Top 10 cadeau ideeën voor Taylor Swift fans

Taylor Swift is een wereldberoemde artiest en wordt ook wel de muziekindustrie genoemd. Ze heeft vele fans, ook wel swifties genoemd, die al haar nummers kunnen meezingen en haar op de voet volgen. Ken jij een echte swiftie en wil jij deze verrassen met een leuk Taylor Swift cadeau? Bekijk dan de top 10 cadeau ideeën voor Taylor Swift fans. Momenteel gaat ze de wereld rond met de Eras Tour en in juli 2024 zal Taylor Swift ook naar Amsterdam komen. Daarom vind je hieronder ook een aantal leuke cadeaus die in het teken staan van de Eras Tour, je hiernaartoe kan meenemen of waarmee je je alvast hierop kan verheugen. Hiermee zal jij een Taylor Swift fan blij verrassen!

1. Poster Taylor Swift album

Laat een poster maken van het favoriete Taylor Swift album van een swiftie. Of het nu het album Taylor Swift, Fearless, Speak Now, Red, 1989, Reputation, Lover, Folklore, Evermore of Midnights is, het kan allemaal. Op de poster komen onder meer de album cover, de album liedjes, album duur, het releasejaar, het genre en de album spotify code te staan. Dit Taylor Swift cadeau zal een Taylor Swift fan fantastisch vinden!

2. Taylor Swift kalender 2024

Of het nu is om het aftellen naar de Eras Tour in Amsterdam nog leuker te maken of als je een bijzondere kalender voor 2024 zoekt, deze Taylor Swift kalender is altijd een goede keuze. Bij elke maand staat een grote foto van Taylor Swift en is onder de datums ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor een Taylor Swift fan!

3. All to Well tote bag

Een tote bag met daarop de tekst van het nummer ‘All to Well’, een van Taylor Swift’s bekende nummers, is een fantastisch cadeau voor swifties. Neem de tas mee onderweg of zelfs naar de Eras Tour. Hiermee kan jij op een leuke manier je liefde voor Taylor Swift laten zien!

4. Taylor Swift Unoffical Fan Journal

Het boek I love Taylor Swift An Unoffical Fan Journal is een fantastisch cadeau voor swifties. Hiermee leer je onder andere meer fascinerende weetjes over Taylor Swift, kan je dieper in de lyrics van haar liedjes duiken en kan je ervaren hoe het is om een swiftie te zijn. Dit boek zal een Taylor Swift fan dan ook helemaal geweldig vinden!

5. I'm a Swiftie armband

Een Taylor Swift fan wordt ook wel een swiftie genoemd. Een leuk cadeau voor een swiftie is dan ook een armband met de tekst I love T.S. I’m a Swiftie. Hiermee kan iedereen zien dat hij/zij een swiftie is en dol is op Taylor Swift!

6. Taylor Swift Swiftie on Tour kleurboek

Een Taylor Swift kleurboek met prachtige kleurplaten van iconische looks van Taylor Swift door de jaren heen is een fantastisch cadeau voor swifties. Door het inkleuren van de kleurplaten van Taylor Swift zal een swiftie echt even ontspannen en genieten!

7. Taylor Swift verjaardagskalender

Een verjaardagskalender van Taylor Swift is een fantastisch cadeau voor een Taylor Swift fan. Deze kan hij/zij op een leuke plek in huis neerhangen en elke keer opnieuw van genieten. Daarnaast vergeet een Taylor Swift fan hiermee nooit meer een verjaardag!

8. Taylor Swift gift set

Een leuk Taylor Swift cadeau is een gift set die is gevuld met allerlei leuke Taylor Swift producten. Zo bevat de gift set een t-shirt, tote bag, stickerpakket, spotify lied-plaquette, magneet en autoluchtverfrisser. Hiermee zal jij een swiftie dolblij maken!

9. Taylor Swift stickers

Taylor Swift stickers zijn een origineel cadeau voor swifties. Deze kunnen de stickers namelijk overal opplakken om hun liefde voor Taylor Swift te uiten. Zo kan je de stickers onder meer plakken op je laptop, waterfles, koffer, kledingkast, muur, deur, fiets of telefoon. Dit cadeau zal een swiftie dan ook helemaal fantastisch vinden!

10. The Eras Tour wandbord

Een wandbord van The Eras Tour is een origineel cadeau voor swifties die een kaartje hebben weten te bemachtigen voor de Eras Tour. Zij kunnen dit wandbord op hun kamer hangen en zullen elke keer bij het zien hiervan beseffen dat zij naar de Eras Tour gaan!