Top 5 originele cadeau ideeën voor bakliefhebbers

‘Bakkers klaar? Bakken maar!’ is een bekende uitspraak uit het tv-programma ‘Heel Holland bakt’ en zal voor een bakliefhebber niet onbekend voorkomen. Ken jij een amateurbakker die dol is op bakken en wil jij hem/haar op toepasselijke en originele wijze verrassen? Lees dan de top 5 originele cadeau ideeën voor bakliefhebbers en geef deze persoon een fantastisch cadeau!

1. Gepersonaliseerde ovenwanten

Bij een bakliefhebber staat de oven natuurlijk vaak aan, of het nu is voor een cake, appeltaart of een ander baksel. Een bakliefhebber moet dan ook geregeld ovenwanten gebruiken en wat is er leuker dan gepersonaliseerde ovenwanten te kunnen gebruiken die speciaal voor jou zijn ontworpen? Verras een bakliefhebber dan ook met gepersonaliseerde ovenwanten, welke je zelf kunt personaliseren met een ontwerp, foto en/of naam van de bakliefhebber. Een cadeau waar de ontvanger van het cadeau zeker veel plezier aan zal beleven!

2. Kitchen Safe

Heb je net overheerlijke koekjes gemaakt, heeft iemand anders deze al opgegeten voordat je er zelf van kon genieten. Dit zal een bakliefhebber vast niet vreemd in de oren klinken. Met deze Kitchen Safe is dit verleden tijd. Hierop kun je namelijk een tijdslot zetten van 1 minuut tot 10 dagen, zodat iemand pas van je baksels kan genieten zodra jij dat wilt. Een cadeau dat een bakliefhebber zeker zal weten te waarderen.

3. Taart opbergblikken

Deze leuke opbergblikken zien eruit als taarten, maar niets is minder waar. Hierin kan een bakliefhebber namelijk al zijn/haar bakspullen op een leuke manier opbergen. De set bevat opbergblikken in verschillende maten en zien eruit als verschillende soorten taart. Het is dan ook een leuke en handige toevoeging in de keuken van een bakliefhebber!

4. Mon Cherry maatlepels

Je kunt vrijwel niet bakken zonder af te meten en met deze Mon Cherry maatlepels wordt dit ook nog eens een leuk klusje. De maatlepels zien er namelijk uit als een trosje kersen. Naast de juiste hoeveelheid ingrediënten afmeten, dient het kersenblad van het trosje kersen ook als eiersplitser. Het is dan ook een multifunctioneel cadeau, waarmee je een bakliefhebber blij zal verrassen!

5. Bakmix met gepersonaliseerd etiket

Verras een bakliefhebber met een bakmix met gepersonaliseerd etiket, zodat hij/zij hiermee heerlijk aan de slag kan gaan in de keuken. Je kunt kiezen uit 2 verschillende soorten bakmixen, te weten Double Chocolate Brownies of Double Chocolate Muffins. Het etiket op de bakmix is te personaliseren met een ontwerp, naam en foto naar keuze, zodat jij een bijzonder cadeau kunt geven. Een cadeau waarvan een bakliefhebber zeker zal genieten!

KokenKoken