Top 10 thee cadeau ideeën voor theeliefhebbers

Een warme kop thee is echt genieten voor een theeliefhebber. Een echte theeliefhebber geniet dan ook van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van een kopje thee en wordt ook wel theeleut genoemd. De ene theeleut heeft een favoriete theesoort, waar een ander het leuk vindt om verschillende smaken thee te proberen. Met deze top 10 thee cadeau ideeën vind jij altijd een origineel cadeau voor een theeliefhebber. Hiermee wordt het drinken van thee nog leuker!

1. Boeddha theekop met deksel

Ken jij een theeliefhebber die zijn/haar thee altijd koud laat worden en vervolgens een nieuw kopje thee moet zetten? Geef dan een boeddha theekop met deksel. Door de deksel blijft het kopje thee van de theeliefhebber in kwestie namelijk extra lang warm, zodat ook als hij/zij de thee even vergeten is hij/zij nog kan genieten van een warm kopje thee. Daarnaast heeft de theekop de vorm van een boeddha beeld, waardoor het ook leuk staat op tafel. De boeddha theekop met deksel is dan ook niet alleen een praktisch, maar ook een leuk cadeau voor een theeliefhebber!

2. Cadeaubon Koffie, Thee & High Tea

De cadeaubon Koffie, Thee & High Tea is een perfect cadeau om een theeliefhebber een heerlijk verwenmomentje te geven. Met deze bon kan een theeliefhebber namelijk genieten van een heerlijk kopje thee of een high tea op verschillende leuke locaties. Daarnaast kan je de waarde van de cadeaubon zelf bepalen. Verder is de cadeaubon ook in meerdere keren te besteden. Deze cadeaubon geeft een theeliefhebber dan ook veel keuzevrijheid en zorgt ervoor dat deze even heerlijk kan genieten. Misschien neemt de theeliefhebber in kwestie jou wel mee om samen te genieten van een kop thee!

3. Houten theedoos met naam

Maak het bewaren van de favoriete thee van een theeliefhebber bijzonder met een gegraveerde houten theedoos. De houten theedoos kan gegraveerd worden naar eigen wens door middel van een ontwerp, naam en/of tekst naar keuze. Doordat de houten theedoos verwisselbare schotjes heeft, kan de theeliefhebber hier niet enkel theezakjes in bewaren, maar ook een theeglas of theelepeltjes. Iedere keer als de theeliefhebber een kopje thee wil zetten, kan hij/zij genieten van dit lieve en persoonlijke thee cadeau. 

4. Katten theelepels

Ken jij een theeliefhebber die altijd een theelepeltje gebruikt bij het drinken van de thee? Geef dan katten theelepels. Deze theelepels zijn ideaal voor een theeliefhebber. Deze theelepels kunnen namelijk over de rand van de kop thee worden gehangen en zorgen daarmee dat je de theelepel niet in je kopje thee hoeft te laten staan of op tafel hoeft te leggen. Dit is dan ook wat anders dan de standaard theelepeltjes die een theeliefhebber al in huis heeft. Al met al een praktisch en origineel cadeau voor een theeliefhebber! 

5. Multifunctioneel theeaccessoire

Dit theeaccessoire in de vorm van een konijn is een ideaal cadeau voor een theeliefhebber, omdat het multifunctioneel is. Een theeleut kan dit gebruiken voor allerlei doeleinden, zoals als schoteltje voor een gebruikt theezakje en het vasthouden van een theezakje dat in het kopje zit. De kans is groot dat de theeliefhebber in kwestie dit theeaccessoire nog niet in zijn/haar bezit heeft, maar hier wel ontzettend blij mee gaat zijn!

6. Theepakket

Ken jij een theeliefhebber die dol is op het proberen van allerlei verschillende smaken thee? Geef dan een theepakket met allerlei verschillende smaken thee die de theeleut kan proberen. Dit is een leuk thee cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. Misschien ontdekt de theeliefhebber in kwestie hiermee wel een nieuwe favoriete theesmaak!

7. Theeglas met naam

Hoe kan je het drinken van thee voor een theeliefhebber nog leuker maken? Door middel van een gegraveerd theeglas met naam. Want het is toch hartstikke leuk om te drinken uit een glas dat speciaal voor jou is ontworpen en waarop jouw naam staat! Het theeglas is te graveren met een ontwerp, naam en/of tekst naar keuze. Hiermee geef je een theeliefhebber dan ook een origineel thee cadeau,waar hij/zij bij elk kopje thee van kan nagenieten!

8. Pelikaan theezakjeshouder

Een theeliefhebber weet het, niets is zo vervelend als het vallen van het labeltje van het theezakje in de hete kop thee. Dit is te voorkomen door deze leuke pelikaan theezakjeshouder.  Hiermee heb je dan ook een leuk cadeau voor een theeliefhebber waarmee het drinken van thee nog fijner en leuker wordt!

9. Thee ei

Een thee ei is een origineel cadeau voor een theeliefhebber, omdat hij/zij hiermee zelf thee kan zetten. Het thee ei dient gevuld te worden met theeblaadjes of kruiden. Een thee ei is verkrijgbaar in diverse leuke varianten, zoals een hartje, tulp of kat. Hiermee heb jij een leuk thee cadeau waarmee een theeliefhebber zelfgemaakte thee kan zetten!

10. Boek Theegeheimen

Het boek Theegeheimen is een fantastisch cadeau voor een theeliefhebber. Hierin staan namelijk allerlei leuke weetjes over thee en recepten om een overheerlijke thee te zetten. Een theeliefhebber leert met dit boek dan ook om nog lekkerdere thee te zetten en komt daarnaast allerlei leuke en interessante feiten te weten over thee. De theeliefhebber zal je dan ook dankbaar hiervoor zijn en nog meer genieten van zijn/haar thee!

Ken jij iemand die meer houdt van koffie? Bekijk dan de top 10 koffie cadeau ideeën voor koffieliefhebbers.