Top 10 cadeau ideeën voor een kattenliefhebber

Hoe verras je iemand die heel veel van katten houdt het beste? Met een cadeau waar een kat in voorkomt natuurlijk! In dit artikel vind je daarom de top 10 leukste cadeau ideeën voor een kattenliefhebber Van deze cadeaus gaat het hart van een echte kattenliefhebber sneller kloppen. Dus ben jij helemaal dol op katten of ken jij iemand die helemaal blij wordt van katten, verras jezelf of iemand anders dan met een van onderstaande cadeaus. 

1. Vaas in de vorm van een kat

Met een vaas in de vorm van een kat maak je een kattenliefhebber zeker blij, hiermee kan deze namelijk op subtiele en leuke wijze een item in de vorm van een kat in zijn/haar interieur verwerken. Daarnaast geldt dat de vaas in de vorm van een kat ook een hele leuke toevoeging aan het interieur zonder bloemen. Er zijn verschillende soorten vazen in de vorm van een kat verkrijgbaar, je kunt dus een vaas kiezen die past bij het interieur en de smaak van het ontvanger van het cadeau. 

2. Katten onderzetters

Of het nu voor op de salontafel, eettafel of je nachtkastje is, deze katten onderzetters zijn een leuke toevoeging aan het interieur! De katten onderzetters zijn multifunctioneel, aangezien ze ook als koelkastmagneten gebruikt kunnen worden. Kortom een ideaal cadeau, waarmee een kattenliefhebber altijd leuke onderzetters bij de hand heeft!

3. Tafelspiegel kat

Een tafelspiegel in de vorm van een kat is niet alleen heel mooi, maar ook nog eens multifunctioneel. Het ‘hoofd’ van de kat is te gebruiken als spiegel en op de ‘rug’ van de kat kun je allerlei spullen leggen, bijvoorbeeld sieraden of make-up. Naast deze handige functies is het ook nog eens een mooie toevoeging in je kamer!

4. Gieter kat

Maak het geven van water aan de bloemen en planten in en rondom je huis een stuk leuker met deze vrolijke gieter in de vorm van een kat.  Bijkomend voordeel van deze gieter is dat je deze ook nog op een leuke plek kunt neerzetten, nadat je de bloemen en planten water hebt gegeven. Dus zeg maar dag tegen je saaie gieter en hallo tegen deze leuke gieter in de vorm van een kat.

5. Tissuehouder kat

Met deze tissuehouder van een kat was het pakken van een tissue nog nooit zo leuk! Zeg dag tegen je saaie tissuedoos of tissuehouder en maak plaats voor deze originele tissuehouder. De tissue komt er aan de ‘achterkant’ van de kat uit, zodat het lijkt alsof de kat tissues ‘poept’. Deze tissuehouder is niet alleen leuk om te gebruiken, maar vormt ook een gezellige aanvulling op het interieur!

6. Katten kussen

Verras een kattenliefhebber met een kussen van een kat. Een super leuk cadeau en een geweldige toevoeging aan het interieur voor een echte kattenliefhebber. Het kussen van een kat is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder grijs, zwart, bruin en wit.

7. Bag clips kat

Deze bag clips zijn onmisbaar voor een echte kattenliefhebber. Deze bag clips zijn niet alleen schattig en leuk, maar ook nog eens functioneel. Met deze vrolijke klemmen kan je allerlei verpakkingen op een leuke manier sluiten, zoals een zak chips of een zak snoep. Zeg dan ook dag tegen saaie klemmen en hallo tegen deze schattige bag clips in de vorm van een kattenhoofd. 

8. Sieradendoosje / houder kat

Maak het bewaren van sieraden nog leuker voor een kattenliefhebber met een sieradendoosje of sieradenhouder waar een kat in is verwerkt. Je kunt kiezen uit een dicht sieradendoosje, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een sieradenhouder waarbij het onder meer mogelijk is om sieraden te hangen aan een kat. Naast het feit dat een sieradendoosje/houder handig is om sieraden op te bergen vormt het ook nog eens een leuk gezicht in de kamer!

9. Deurmat kat

Hiermee wordt het schoonvegen van je voeten nog leuker en daarnaast ziet het er super leuk uit! Met deze deurmat kan een kattenliefhebber familie en vrienden verwelkomen op een leuke manier. Daarnaast staat het natuurlijk ook ontzettend leuk in huis, een deurmat in de vorm van een kat!

10. Thermosfles/waterfles kat

Een thermosfles of waterfles in de vorm van een kat is een leuk cadeau voor een kattenliefhebber om verschillende redenen. Het is allereerst een praktisch cadeau, of het nu voor onderweg of thuis is, het cadeau komt altijd van pas. Daarnaast kan iedereen hieraan zien dat de bezitter van de fles een echte kattenliefhebber is. Het vormt dan ook een leuke eyecatcher voor bijvoorbeeld op je bureau. Tot slot is het natuurlijk veel leuker en lekkerder om uit een prachtige fles in de vorm van een kat te drinken! Zo komt een kattenliefhebber zeker aan zijn/haar dagelijkse dosis vocht.