12x zwangerschapscadeau voor een zwangere vrouw!

Als iemand jou vertelt dat zij zwanger is en een kindje krijgt, dan is dat natuurlijk fantastisch nieuws. Je wilt haar dan ook een origineel zwangerschapscadeau geven. Dus ken jij iemand die in verwachting is en wil jij haar op een originele manier verrassen? Bekijk dan de top 12 leukste zwangerschapscadeaus, zodat jij een leuk en origineel cadeau voor een zwangere vrouw vindt om haar te feliciteren met de zwangerschap!

1. Bodylotion voor zwangere vrouw

Deze bodylotion is een geweldig cadeau voor een zwangere vrouw om haar te verrassen met haar zwangerschap. Op de bodylotion staat de tekst ‘Hoera in jouw lijf nieuw klein leven. Zo bijzonder gefeliciteerd‘. Een cadeau dat een aanstaande mama zeker zal waarderen!

2. Echo fotolijstje

In een echo fotolijstje kan een zwangere vrouw de echo van haar aanstaande kindje inlijsten en een mooi plekje in huis geven, zoals de aanstaande kinderkamer. Verras de toekomstige moeder met een echo fotolijstje met strikje, welke zij zowel aan de muur kan hangen als kan neerzetten. Hiermee heb jij een origineel cadeau voor een zwangere vrouw dat zij zeker zal waarderen!

3. Zwangerschapsdagboek

Met een zwangerschapsboek – ook wel negen maanden boek genoemd – heb jij een bijzonder cadeau voor een zwangere vrouw. Hiermee kan zij namelijk haar zwangerschap vastleggen. In een zwangerschapsboek staan allerlei vragen die een aanstaande mama kan beantwoorden gedurende het verloop van de zwangerschap en waarin zij foto’s kan plakken en/of tekeningen kan maken. Er zijn verschillende zwangerschapsboeken verkrijgbaar, zoals Mijn Zwangerschapsdagboek en het Negen maandenboekHiermee heb jij een geweldig zwangerschapscadeau dat zowel moeder als kind zullen koesteren. Hiermee kunnen zij terug kijken op het verloop van de zwangerschap en wat er allemaal heeft gespeeld in deze bijzondere periode. Kortom: een perfect cadeau om een aanstaande mama te verrassen!

Mijn zwangerschapsdagboek
Negen maandenboek

4. Armband voor een aanstaande moeder

Een leuk cadeau voor zwangere vrouw waar je haar zeker mee verrast, is een armband speciaal voor een aanstaande moeder. De armband bestaat uit een zwarte band met verstelbare sluiting en een bedel met babyvoetjes. Daarnaast zit om de armband een houten kaartje met daarop de tekst ‘Pregnancy wish.’ Hiermee geef jij een zwangere vrouw een gedenkwaardig en speciaal zwangerschapscadeau, waarmee zij zeker blij zal zijn!

5. BamBam hoorn voor de hartslag van de baby

Een bijzonder kado voor een zwangere vrouw, is een BamBam hoorn. Met deze hoorn kan je namelijk naar het hartje van de baby in de buik luisteren. Een speciaal cadeau om iemand te feliciteren met de zwangerschap!

6. Naïf cadeaupakket voor een zwangere vrouw

Dit zwangerschapspakket van het merk Naïf is gevuld met producten waar een zwangere vrouw zeker blij van zal worden. Dit zwangerschapspakket bevat namelijk een pregnancy belly balm en pregnancy body oil. Met dit pakket kan een mommy to be dan ook haar zwangerschap zorgeloos doorlopen en hiervan optimaal genieten!

7. Zwangerschapsketting

Deze zwangerschapsketting is niet zomaar een ketting. Aan de ketting zit namelijk een bolletje waarin een belletje zit welke een baby in de buik na 5 maanden zwangerschap kan horen. Het geluid van het belletje zal een baby na de geboorte herkennen en een rustgevend effect hebben op de baby. Daarnaast kan een zwangere vrouw de zwangerschapsketting trots dragen, zodat haar zwangere buik nog meer opvalt. Kortom: een perfect cadeau voor een zwangere vrouw!

8. Scrubzout Je bent zwanger

Een origineel cadeau om een vrouw die zwanger is te verrassen, is met scrubzout in een leuke cadeauverpakking waarop staat ‘Je bent zwanger. Geniet van deze tijd!‘. Hiermee heb jij een ontzettend leuk cadeau om te geven aan een zwangere vrouw!

9. Gipsbuik pakket

Zwanger zijn en het hebben van een bolle zwangere buik is natuurlijk een bijzondere ervaring voor een vrouw. Een uniek cadeau voor een zwangere vrouw is dan ook een gipsbuik pakket, waarmee zij haar zwangere buik met gips kan vereeuwigen. Er zijn verschillende gipsbuik pakketen verkrijgbaar. Allereerst kun je kiezen voor een standaard gipsbuik pakket, waarmee je een witte gipsbuik kunt maken. Daarnaast kun je kiezen voor een gipsbuik pakket met verf of een gipsbuik pakket met verf en sjablonen met letters, cijfers en figuren, zodat je de gipsbuik kunt versieren en personaliseren. Een leuk cadeau waar een aanstaande moeder zeker veel plezier aan zal beleven!

10. Zwanger scheurkalender

Met deze zwanger scheurkalender kan een vrouw die in verwachting is elke dag toeleven naar de bevalling en de ontmoeting met haar kindje. Hiermee kan zij namelijk de dagen tot de bevalling aftellen en krijgt zij elke dag een handige tip. Een leuk zwangerschapscadeau waarmee je haar zeker blij zal maken!

11. Zwangerschapskussen

Een cadeau waar een zwangere vrouw zeker blij mee zal zijn, is een zwangerschapskussen. Hiermee kan een zwangere vrouw heerlijk comfortabel slapen en heeft zij een goede nachtrust. Ook na de bevalling komt dit cadeau van pas, namelijk als voedingskussen of om comfortabel te slapen, te lezen of in bed te liggen. Kortom: een ideaal cadeau voor een aanstaande mama!

12. Boek 101 dingen die je zeker moet doen als je zwanger bent

Een leuk cadeau om te geven aan een zwangere vrouw is het boek 101 dingen die je zeker moet doen als je zwanger bent. In dit boek staan handige en grappige tips voor een zwangere vrouw om de 9 maanden zwangerschap optimaal te doorlopen. Het is dan ook een fantastisch zwangerschapscadeau om iemand die zwanger is te verrassen.