Top 10 cadeau ideeën voor Harry Potter fans

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een Harry Potter fan? Iemand die alle Harry Potter films heeft gezien, alle Harry Potter boeken heeft gelezen of dol is op alles wat met Harry Potter te maken heeft? Bekijk dan de top 10 Harry Potter cadeau ideeën en vind een origineel, fantastisch en magisch cadeau dat geheel in het teken staat van Harry Potter!

1. Harry Potter cadeaubox

Een perfect cadeau voor een Harry Potter fan is een Harry Potter cadeaubox. Deze bestaat uit een Harry Potter mok, Harry Potter glas en Harry Potter onderzetters. Deze leuke cadeaus zitten verpakt in een luxe cadeaudoos, waardoor het een extra leuk cadeau is om te geven en te krijgen!

2. Harry Potter Hogwarts rugzak

Deze Harry Potter rugzak is een fantastisch cadeau voor een Harry Potter fan. Op de rugzak staan het Hogwarts wapen uit de Harry Potter reeks afgebeeld. Of het nu is voor school, werk, een dagje uit of vakantie, deze leuke Harry Potter rugzak komt altijd van pas. Een cadeau waar een Harry Potter fan dan ook zeker blij mee zal zijn!

3. Harry Potter gezelschapsspel

Wil jij een Harry Potter fan verrassen met een leuk cadeau waar hij/zij gegarandeerd uren (speel)plezier aan zal beleven? Geef dan een gezelschapsspel met als thema Harry Potter cadeau. Er zijn verschillende soorten gezelschapsspellen die geheel in het teken staan van Harry Potter, zoals Mens-erger-je-niet, Memory, Cluedo, Labyrinth, Uno en Trivial Pursuit. Je kunt dus een gezelschapsspel uitzoeken dat je leuk lijkt en dat bij de Harry Potter fan in kwestie past. Een geweldig cadeau voor een Harry Potter fan dat zeker zal worden gewaardeerd!

Mens-erger-je-niet Harry Potter
Memory Harry Potter
Cluedo Harry Potter
Labyrinth Harry Potter
Uno Harry Potter
Trivial Pursuit Harry Potter

4. Harry Potter snoep/chocolade

Een origineel cadeau voor een Harry Potter fan is snoep of chocolade dat in het teken staat van Harry Potter. Er zijn verschillende Harry Potter etenswaren verkrijgbaar, zoals Smekkies/Bertie Botts, een chocolade kikker of magisch snoep in de vorm van bekende Harry Potter symbolen. Hiermee kun jij een Harry Potter fan dan ook op originele wijze verrassen!

Harry Potter Smekkies/Bertie Botts
Harry Potter Chocolade Kikker
Harry Potter Magisch Snoep

5. Toverstaf afstandsbediening

Ken jij een Harry Potter fan die graag zelf zou willen toveren? Maak dan deze droom werkelijkheid met deze toverstaf afstandsbediening. Met deze toverstaf kun je verschillende elektronische apparaten bedienen door middel van 13 verschillende taken die je kunt uitvoeren. Het is dan ook een magisch cadeau waarmee een Harry Potter fan zichzelf tovenaar of tovenares kan wanen!

6. Harry Potter Hogwarts koudgevoelig glas

Een leuk cadeau voor een Harry Potter fan is een koudgevoelig Harry Potter Hogwarts glas met daarop de logo’s van de 4 Hogwarts afdelingen, te weten Huffelpuf, Ravenklauw, Griffoendor en Zwadderich. Deze logo’s zijn zwart-wit, maar krijgen kleur als het drinken in het glas koud genoeg is. Het is dan ook een bijzonder cadeau om een Harry Potter fan te verrassen!

7. Harry Potter pennenset

Met deze Harry Potter pennenset wordt schrijven nog leuker voor een Harry Potter fan. De pennen in deze set zien er namelijk uit als de toverstaffen van Harry Potter, Hermione, Dumbledore en Voldemort. Kortom: een geweldig cadeau om een Harry Potter fan te verrassen!

8. Harry Potter kleurboek

Dit Harry potter kleurboek is een bijzonder cadeau voor een Harry Potter fan. In dit kleurboek vind je namelijk allerlei kleurplaten die gerelateerd zijn aan de Harry Potter reeks. Een cadeau waar een Harry Potter fan zeker van zal genieten!

9. Harry Potter premium gift set koffer met inhoud

Verras een Harry Potter fan op bijzondere wijze met een Harry Potter premium gift set, bestaande uit een Harry Potter koffer, waterfles, potloden, sleutelhanger en notitieboek. Een speciaal cadeau voor een Harry Potter fan dat zeker zal worden gewaardeerd!

10. Harry Potter LEGO bouwset

Een leuk cadeau voor een Harry Potter fan is een Harry Potter LEGO bouwset. Er zijn verschillende Harry Potter LEGO bouwsets verkrijgbaar, waaronder Kasteel Zweinstein, De Grote Zaal van Zweinstein, Hedwig, Verweerles, Waarzeggerijles en Transfiguratieles. Je kunt dus een LEGO bouwset uitkiezen die je leuk lijkt en bij de Harry Potter fan in kwestie past. 

Naast dat een Harry Potter LEGO bouwset veel bouwplezier oplevert voor een Harry Potter fan, kan deze de bouwset na het in elkaar zetten ook een mooi plekje in huis geven. Het is dan ook een cadeau waar een Harry Potter fan zeker van zal genieten!

LEGO Harry Potter Kasteel Zweinstein bouwset
LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein bouwset
LEGO Harry Potter Hedwig bouwset
LEGO Harry Potter Zweinstein Moment Verweerles bouwset
LEGO Harry Potter Zweinstein Moment Waarzeggerijles bouwset
LEGO Harry Potter Zweinstein Moment: Transfiguratieles bouwset