14x kook cadeau voor kookliefhebbers

‘Liefde gaat door de maag’ zal een echte kookliefhebber kunnen beamen. Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een kookliefhebber? Bekijk dan de top 14 kook cadeaus. Of deze persoon nu houdt van uitgebreid koken, nieuwe recepten proberen of zelf overheerlijke gerechten bedenkt, hiermee vind jij altijd een origineel kook cadeau voor een thuiskok waarmee koken nog leuker wordt!

1. Mijn receptenboekje

Een origineel cadeau voor een kookliefhebber is mijn receptenboekje, een invulboek voor recepten. Hierin kan iemand die houdt van koken al zijn/haar overheerlijke recepten op één plek opschrijven en verzamelen. Dit is niet alleen heel handig, maar ook heel leuk!

2. Gepersonaliseerde ovenwanten

Verras een kookliefhebber met gepersonaliseerde ovenwanten met naam en een ontwerp naar keuze. Hiermee heb jij een leuk, handig en persoonlijk kook cadeau voor iemand die houdt van koken. Een kookfanaat zal het een feestje vinden om met deze persoonlijke ovenwanten iets uit de oven te halen!

3. Weegschaal vermomd als kookboek

Deze weegschaal vermomd als kookboek is een leuke kookgadget voor een kookliefhebber. Deze weegschaal ziet er namelijk uit als een kookboek en kan tussen de andere kookboeken worden geplaatst. Het is dan ook een handig en leuk kookcadeau!

4. Gegraveerde peper- en zoutmolen

Een persoonlijk cadeau voor een kookliefhebber is een gegraveerde peper- en zoutmolen met naam of persoonlijke boodschap. Een kookfanaat zal dit cadeau dat jij speciaal voor hem/haar hebt ontworpen zeker waarderen. Met deze unieke peper- en zoutmolen wordt koken dan ook extra bijzonder!

5. Maaltijdplanner

Een handig kook cadeau voor iemand die houdt van koken is een maaltijdplanner. Hiermee kan je elke week plannen welke maaltijden je gaat koken en welke boodschappen daarvoor nodig zijn. Het lijstje kan je vervolgens makkelijk meenemen naar de supermarkt. Hiermee kan een kookliefhebber dan ook goed voorbereid koken en zich verheugen op de maaltijden die hij/zij gaat koken!

6. Houten messenblok met naam, inclusief messenset

Een origineel cadeau voor iemand die houdt van koken is een houten messenblok met naam. Het houten messenblok wordt geleverd inclusief luxe 9-delige messenset. Het is dan ook een handig cadeau dat zeker van pas zal komen bij het koken. Daarnaast vormt het gegraveerde houten messenblok een leuke en persoonlijke toevoeging in de keuken van iemand die dol is op koken!

7. Garneerset

Met deze garneerset kan je overheerlijke gerechten nog mooier presenteren. De garneerset bestaat namelijk uit 8 verschillende handige tools die zeker van pas komen bij het opdienen van gerechten. Bovendien worden de garneertools geleverd in een mooie opbergtas, zodat je deze handig kan opbergen. Het is dan ook een origineel kook cadeau, waarmee een kookliefhebber iedereen kan verrassen met prachtige creaties op het bord!

8. Fles olijfolie met naam en foto

Verras een kookliefhebber met een gepersonaliseerde fles olijfolie met naam en foto. Hiermee geef jij een praktisch én origineel kookcadeau waarmee koken nog leuker wordt. Daarnaast ziet deze unieke fles olijfolie er mooi uit in de keuken van een kookliefhebber!

9. Houten snijplank met naam

Een origineel kookcadeau is een gegraveerde houten snijplank met naam van de kookfanaat. Hiermee wordt het snijden van de ingrediënten voor een gerecht nog leuker. Daarnaast is de snijplank een unieke toevoeging in de keuken van een kookliefhebber!

10. Leren kookschort met naam

Een echte kookliefhebber kan niet zonder kookschort. Zo beschermt het onder meer je kleding en kan je hierin handig je kookgerei opbergen. Een leren kookschort met naam is dan ook een leuk cadeau voor een kookliefhebber. Hij/zij zal het fantastisch vinden om dit unieke kookschort te dragen tijdens het koken!

11. Multigrill

Een echte kookliefhebber heeft waarschijnlijk al veel keukenapparatuur. Niets is vervelender dan iemand een cadeau geven dat hij/zij al heeft. Een origineel cadeau voor een kookfanaat is dan ook een multigrill. Hiermee maak je de lekkerste gyros, kebab, kip enz. in je eigen keuken. Doordat de grill multifunctioneel is zijn de mogelijkheden eindeloos en kan veel worden geëxperimenteerd.

12. Pizzaoven

Een pizzaoven is een ideaal cadeau voor een kookliefhebber die dol is op de Italiaanse keuken en op pizza! Met de pizzaoven waan je jezelf namelijk een echte pizzabakker en maak je overheerlijke Italiaanse pizza’s gewoon in je eigen keuken. Een kookliefhebber zal het fantastisch vinden om vrienden en familie uit te nodigen om zijn overheerlijke, zelfgemaakte pizza’s te proeven. 

13. Kaasfondue

Ken jij iemand die dol is op kaas én koken? Geef dan een kaasfondue cadeau en trakteer een kaas- en kookliefhebber op vele avonden genieten van onder andere vlees, groenten en brood omhuld in overheerlijke gesmolten kaas. Kortom: een leuk kook cadeau waar zeker van genoten zal worden!

14. Kookboek Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes

Een leuk kook cadeau voor iemand die houdt van koken is het kookboek Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes. Deze staat in de top 10 best verkochte kookboeken en bevat maar liefst 115 recepten uit 34 verschillende landen. Een kookliefhebber zal het fantastisch vinden om de gerechten in dit kookboek zelf te creëren.

KokenKoken

Ken jij iemand die meer houdt van bakken? Bekijk dan ook de top 14 bak cadeaus voor bakliefhebbers.