Top 10 cadeau ideeën voor een kattenliefhebber

Een cadeau voor een kattenliefhebber vind je met de top 10 cadeau ideeën voor iemand die houdt van katten. Van deze cadeaus gaat het hart van een echte kattenliefhebber sneller kloppen. Dus ben jij helemaal dol op katten of ken jij iemand die helemaal blij wordt van katten, verras jezelf of iemand anders dan met een van onderstaande cadeaus die geheel in het teken van de liefde voor katten staan.  

1. Vaas in de vorm van een kat

Een vaas in de vorm van een kat is een leuk cadeau voor een kattenliefhebber. Hiermee kan deze namelijk op subtiele en leuke wijze een item in de vorm van een kat in zijn/haar interieur verwerken. Daarnaast geldt dat de vaas in de vorm van een kat ook een hele leuke toevoeging aan het interieur zonder bloemen. Er zijn verschillende soorten vazen in de vorm van een kat verkrijgbaar, je kunt dus een vaas kiezen die past bij het interieur en de smaak van het ontvanger van het cadeau. 

Silhouette draadvaas kat

2. Thermosfles/waterfles kat

Een thermosfles of waterfles in de vorm van een kat is een fantastisch cadeau voor een kattenliefhebber om verschillende redenen. Het is allereerst een praktisch cadeau, of het nu voor onderweg of thuis is, het cadeau komt altijd van pas. Daarnaast kan iedereen hieraan zien dat de bezitter van de fles een echte kattenliefhebber is. Het vormt dan ook een leuke eyecatcher voor bijvoorbeeld op je bureau. Tot slot is het natuurlijk veel leuker en lekkerder om uit een prachtige fles in de vorm van een kat te drinken! Hiermee komt een kattenliefhebber zeker aan zijn/haar dagelijkse dosis vocht.

3. Katten onderzetters

Of het nu voor op de salontafel, eettafel of je nachtkastje is, deze katten onderzetters zijn een leuke toevoeging aan het interieur! De katten onderzetters zijn daarnaast multifunctioneel, aangezien ze ook als koelkastmagneten gebruikt kunnen worden. Kortom: een origineel cadeau voor een kattenliefhebber, waarmee hij/zij altijd leuke onderzetters bij de hand heeft!

4. Gieter kat

Maak het geven van water aan de bloemen en planten in en rondom je huis een stuk leuker met deze vrolijke gieter in de vorm van een kat. Bijkomend voordeel van deze gieter is dat je deze ook nog op een leuke plek kunt neerzetten nadat je de bloemen en planten water hebt gegeven. Het is dan ook een geweldig cadeau voor een kattenliefhebber dat zeker met veel plezier zal worden gebruikt!

5. Katten bag clips

Deze katten bag clips zijn onmisbaar voor een echte kattenliefhebber. Het is dan ook een fantastisch cadeau voor een kattenliefhebber. Deze katten bag clips zijn niet alleen schattig en leuk, maar ook nog eens functioneel. Met deze vrolijke klemmen kan je namelijk allerlei verpakkingen op een leuke manier sluiten, zoals een zak chips of een zak snoep. Zeg dan ook dag tegen saaie klemmen en hallo tegen deze schattige katten bag clips.

6. Mok met kat op de rand

Met deze mok met een kat op de rand was het drinken van een kop koffie of thee nog nooit zo leuk! Zeg dag tegen je saaie mok en maak plaats voor deze fantastische mok. Deze mok is namelijk niet alleen leuk om uit te drinken, maar vormt ook een leuke toevoeging op je tafel of bureau. Kortom: een origineel cadeau voor iemand die houdt van katten!

7. Deurmat kat

Een uniek cadeau voor een kattenliefhebber is een deurmat in de vorm van een kat. Hiermee wordt het schoonvegen van je voeten nog leuker en daarnaast ziet het er super leuk uit! Met deze deurmat kan een kattenliefhebber familie en vrienden verwelkomen op een leuke manier. Daarnaast staat het natuurlijk ook ontzettend leuk in huis, een deurmat in de vorm van een kat!

8. Katten kussen

Een leuk cadeau voor iemand die dol is op katten is een kussen van een kat. Dit is namelijk een geweldige toevoeging aan het interieur voor een echte kattenliefhebber. Het kussen van een kat is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder grijs, zwart, bruin en wit.

9. Sieradenopberger kat

Een leuk cadeau voor een kattenliefhebber is een sieradendoosje of sieradenhouder van een kat. Hiermee wordt het bewaren van sieraden nog leuker. Je kunt kiezen uit een dicht sieradendoosje met een kat, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een sieradenhouder waarbij het onder meer mogelijk is om sieraden te hangen aan een kat. Naast het feit dat een sieradenopberger handig is om sieraden op te bergen, ziet deze er ook nog eens leuk uit!

Sieradenhouder kat zwart
Sieradenhouder kat zilver
Sieradendoosje kat

10. Tafelspiegel kat

Een tafelspiegel in de vorm van een kat is een mooi cadeau voor een kattenliefhebber én daarnaast ook nog eens multifunctioneel. Het ‘hoofd’ van de kat is te gebruiken als spiegel en op de ‘rug’ van de kat kun je allerlei spullen leggen, bijvoorbeeld sieraden of make-up. Naast deze handige functies is het ook nog eens een mooie toevoeging in je kamer!

Lees ook de top 10 cadeau ideeën voor een kat en vind een leuk en origineel cadeau om je kat te verwennen.

DierDier