19x Star Wars cadeau voor Star Wars fans

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een Star Wars fan? Bekijk dan in dit artikel de top 19 Star Wars cadeau ideeën. Ken jij iemand die helemaal fan is op The Child oftewel Baby Yoda uit de Star Wars Mandalorian serie? Hieronder vind je ook verschillende Baby Yoda cadeaus. Dus of iemand nu fan is van Darth Vader, Baby Yoda of RD-D2, hiermee vind jij altijd een fantastisch cadeau dat geheel in het teken van Star Wars staat!

1. Star Wars cadeaubox

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een Star Wars fan, dan is deze Star Wars cadeaubox een perfecte keuze! Deze cadeaubox met de opdruk ‘May the force be with you’ is namelijk gevuld met fantastische Star Wars-merchandise. Doordat deze Star Wars cadeaus verpakt zijn in een luxe cadeaudoos is het geven hiervan extra leuk!

2. Star Wars lamp

Geef een Star Wars liefhebber een Star Wars lamp cadeau. Dit is een leuke toevoeging aan de kamer van een Star Wars fan. Hiermee heb jij dan ook een geweldig Star Wars cadeau waarmee jij iemand die houdt van Star Wars zeker blij maakt!

3. Star Wars The Child Monopoly bordspel

Een geweldig cadeau voor een Baby Yoda fan is het Star Wars The Child Monopoly bordspel. Een Star Wars fan zal veel speelplezier aan dit leuke bordspel beleven!

4. Star Wars warmtegevoelige mok

Een leuk cadeau voor een Star Wars fan is een Star Wars warmtegevoelige mok. Hiermee wordt het drinken van een kop koffie, thee of andere warme drank nog lekkerder en leuker!

5. Star Wars Mandalorian Baby Yoda stressbal

Ken jij een Star Wars fan die vaak stress heeft? Geef hem/haar dan deze Baby Yoda stressbal cadeau, waarin je kan knijpen om te ontstressen. Hieraan zal hij/zij zeker veel plezier beleven!

6. Star Wars portemonnee

Deze Star Wars portemonnee is een bijzonder Star Wars cadeau dat zeker van pas zal komen. Hiermee wordt de portemonnee trekken voor een Star Wars fan een feestje!

7. Star Wars weekendtas

Of het nu is voor een weekendje weg, om te sporten of ergens anders voor, deze leuke Star Wars weekendtas komt altijd van pas. Het is dan ook een geweldig cadeau voor een Star Wars fan, waar deze zeker dankbaar gebruik van zal maken!

8. Star Wars Mandalorian Baby Yoda cadeauset

Wil jij een Baby Yoda fan verrassen met een origineel en fantastisch cadeau? Geef dan een Star Wars Mandalorian Baby Yoda cadeauset die vol zit met allerlei leuke producten die in het teken staan van Baby Yoda. Zo bevat deze cadeauset een Baby Yoda mok, onderzetter, sleutelhanger en notitieboekje. Hiermee zal jij een Baby Yoda fan zeker blij maken!

9. Star Wars Mandalorian Baby Yoda lamp

Een Star Wars Mandalorian Baby Yoda lamp is een geweldig cadeau voor een Baby Yoda fan. Naast dat deze er leuk uitziet op de kamer van een Baby Yoda fan, zorgt deze ook nog eens voor licht in de duisternis! 

10. Star Wars LEGO bouwset

Een leuk Star Wars cadeau voor een Star Wars fan is een Star Wars LEGO bouwset. Er zijn verschillende leuke Star Wars LEGO bouwsets verkrijgbaar, zodat jij er een kunt uitzoeken die jij fantastisch vindt! Zo is de Lego Star Wars bouwset Baby Yoda een fantastisch cadeau voor een Baby Yoda fan. Welke LEGO Star Wars bouwset je ook kiest, een Star Wars fan zal hieraan veel bouwplezier beleven en kan het vervolgens een mooi plekje in huis geven!

LEGO Star Wars bouwset Baby Yoda
LEGO Star Wars bouwset - Darth Vader Helm
LEGO Star Wars bouwset Jedi Training op Dagobah Diorama
LEGO Star Wars bouwset R2-D2

11. Star Wars rugzak

Of het nu is voor een weekendje weg of een dagje uit, deze Star Wars rugzak komt altijd van pas. Het is dan ook een handig en leuk cadeau voor een Star Wars fan. Deze zal de rugzak graag dragen, zodat iedereen kan zien dat hij/zij van Star Wars houdt!

12. Star Wars Sound Effects speler

Een origineel cadeau voor een Star Wars fan is een Star Wars Sound Effects speler. Hiermee kan een Star Wars verschillende bekende Star Wars geluiden afspelen. Het is dan ook een cadeau waar een Star Wars fan veel plezier aan zal beleven!

13. Star Wars R2-D2 pen- en plantenpot

Deze Star Wars R2-D2 pen- en plantenpot is een fantastisch cadeau voor een Star Wars fan. Je kunt deze pot namelijk zowel voor pennen als een plant gebruiken. Daarnaast vormt de Star Wars R2-D2 pen- en plantenpot een leuke toevoeging op het bureau van een Star Wars fan!

14. Star Wars Mandalorian Baby Yoda schrijfwarenset

Deze Star Wars Mandalorian Baby Yoda schrijfwarenset bestaat uit een notitieboek en pen. Daarnaast is dit verpakt in een leuke geschenksdoos. Het is dan ook een leuk Baby Yoda cadeau waarmee iets opschrijven extra leuk wordt!

15. Baby Yoda 3D mok

Deze mok in de vorm van het hoofd van Baby Yoda is een leuk cadeau voor een Baby Yoda fan. Hiermee zal een Baby Yoda fan zeker van het drinken van een kop koffie of thee genieten!

16. Star Wars Pictionary Air spel

Een fantastisch cadeau voor een Star Wars fan is het spel Star Wars Pictionary Air. Hiermee bezorg jij een Star Wars fan vele gezellige avonden!

17. Star Wars The Mandalorian The Child Domino set

Deze Star Wars The Mandalorian The Child Domino set is een leuk cadeau voor een Baby Yoda fan. Hieraan zal een Baby Yoda fan zeker veel plezier beleven!

18. Star Wars lightsaber pennen

Deze Star Wars lightsaber pennen zijn een praktisch en leuk Star Wars cadeau voor een Star Wars fan. Hiermee wordt iets opschrijven nog leuker!

19. Star Wars Mandalorian The Child eierdopje en toastsnijder

Een origineel cadeau voor een Baby Yoda fan is een Star Wars Mandalorian The Child eierdopje en toastsnijder. Hiermee wordt het eten van een ei en toast een feestje!