Top 10 cadeau ideeën voor Minecraft fans

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een Minecraft fan? Lees dan in dit artikel de top 10 cadeau ideeën voor Minecraft fans en vind een fantastisch cadeau dat geheel in het teken staat van het spel Minecraft. Welk cadeau je ook kiest, hiermee zal jij een Minecraft fan zeker blij zal verrassen!

1. Minecraft lamp

Een Minecraft lamp is een leuke toevoeging aan de kamer van een Minecraft fan. Er zijn verschillende leuke Minecraft lampen waaruit je kan kiezen. Welke Minecraft lamp je ook kiest, hiermee heb jij een fantastisch cadeau voor een Minecraft fan!

Minecraft lamp - Logo
Minecraft lamp - Steve
Minecraft lamp - Diorama
Minecraft lamp - Creeper

Cadeau voor een Minecraft fan #1

2. Minecraft gezelschapsspel

Een leuk cadeau voor een Minecraft fan is een gezelschapsspel dat geheel in het teken van Minecraft staat. Kies bijvoorbeeld uit Uno Minecraft, Minecraft speelkaarten of een Minecraft bordspel. 

Minecraft speelkaarten
Minecraft bordspel

Cadeau voor een Minecraft fan #2

3. Minecraft rugzak

Een praktisch en leuk cadeau voor een Minecraft fan is een rugzak die geheel in het teken staat van Minecraft. Er zijn verschillende Mincraft rugzakken verkrijgbaar, zodat jij er een kan uitzoeken die bij de Minecraft fan in kwestie past!

Minecraft rugzak
Minecraft rugzak - zwart
Minecraft rugzak - grijs

Cadeau voor een Minecraft fan #3

4. Minecraft bureauonderlegger

Met deze leuke Minecraft bureauonderlegger wordt het spelen van Minecraft nog leuker!

Cadeau voor een Minecraft fan #4

5. LEGO Minecraft bouwset

Een origineel cadeau voor een Minecraft fan is een LEGO Minecraft bouwset. Er zijn verschillende leuke LEGO bouwsets verkrijgbaar die in het teken van Minecraft staan. Welke LEGO Minecraft set je ook kiest, een Minecraft fan zal hier zeker veel plezier aan beleven!

LEGO Minecraft bouwset - Het Paddenstoelenhuis
LEGO Minecraft bouwset - Het Varkenshuis
LEGO Minecraft bouwset - Het lamadorp

Cadeau voor een Minecraft fan #5

6. Minecraft spaarvarken

Met dit Minecraft spaarvarken wordt sparen nog leuker! Daarnaast is het een leuke manier om een Minecraft fan geld cadeau te geven.

Cadeau voor een Minecraft fan #6

7. Minecraft wekker

Met een Minecraft wekker is wakker worden een heel stuk leuker! Er zijn twee verschillende Minecraft wekkers verkrijgbaar, zodat je een wekker kunt uitkiezen die perfect in de kamer van de Minecraft fan in kwestie past!

Minecraft wekker - Grass blok
Minecraft wekker - TNT blok

Cadeau voor een Minecraft fan #7

8. Minecraft thermosfles

Deze thermosfles staat vol met Minecraft iconen én houdt je drinken lekker koel of warm. Het is dan ook een leuk cadeau voor een Minecraft fan!

Cadeau voor een Minecraft fan #8

9. Minecraft dekbedovertrek

Onder dit leuke Minecraft dekbedovertrek zal een Minecraft heerlijk slapen en wegdromen!

Cadeau voor een Minecraft fan #9

10. Minecraft taart

Met deze leuke én lekkere Minecraft taart heb jij een fantastisch cadeau! Of het nu is voor de verjaardag van een Minecraft fan of een andere leuke gebeurtenis, deze Minecraft taart valt altijd in de smaak!

Cadeau voor een Minecraft fan #10