Top 10 cadeau ideeën voor yoga liefhebbers!

Wil jij een yoga liefhebber een cadeau geven waarmee yogaën nog leuker wordt? Bekijk dan de top 10 yoga cadeau ideeën voor yoga liefhebbers. Of de persoon in kwestie nu graag thuis yoga beoefent of yogales volgt, hiermee vind jij een fantastisch cadeau voor een yoga liefhebber!

1. Yoga dobbelspel

Met dit yoga dobbelspel wordt yoga nog leuker voor een yoga liefhebber. Dit dobbelspel bestaat uit zeven houten dobbelstenen met daarop allerlei yoga poses en een handleiding. Een yoga liefhebber kan hiermee dan ook het verloop van de yogasessie door de dobbelstenen laten bepalen. Een perfect cadeau om een yoga liefhebber op originele wijze te verrassen!

2. Yoga waxinelichthouder

Deze yoga waxinelichthouder staat ontzettend leuk in het interieur van een yoga liefhebber. Deze waxinelichthouder ziet er namelijk uit als een vrouw in een yogahouding. Kortom: een fantastisch cadeau voor een yoga liefhebber!

3. Yoga kussen

Wil jij yoga nog fijner en comfortabeler maken voor een yoga liefhebber? Geef deze persoon dan een yoga kussen cadeau. Hiermee heeft een yoga liefhebber na een yogasessie minder last van zijn/haar spieren en gewrichten en daarnaast is het beter voor de bloedsomloop. Daarnaast is het ook perfect om op te mediteren, het wordt dan ook wel meditatie kussen genoemd. Een cadeau waar een yoga liefhebber je zeker dankbaar voor zal zijn!

4. Yoga draadvaas

Deze yoga draadvaas staat super leuk in het huis van een yoga liefhebber. De draadvaas ziet eruit als iemand in een yogahouding en bevat een glazen vaasje waarin een mooie bloem of takjes geplaatst kunnen worden. Een geweldig cadeau voor een yoga liefhebber!

5. Yoga 30 Day Challenge

Wil jij yoga voor een yoga liefhebber spannender en uitdagender maken? Verras deze persoon dan met de Yoga 30 Day Challenge. Hiermee heb jij een bijzonder en origineel cadeau voor een yoga liefhebber!

6. Houten yoga stapeltoren

Ken jij een yoga liefhebber die het liefste heel de dag bezig is met yoga? Verras deze yoga liefhebber dan met een houten yoga stapeltoren. Deze bestaat uit houten figuren in verschillende yoga houdingen, welke je kunt stapelen. Het wordt dan ook wel desktop yoga genoemd. Een grappig cadeau om een yoga liefhebber op leuke wijze te verrassen!

7. Krasposter 100 Yoga Poses

De krasposter 100 Yoga Poses is een ideaal cadeau voor een yoga liefhebber. De poster staat namelijk vol met yoga poses en biedt dus volop inspiratie voor iemand die houdt van yoga!

8. Yogamat mok

Met deze yogamat mok kan een yoga liefhebber heerlijk ontspannen met een overheerlijke kop koffie of thee. De mok ziet eruit als een yogamat en is dan ook een leuk cadeau om een yoga liefhebber te verrassen!

9. Yoga sieradendoosje

In dit mooie yoga sieradendoosje kan een yoga liefhebber sieraden op een leuke manier bewaren. Bovenop het sieradendoosje zit een goudkleurige persoon in een yoga houding. Dit maakt het een fantastisch cadeau voor een yoga liefhebber!

10. Boek 501 yoga oefeningen

Wil jij een yoga liefhebber verrassen met een boek bomvol inspiratie? Geef dan het boek 501 yoga oefeningen cadeau. Dit boek staat vol met yogaoefeningen, tips, instructies en afbeeldingen, zodat yogaën nog leuker wordt. Een cadeau waar een yoga liefhebber zeker van zal genieten!