12x huwelijkscadeau voor een bruiloft

Een bruiloft is een onvergetelijke dag voor het bruidspaar. Naast de mooie herinneringen krijgt een bruidspaar ook vele huwelijkscadeaus. Wil jij het bruidspaar verrassen met een onvergetelijk en blijvend huwelijkscadeau waarmee je de dag van de bruiloft nog bijzonderder maakt? Bekijk dan in dit artikel de top 12 bruiloft cadeau ideeën. Hiermee heb jij een origineel huwelijkscadeau voor het bruidspaar!

1. Wijnfles Op het bruidspaar!

Een leuk cadeau voor het bruidspaar is een wijnfles met de tekst ‘En ze leefden nog lang en gelukkig. Op het bruidspaar!’. Deze wijnfles is verkrijgbaar in verschillende wijnsoorten, te weten rood, wit en rosé. Met deze fles wijn kan het pasgetrouwde stel op een bijzondere manier proosten op hun kersverse huwelijk!

2. Tekstbord met naam bruidspaar

Een tekstbord met de achternaam van het bruidspaar is een persoonlijk cadeau voor een bruiloft. Het bruidspaar kan dit een mooi plekje in huis geven als herinnering aan hun mooie bruiloft. Het tekstbord heeft een knijper en is dan ook een originele manier om geld cadeau te geven voor een bruiloft. Wil je geen geld erbij geven? Hang dan een leuke foto van het bruidspaar aan de knijper. Na afloop van de trouwdag, kan het bruidspaar er een mooie foto van het huwelijk aan hangen. Het tekstbord is dan ook een bijzonder en origineel trouwcadeau!

3. Mokken voor het bruidspaar

Maak het huwelijk van het pasgetrouwde stel extra bijzonder met leuke bruidspaar mokken! Er is zowel een mok voor de bruid als een mok voor de bruidegom. Hiermee kan het bruidspaar samen onder het genot van een kopje koffie of thee nog vaak nagenieten van de prachtige trouwdag en dit bijzondere trouw cadeau!

4. Mr. en Mrs. Geurkaars

Deze Mr. en Mrs. geurkaars is een leuke en romantische toevoeging aan het interieur van het pasgetrouwde stel. Het is dan ook een origineel bruiloft cadeau, waar het bruidspaar zeker van zal genieten!

5. Gegraveerde champagneglazen

Verras het bruidspaar met gegraveerde champagneglazen, waarmee zij nog vaak van hun bruiloft kunnen nagenieten! De champagneglazen zijn te personaliseren met een ontwerp en tekst naar keuze. Zo is het mogelijk om de champagneglazen te graveren met de namen of initialen van het bruidspaar en de trouwdatum. Hiermee kan het bruidspaar proosten op hun huwelijk en de vele mooie momenten in hun leven die nog gaan komen. Kortom: een blijvend huwelijkscadeau dat het bruidspaar altijd zal koesteren!

6. Het bucketlist boek voor koppels

Een origineel cadeau voor het bruidspaar is Het bucketlist boek voor koppels. In het boek staan 250 verschillende dingen die het bruidspaar samen gedaan moet hebben. Hiermee kan het pasgetrouwde stel hun relatie dan ook nog sterker maken en mooie herinneringen creëren. 

7. Cadeaubon Favourites for two

Met de cadeaubon Favourites for two geef je het pasgetrouwde stel een ervaring naar keuze. Hiermee geef jij dan ook een luxe huwelijkscadeau waar het bruidspaar zeker van zal genieten. Of het bruidspaar nu houdt van de sauna, uit eten of een dagje weg, met deze cadeaubon kan het allemaal. 

8. Bruiloft theepot

Een theepot komt altijd van pas, of het nu is voor verjaardagen of bezoek, er is altijd wel iemand die een kopje thee lust. Met deze bruiloft theepot wordt het bruidspaar elke keer bij het zetten van thee herinnerd aan hun bijzondere en onvergetelijke trouwdag. Kortom: een praktisch en origineel cadeau voor een bruiloft!

9. 100 dates krasposter

Het geheim van een goed huwelijk is om samen van leuke activiteiten te blijven genieten en regelmatig een date night in te plannen. Op deze krasposter staan 100 verschillende ideeën voor een date vermeld, van sportief tot ontspannend. Het is dan ook een leuk huwelijkscadeau dat zeker zal worden gewaardeerd. Hiermee help jij het pasgetrouwde stel om hun huwelijk leuk en fris te houden en kunnen zij dankzij jou heel veel leuke en originele dates beleven! 

10. Gepersonaliseerde Spotify sleutelhangers

Elk stel heeft wel een liedje dat voor hun speciaal is. Of het nu hun gevoel perfect omschrijft, ze daarop voor het eerst hebben gedanst of omdat dat het eerste nummer is waarop ze dansten als getrouwd stel! Met deze gepersonaliseerde Spotify sleutelhangers maak je dit speciale nummer nog bijzonderder voor het koppel. Op elke Spotify sleutelhanger staat een code. Door deze te scannen met de Spotify app wordt het betreffende nummer afgespeeld. De Spotify sleutelhangers vormen samen een hart en daarmee kan het bruidspaar op ieder moment hun liedje afspelen om even aan elkaar te denken. Hiermee heb jij dan ook een persoonlijk huwelijkscadeau waarmee het bruidspaar blij verrast zal zijn!

11. Bruiloft fotolijst

Een bruiloft fotolijst is een blijvend huwelijkscadeau dat het bruidspaar zal koesteren. In deze fotolijst kan het bruidspaar een prachtige foto van hun trouwdag plaatsen. Vervolgens kunnen zij deze fotolijst een bijzondere plek in huis geven. Hiermee hebben zij dan ook een unieke en blijvende herinnering aan hun bruiloft!

12. Bruidspaar eierdoppen

Een set bruidspaar eierdoppen, bestaande uit een bruid en bruidegom, is een uniek huwelijkscadeau voor een bruiloft. Deze leuke eierdoppen zal het bruidspaar zeker graag gebruiken. Hiermee wordt het eten van een gekookt eitje dan ook extra bijzonder voor het pasgetrouwde stel!

Wat is het gemiddelde budget voor een huwelijkscadeau?

Het bedrag dat wordt besteed aan een huwelijkscadeau is afhankelijk van verschillende factoren, zoals je relatie met het bruidspaar en je financiële mogelijkheden. Zo geven naaste familieleden en vrienden van het bruidspaar vaak meer uit aan een huwelijkscadeau dan collega’s of kennissen. Over het algemeen besteden huwelijksgasten die dicht bij het bruidspaar staan tussen de 50 en 200 euro aan een bruiloft cadeau. Overige huwelijksgasten besteden meestal tussen de 20 en 50 euro aan een trouwcadeau. Echter, het allerbelangrijkste is dat het huwelijkscadeau met zorg is uitgezocht en met liefde wordt gegeven.