De leukste cadeau ideeën voor een housewarming/nieuwe woning

Een nieuwe woning is een bijzonder moment en daarbij hoort een bijzonder cadeau. In dit artikel vind je de leukste cadeau ideeën voor een housewarming in de vorm van een huis, zodat jij een leuk, bijzonder en toepasselijk cadeau hebt!

1. Huisje met cocktailprikkers

Dit vrolijke huisje gevuld met cocktailprikkers is niet alleen een vrolijk en toepasselijk cadeau, het is ook nog eens een praktisch cadeau! Ideaal en leuk voor iemand die net een nieuwe woning heeft.

2. Tissue dispenser

Of het nu is omdat iemand een traantje moet laten vanwege het verhuizen naar een nieuwe woning of vanwege een verkoudheid, deze tissue dispenser in de vorm van een huis komt altijd van pas. De tissues komen uit de schoorsteen van het huis, wat het niet alleen een praktisch maar ook een heel leuk cadeau maakt!

3. Bloempot

Bloemen of planten zijn een cadeau wat veel wordt gegeven om iemand te feliciteren met een nieuwe woning. Wil jij bloemen/planten geven op een originele manier? Geef dan bloemen/planten in deze bloempot in de vorm van een huis. Hiermee heb jij een fantastisch cadeau!

4. Gevelzeepje

Dit mooie gevelzeepje met een leuke verpakking is een toepasselijk housewarming cadeau! Want zeg nu zelf, handen wassen wordt toch een stuk leuker met dit mooie gevelzeepje.

5. Suikerpot

Deze suikerpot in de vorm van een huis is een toepasselijk cadeau voor iemand met een nieuwe woning. De suiker in de pot kan door middel van de rode schoorsteen worden geschonken in koffie, thee of wat je maar wilt. Al met al niet alleen een leuk, maar ook een praktisch housewarming cadeau!

6. Oil & Vinegear set

Deze Oil & Vinegear set vormt samen een huis. Het is daarmee niet enkel een praktisch cadeau, maar ook een leuk cadeau wat een mooi plekje op de tafel in het nieuwe huis kan krijgen!

7. Snoephuisje

Als je iemand met een nieuw woning iets lekkers en toepasselijk wilt geven, dan is een snoephuisje het perfecte cadeau! Een snoephuisje is gevuld met oudhollands snoep, zoals kersenstokjes, kaneelstokjes, dropstokjes of kaneelstokjes. Al met al een smakelijk en leuk housewarming cadeau!

8. Waxinelichthouder huis

Deze waxinelichthouder in de vorm van een huis kan meteen een mooi plekje in de nieuwe woning krijgen. Hiermee geef jij de ontvanger een sfeervol cadeau!

9. Krijtbord huis met houten voet

Dit krijtbord in de vorm van een huis is een gezellige toevoeging aan het interieur voor de nieuwe woning van de ontvanger van het cadeau. Op het krijtbord kan je een lieve, leuke en/of mooie boodschap schrijven om de ontvanger te feliciteren met de nieuwe woning. De ontvanger van het cadeau kan vervolgens op het krijtbord een mooie spreuk of tekst vermelden of het op een andere manier gebruiken. Al met al een origineel housewarming cadeau!

10. Lectuurbak huis

Deze lectuurbak in de vorm van een huis is een praktisch en leuk cadeau om iemand met een nieuwe woning te verrassen. Hiermee kan deze persoon kranten en/of tijdschriften op een stijlvolle manier bewaren!