Top 8 cadeau ideeën voor Barbie fans

Ken jij iemand die heel erg fan is van Barbie? Misschien speelt diegene al sinds kinds af aan graag met barbiepoppen, verzamelt deze barbiepoppen of is deze helemaal dol op Barbie na het kijken van de Barbie film met Margot Robbie en Ryan Gosling als Barbie en Ken en zou deze het liefste in Barbieland willen wonen. Deze persoon verras je natuurlijk het liefst met een cadeau dat geheel in het teken van Barbie staat. Hieronder vind je daarom de top 8 Barbie cadeau ideeën, zodat jij een fantastisch cadeau vindt om een Barbie fan te verrassen!

1. Barbie Memo spel

Een leuk cadeau voor een Barbie fan is het Barbie Memo spel. Dit memo spel bevat 48 kaartjes die in het teken staan van Barbie. Het staat dan ook garant voor veel gezelligheid en speelplezier!

2. Barbie badlaken

Of het nu is voor thuis of een dagje strand, dit Barbie badlaken/strandlaken komt altijd van pas. Het badlaken heeft een roze kleur met het Barbie logo en zal een Barbie fan dan ook helemaal geweldig vinden. Kortom: een origineel Barbie cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden.

3. Barbie oogschaduw palette

Een oogschaduw palette dat geheel in het teken staat van Barbie is een fantastisch cadeau voor een Barbie fan. De kleuren van het oogschaduw palette zijn geïnspireerd op Barbieland. Aan de binnenkant staat daarnaast de tekst ‘It’s a Barbie party!’. Hiermee kan je jezelf dan ook opmaken als een echte Barbie!

4. Barbie muts

Een Barbie muts met het Barbie logo is een origineel cadeau voor een Barbie fan. Met deze muts krijg je het heerlijk warm. Daarnaast zorgt de muts ervoor dat je jezelf even helemaal Barbie kan voelen. Een Barbie fan zal deze muts dan ook graag dragen.

5. Barbie schrijfwarenset

Een Barbie schrijfwarenset is een leuk cadeau voor een Barbie fan. Deze schrijfwarenset bestaat uit een potlood, gum, puntenslijper, balpen en liniaal. Of het nu wordt gebruikt om te schrijven of te tekenen, hiermee is het altijd een feestje!

6. Barbie Wavy Kit 

Creëer prachtig golvend Barbie haar bij jezelf met de Barbie Wavy Kit. Dit is een fantastisch cadeau voor een Barbie fan dat zeker gewaardeerd zal worden. Deze kit bestaat uit een Barbie mini waver, haarclip, hoofddoek en plakstenen. Met de waver kan je prachtige golven in je haar maken en vervolgens kan je met onder andere de clips en edelstenen je look helemaal afmaken.

7. Barbie puzzel

Een puzzel die volstaat met barbiepoppen is een fantastisch Barbie cadeau. Door het in elkaar zetten van de puzzel worden alle barbiepoppen zichtbaar. De Barbie puzzel bestaat uit 1000 puzzelstukjes en staat dan ook garant voor veel puzzelplezier.

8. Barbie keukenapparaat

Ken jij een volwassen Barbie fan die een echte Barbie is en dit ook graag tot uitdrukking brengt in huis? Dan is een Barbie keukenapparaat het perfecte cadeau. Er zijn verschillende Barbie keukenapparaten waaruit je kan kiezen. Zo heb je een Barbie draagbare glazen blender, Barbie melkopschuimer en Barbie popcornmaker. Alle Barbie keukenapparaten hebben een roze kleur en het Barbie logo. Hiermee zal jij een Barbie fan zeker blij verrassen!

Barbie draagbare glazen blender
Barbie melkopschuimer
Barbie popcornmachine