Top 10 cadeau ideeën voor Animal Crossing fans

Ken jij iemand die geen genoeg kan krijgen van het spel Animal Crossing? Bekijk dan de top 10 cadeau ideeën voor Animal Crossing fans. Deze cadeaus staan geheel in het teken van Animal Crossing en de bewoners van het eiland in het spel, zoals Tom Nook en Isabelle. Hiermee vind jij dan ook een fantastisch Animal Crossing cadeau voor iemand die graag deze game speelt!

1. Animal Crossing Tom Nook gift set

De Animal Crossing Tom Nook gift set is een leuk cadeau voor een Animal Crossing fan. De gift set staat geheel in het teken van de eilandbewoner Tom Nook en bestaat uit een mok, onderzetter en sleutelhanger. Hiermee heb jij dan ook een fantastisch geschenk om te geven!

2. Animal Crossing logo lamp

Een lamp van het Animal Crossing logo is een fantastisch Animal Crossing cadeau. Het vormt een leuke toevoeging aan de kamer van een Animal Crossing fan en vormt een prachtige lichtbron. Hiermee zal jij een Animal Crossing liefhebber dan ook dolblij maken!

3. Animal Crossing Top Trumps Match spel

Een gezelschapsspel is een cadeau dat gezelligheid en plezier brengt. Een leuke manier om een Animal Crossing fan te verrassen is dan ook het Animal Crossing Top Trumps Match spel. Om dit spel te winnen moet je als eerste een rij van 5 gelijke kubussen vormen. Dit spel zal zeker graag gespeeld worden!

4. Animal Crossing schrijfset

Een Animal Crossing schrijfset is een leuk cadeau voor Animal Crossing liefhebbers. De schrijfset bestaat uit een potlood, pen, gum, puntenslijper en liniaal. Hiermee zal jij een Animal Crossing fan dan ook zeker blij verrassen!

5. Animal Crossing dekbedovertrek

Een Animal Crossing dekbedovertrek is een originele manier om een Animal Crossing fan te verrassen. Onder dit dekbedovertrek zal deze heerlijk liggen, wegdromen en slapen!

6. Animal Crossing waterfles

Een waterfles komt altijd van pas. Of het nu is voor thuis, school, werk of onderweg, het zorgt ervoor dat je voldoende drinkt. Een leuk cadeau voor een Animal Crossing fan is dan ook een Animal Crossing waterfles. Er zijn verschillende leuke waterflessen waaruit je kan kiezen. Zo heb je een metalen waterfles, grote glazen drinkfles of kleine glazen drinkfles van Animal Crossing. Hiermee wordt voldoende drinken een stuk leuker!

Animal Crossing metalen waterfles
Animal Crossing glazen waterfles groot
Animal Crossing glazen waterfles klein

7. Animal Crossing puzzel

Ken jij een Animal Crossing fan die dol is op puzzelen? Dan is een Animal Crossing puzzel van 1000 stukjes een leuk cadeau. De puzzel staat vol met de bewoners uit de game Animal Crossing en zal dan ook zeker fantastisch gevonden worden.

8. Animal Crossing stickerboek

Het officiële Animal Crossing stickerboek met meer dan 800 stickers is een origineel cadeau voor Animal Crossing fans. Het boek zit vol met opdrachten, puzzels en stickers, zodat een Animal Crossing fan hieraan zeker veel plezier zal beleven.

9. Animal Crossing knuffel

Verras een Animal Crossing fan met een knuffel van zijn favoriete eilandbewoner. Je kan kiezen uit Isabelle, Tom Nook en KK Slider. Deze leuke Animal Crossing knuffels zullen zeker warm onthaald worden. 

Animal Crossing Isabelle knuffel
Animal Crossing Tom Nook knuffel
Animal Crossing KK Slider knuffel

10. Animal Crossing Monopoly

Een origineel Animal Crossing cadeau is een Monopoly bordspel dat geheel in het teken staat van Animal Crossing. Dit betreft een Engelstalige versie van het bordspel waarbij spelers eilandtaken voltooien, bewoners ontmoeten, insecten, vissen, fossielen en fruit verzamelen en decoraties kopen. Dit spel zal zeker zorgen voor veel gezelligheid en plezier!