Top 10 koffie cadeau ideeën voor koffieliefhebbers

Ken jij iemand die de dag niet kan beginnen zonder een kopje koffie? Iemand die energie krijgt van koffie en kan genieten van een overheerlijk vers kopje koffie, kortom: een echte coffee lover? Bekijk dan de top 10 koffie cadeau ideeën, zodat jij deze persoon op een originele en leuke wijze kan verrassen. Hiermee heb jij een geslaagd cadeau voor een koffieliefhebber, waardoor het drinken van koffie nog leuker én lekkerder wordt!

1. Koffiesiropen set

Maak het drinken van koffie een nog specialere ervaring voor een koffieliefhebber door hem/haar te verrassen met een set koffiesiropen. Dit is een leuk koffie cadeau waarvan een koffieliefhebber zeker zal genieten. De set bevat koffiesiropen in verschillende smaken, waaronder vanille, caramel, hazelnut, gingerbread en amaretto. Daarnaast bevat de set een receptenboekje, zodat een koffieliefhebber inspiratie kan opdoen voor het maken van een overheerlijk kopje koffie met de koffiesiropen.

2. Koffie sjablonen

Met koffie sjablonen kan een koffieliefhebber zijn/haar cappuccino, café latte of latte macchiato er nog lekkerder uit laten zien. Het is dan ook een leuk koffie cadeau. Nadat het melkschuim op de koffie is geschonken, dient het sjabloon boven de melkschuimlaag te worden gehouden en dient hierover cacao, chocoladepoeder of kaneel te worden gestrooid, met een mooi effect als gevolg. Hiermee kan een koffieliefhebber zijn/haar koffie op een leuke en originele manier serveren!

3. USB kopjeswarmer

Niets is zo vervelend als een koud kopje koffie, maar met deze usb kopjeswarmer is dit verleden tijd. De USB kopjeswarmer kan worden aangesloten op een computer of laptop en is handig om onderweg mee te nemen. Hiermee heeft een koffieliefhebber nooit meer een koud kopje koffie en kan deze altijd genieten van een warm kopje koffie. Kortom: een cadeau waar je een koffieliefhebber zeker blij mee zal verrassen!

4. Koffieplant

Een koffieplant is een origineel cadeau voor een koffieliefhebber. Op termijn kan een koffieliefhebber hiermee namelijk zijn/haar eigen koffiebonen oogsten en genieten van een overheerlijk zelf geoogst bakje koffie! 

5. Koffie poster

Verras een koffieliefhebber met een poster waarop de verschillende soorten koffie zijn afgebeeld en hierover uitleg wordt weergegeven. Een leuk cadeau voor een koffieliefhebber dat deze een speciale plek kan geven en keer op keer weer kan bewonderen!

6. Koffiemok

Mok Coffee addict

Geef een koffieliefhebber een mok met de tekst coffee addict, zodat iedereen kan zien dat hij/zij helemaal dol is op koffie! Hiermee heb jij een leuk koffie cadeau om te geven!

Zelfroerende mok

Wil je niet gewoon een koffiemok geven? Geef dan een zelfroerende mok. Met deze mok kan een koffieliefhebber met een druk op de knop ervoor zorgen dat zijn/haar koffie wordt geroerd en heeft deze geen last meer van een koffielepeltje in zijn/haar koffie. Kortom: een ideale mok voor een echte koffieliefhebber!

7. Koffie cadeaupakket

Een koffie cadeaupakket is een leuke en lekkere manier om een koffieliefhebber te verrassen. In het cadeaupakket zitten – naast koffie – ook onder meer koffiesnoepjes, café noir koeken en chocolade truffels. Kortom: een cadeaupakket waarvan bij een echte koffieliefhebber het water al in de mond gaat lopen.

8. Gepersonaliseerde thermosbeker

Maak het meenemen en drinken van koffie onderweg speciaal door een koffieliefhebber een gepersonaliseerde thermosbeker te geven. De thermosbeker kan gepersonaliseerd worden met een foto, ontwerp, naam en/of lieve tekst naar keuze. Hiermee heb jij een origineel cadeau voor een koffieliefhebber waarvan hij/zij elke keer weer zal genieten!

9. Fiets koffiebekerhouder

Met deze bekerhouder heeft een koffieliefhebber ook op de fiets altijd plaats voor een kopje koffie. De bekerhouder kan door middel van een clip aan het stuur worden vastgemaakt en heeft een leren band waarin de koffiebeker kan worden geplaatst. Hiermee kan een koffieliefhebber ook als hij/zij onderweg is op de fiets genieten van een overheerlijk kopje koffie! 

10. Boek Koffie

Het boek Koffie mag niet in de boekenkast van een echte koffieliefhebber ontbreken. Met dit boek leer je meer over koffie en hoe je het allerlekkerste een kopje koffie kan zetten. Dit boek zorgt er dan ook voor dat een koffieliefhebber nog meer kan genieten van zijn/haar kopje koffie!

Ken jij iemand die meer houdt van thee? Bekijk dan de top 10 thee cadeau ideeën voor theeliefhebbers.