Doopcadeau: top 8 cadeau ideeën voor een doopsel

Een origineel doopcadeau vind je met de top 8 cadeau ideeën voor een doopsel. Hiermee heb jij een fantastisch cadeau om te geven ter ere van het doopsel dat zeker zal worden gewaardeerd!

1. Verzilverd fotodoosje doopsel

Een origineel doopsel cadeau is een verzilverd fotodoosje dat in het teken staat van het doopsel. Hierin kunnen de ouders de dierbare spullen van de doop bewaren. Het fotodoosje heeft een kruisje en biedt daarnaast ruimte voor een foto van het kindje. Het is dan ook een mooie herinnering aan het doopsel!

2. Little Dutch Ark van Noach speelset

Een leuk doopcadeau is een Ark van Noach speelset van het merk Little Dutch. Hiermee kan een kindje het verhaal van de Ark van Noach naspelen of zelf zijn/haar fantasie de vrije loop laten gaan. Hieraan zal een kind zeker veel speelplezier beleven!

3. Babydeken met naam

Een babydeken met naam is een origineel doop cadeau. De babydeken kan je personaliseren met de naam en geboortedatum van het kind. Daarnaast is het ook mogelijk om de babydeken te personaliseren met een foto of ontwerp naar keuze. Dit cadeau zal zeker worden gewaardeerd!

4. Kinderbijbel

Een Kinderbijbel is een leuk doopsel cadeau dat traditiegetrouw wordt gegeven bij de doop van een kind. Er zijn verschillende Kinderbijbels waaruit je kan kiezen. Zo heb je het boek ‘Je eigen doopbijbel’, welke speciaal is geschreven om te geven bij een doopsel. Daarnaast heb je ook het boek ‘Bijbel voor kinderen’ van Marianne Busser en Ron Schröder en een Peuterbijbel. Welke je ook kiest, hiermee geef jij een prachtige Kinderbijbel waarmee een kind op een leuke manier kennis kan maken met de Bijbelse verhalen.

Je eigen doopbijbel
Bijbel voor kinderen

5. Teddy baby inbakerdoek

Een teddy baby inbakerboek is een leuk en handig doopcadeau. Deze ziet er niet alleen heel schattig uit, maar een kindje zal hierin ook heerlijk slapen!

6. Doopkaars

Een doopkaars is een origineel doop cadeau. Je kan kiezen voor een blauw doopkaars voor een jongen of een roze doopkaars voor een meisje. De doopkaars vormt een speciale herinnering aan het doopsel!

Doopkaars blauw
Doopkaars roze

7. Set spenen met naam

Een set spenen met naam is een leuk doopcadeau om te geven. De spenen kan je laten bedrukken met de naam van het kind dat is gedoopt en een ontwerp naar keuze. Deze unieke spenen zullen de ouders en het kind zeker fantastisch vinden!

8. Boek Je bent gedoopt!

Het boek ‘Je bent gedoopt!’ is een herinneringsboek voor het kind aan het doopsel. Hierin wordt namelijk de betekenis van het doopsel uitgelegd aan kinderen. Hiermee heb jij dan ook een origineel doopsel cadeau dat een bijzondere herinnering aan de doop vormt!