteden, deze hoeft dus niet in een keer opgemaakt te worden. Daarnaast de theeliefhebber in kwestie ook bijbetalen, indien hij/zij meer wil uitgeven dan de waarde van de bon. Deze bon geeft een theeliefhebber dan ook veel keuzevrijheid en zorgt ervoor dat deze even heerlijk kan genieten. Misschien neemt de theeliefhebber in kwestie jou wel mee om te genieten van de bon!

2. Boeddha theekopje met deksel

Ken jij een theeliefhebber die zijn/haar thee altijd koud laat worden en vervolgens een nieuw kopje thee moet zetten? Geef dan een boeddha theekopje met deksel. Door de deksel blijft het kopje thee van de theeliefhebber in kwestie namelijk extra lang warm, zodat ook als hij/zij de thee even vergeten is hij/zij nog kan genieten van een warm kopje thee. Daarnaast heeft het theekopje met deksel de vorm van een boeddha beeld, waardoor het ook leuk staat op tafel. Het boeddha theekopje met deksel is dan ook niet alleen een praktisch, maar ook een leuk cadeau voor een theeliefhebber!

3. Gegraveerde houten theedoos

Maak het bewaren van de favoriete thee van een theeliefhebber bijzonder met een gegraveerde houten theedoos. Iedere keer als de theeliefhebber een kopje thee wilt zetten, kan hij/zij genieten van dit lieve en bijzondere cadeau. De houten theedoos kan gegraveerd worden naar eigen wens door middel van een ontwerp, naam en/of tekst. Doordat de houten theedoos verwisselbare schotjes heeft, kan de theeliefhebber hier niet enkel theezakjes in bewaren, maar ook een theeglas of theelepeltjes. Kortom: een lief en praktisch cadeau waar een theeliefhebber zeker van zal genieten en dat veel gebruikt zal worden!

4. Katten theelepels

Ken jij een theeliefhebber die altijd een theelepeltje gebruikt bij het drinken van de thee? Geef dan katten theelepels. Deze theelepels zijn ideaal voor een theeliefhebber. Deze theelepels kunnen namelijk over de rand van de kop thee worden gehangen en zorgen daarmee dat je de theelepel niet in je kopje thee hoeft te laten staan of op tafel hoeft te leggen. Dit is dan ook wat anders dan de standaard theelepeltjes die een theeliefhebber al in huis heeft. Al met al een praktisch en origineel cadeau voor een theeliefhebber! 

5. Multifunctioneel theeaccessoire

Dit theeaccessoire in de vorm van een konijn is een ideaal cadeau voor een theeliefhebber, omdat het multifunctioneel is. Een theeleut kan dit gebruiken voor allerlei doeleinden, zoals als schoteltje voor een gebruikt theezakje en het vasthouden van een theezakje dat in het kopje zit. De kans is groot dat de theeliefhebber in kwestie dit theeaccessoire nog niet in zijn/haar bezit heeft, maar hier wel ontzettend blij mee gaat zijn!

6. Theepakket

Ken jij een theeliefhebber die dol is op het proberen van allerlei verschillende smaken thee? Geef dan een theepakket met allerlei verschillende smaken thee die de theeleut kan proberen. Afhankelijk van je voorkeur en die van de theeliefhebber in kwestie zijn er verschillende mogelijkheid, zo kun je kiezen voor een theezakjespakket van het merk Lipton. Misschien ontdekt de theeliefhebber in kwestie hiermee wel een nieuwe favoriete theesmaak!

7. Gegraveerd theeglas

Hoe kun je het drinken van thee voor een theeliefhebber nog leuker maken? Door middel van een gegraveerd theeglas, want het is toch hartstikke leuk om te drinken uit een glas dat speciaal voor jou ontworpen is en waarop jouw naam op staat! Het theeglas is te graveren met een ontwerp, naam en/of tekst naar keuze. Het is ook mogelijk om een speciale datum op het theeglas te graveren. Hiermee geef je een theeliefhebber dan ook een speciale herinnering, waar hij/zij bij elk kopje thee van kan nagenieten!

8. Theezakjeshouder

Een theeliefhebber weet het, niets is zo vervelend als het vallen van het labeltje van het theezakje in de hete kop thee. Dit is te voorkomen door een theezakjeshouder. Een theezakjeshouder voorkomt dat het label van een theezakje in je thee valt en is daarnaast ook nog eens in leuke varianten verkrijgbaar. Zo heb je een theezakjeshouder in de vorm van een teckel of Chinese visser. Hiermee wordt het drinken van thee nog fijner en leuker!

Theezakjeshouder teckel
Theezakjeshouder Chinese visser

9. Thee ei/tea infuser

Een thee ei/tea infuser is een origineel cadeau voor een theeliefhebber, omdat hij/zij hiermee zelf thee kan zetten. Het thee ei/de tea infuser dient gevuld te worden met theeblaadjes of kruiden. Een thee ei/tea infuser is verkrijgbaar in diverse leuke varianten, zoals een hartje, eendje, tulp, zwaan, vlinder of kat. Hiermee kun jij een thee ei/tea infuser kiezen die bij de theeliefhebber in kwestie past en heb jij een cadeau waar een theeliefhebber zelfgemaakte thee kan zetten!

Tea infuser zwaan
Tea infuser vlinder
Tea infuser kat

10. Boek ‘Theegeheimen’

Het boek ‘Theegeheimen’ is een boek dat perfect is voor een theeliefhebber, hierin staan namelijk allerlei leuke weetjes over thee en recepten om een overheerlijke thee te zetten. Een theeliefhebber leert met dit boek dan ook om nog lekkerdere thee te zetten en komt daarnaast allerlei leuke en interessante feiten te weten over thee. De theeliefhebber zal je dan ook dankbaar hiervoor zijn en nog meer genieten van zijn/haar thee!