Top 10 geslaagd cadeau ideeën voor iemand die geslaagd is

Geslaagd zijn voor het eindexamen is een prestatie waarop men trots kan zijn. Het is een prestatie waar jaren van hard werken en toewijding aan vooraf zijn gegaan en een belangrijk moment in het leven van een scholier. De geslaagde verdient dan ook een gepast geslaagd cadeau om deze mijlpaal te vieren. Met de top 10 cadeaus voor iemand die geslaagd is, vind jij dan ook een fantastisch cadeau om iemand te feliciteren met het behalen van het eindexamen!

1. Geslaagd cadeaupakket

Een cadeaupakket dat geheel in het teken staat van het behalen van het eindexamen is een leuk en origineel geslaagd cadeau. Het cadeaupakket bestaat uit een beertje dat een toepasselijk t-shirt draagt met de tekst ‘Deze topper is geslaagd!’, een mok die geheel in het teken staat van het behalen van de eindexamens en een overheerlijke Toblerone reep. Hiermee zal jij de geslaagde zeker blij verrassen!

2. Diner cadeaubon om het slagen te vieren

Een diner cadeaubon is een perfect cadeau voor iemand die geslaagd is. Hiermee kan de geslaagde namelijk op bijzondere wijze het behalen van het eindexamen vieren met vrienden of familie. Met een diner cadeaubon kan je genieten van een heerlijk diner bij een restaurant naar keuze. Het geeft de geslaagde dan ook de kans om zich te ontspannen en te genieten na een stressvolle examenperiode. Hiermee geef je de geslaagde niet alleen een heerlijk diner, maar ook onvergetelijke herinnering cadeau!

3. Fototaart Geslaagd

Een gepersonaliseerde fototaart is een feestelijk geslaagd cadeau om iemand te feliciteren met het behalen van het eindexamen. Je kan de taart laten bedrukken met de naam en foto van de geslaagde en een leuke felicitatie. Het is een heerlijke traktatie waarmee je op een leuke manier de prestatie van de geslaagde kan vieren!

4. Bos bloemen met kaart Geslaagd

Een feestelijke bos bloemen is een leuk geslaagd cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd. Je kan bijvoorbeeld voor een bos bloemen kiezen in de favoriete kleur of met de favoriete bloemen van de geslaagde. Daarnaast kan je een leuke en toepasselijke kaart aan de bos bloemen toevoegen. Geef de bos bloemen bijvoorbeeld na het ontvangen van de eindexamenuitslag of de diploma uitreiking. Hiermee kan jij op een mooie manier de geslaagde feliciteren!

5. Gepersonaliseerde Milka giftbox 'Examens'

Een gepersonaliseerde Milka giftbox die in het teken staat van het behalen van het eindexamen is een smakelijk en uniek geslaagd cadeau om iemand te feliciteren die geslaagd is. Doordat je de giftbox kan personaliseren met de naam van de geslaagde en een persoonlijke felicitatie, wordt het een persoonlijk en bijzonder gebaar. Het is een cadeau dat niet snel vergeten zal worden en waar de geslaagde na een lange en stressvolle periode van examens zeker van zal genieten!

6. Geslaagd mok

Deze geslaagd mok staat geheel in het teken van het slagen voor het eindexamen. Zo staan op de mok onder meer de Nederlandse vlag, een fles champagne, boeken, een schooltas, een afstudeerhoed en een diploma. Met deze fantastische mok kan de geslaagde dan ook nog vaak terugdenken aan het bereiken van deze bijzondere mijlpaal en dit bijzondere cadeau voor het slagen!

7. Knuffelbeer met afstudeerhoed en diploma

Een knuffelbeer met afstudeerhoed en diploma is een leuk geslaagd cadeau. Het is een leuke manier om de geslaagde te feliciteren met het behalen van het eindexamen. Daarnaast is de knuffelbeer een mooie herinnering aan deze prachtige prestatie. Hiermee heb jij dan ook een speciaal cadeau voor iemand die geslaagd is!

8. Gepersonaliseerde fles champagne

Een luxe fles champagne is een feestelijk geslaagd cadeau. Het is een geweldige manier om te toosten op de prestatie van de geslaagde en om dit te vieren met vrienden en familie. Daarnaast kan de geslaagde ervoor kiezen om dit bijzondere cadeau te bewaren en later te openen om deze mijlpaal te herdenken. Je maakt dit cadeau extra persoonlijk door de fles champagne te laten bedrukken met een gepersonaliseerd etiket met de de naam van de geslaagde en een felicitatieboodschap.

9. Studenten laptop

Een studenten laptop is een praktisch en nuttig geslaagd cadeau voor het behalen van het middelbare school diploma. Een goede laptop is namelijk essentieel voor iemand die gaat studeren na het behalen van het eindexamen. Het is dan ook een waardevol geschenk dat de ontvanger zal helpen bij zijn/haar studie en zeker zal worden gewaardeerd.

10. Eindexamenreis

Het geven van een examenreis aan iemand die geslaagd is, kan een geweldig geslaagd cadeau zijn om deze belangrijke mijlpaal te vieren. Een examenreis biedt de afgestudeerde de mogelijkheid om te ontspannen en de druk van de examens achter zich te laten. Daarnaast vormt dit cadeau een mooie beloning voor het harde werk en de toewijding. Hiermee geef je de geslaagde dan ook een onvergetelijke herinnering!