Housewarming cadeau: top 8 ideeën voor een nieuwe woning

Een nieuwe woning is een bijzonder moment en daarbij hoort een origineel housewarming cadeau. Of je nu een housewarming cadeau voor vrienden, familie, een collega of de buren zoekt, met deze top 8 cadeau ideeën vind jij voor ieder wat wils. Hiermee heb jij een fantastisch housewarming cadeau om de nieuwe huiseigenaar of huiseigenaren op een leuke manier te feliciteren met de nieuwe woning!

1. Huisje met cocktailprikkers

Een huisje met cocktailprikkers is een verrassend en origineel housewarming cadeau dat zowel functioneel als leuk is. Dit huisje ziet er namelijk niet alleen mooi uit, maar bevat ook handige cocktailprikkers die perfect zijn voor feestjes en borrelavonden.. Of het nu wordt gebruikt voor het serveren van hapjes of als decoratie, dit huisje met cocktailprikkers zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van de nieuwe huiseigenaar of huiseigenaren.

2. Tissue dispenser in de vorm van een huis

Of het nu is omdat iemand een traantje moet laten vanwege het verhuizen naar een nieuwe woning of vanwege een verkoudheid, deze tissue dispenser in de vorm van een huis komt altijd van pas. De tissues komen uit de schoorsteen van het huis, wat het niet alleen een praktisch maar ook een uniek housewarming cadeau maakt!

3. Gevelzeepje

Een gevelzeepje is een uniek housewarming cadeau dat zowel praktisch als decoratief is. Met zijn leuke vorm en heerlijke geur, voegt het gevelzeepje een vleugje charme toe aan de nieuwe woning. Daarnaast wordt het gevelzeepje geleverd in een mooie cadeauverpakking, zodat jij een mooi cadeau kunt geven op een housewarming. Het zeepje kan dienst doen als een decoratief stuk in de badkamer of keuken, terwijl het tegelijkertijd gebruikt kan worden als heerlijk geurende handzeep. En zeg nu zelf, handen wassen wordt toch een stuk leuker met dit mooie gevelzeepje!

4. Suikerpot in de vorm van een huis

Deze suikerpot in de vorm van een huis is een toepasselijk housewarming cadeau voor in de keuken. De suiker in de pot kan door middel van de rode schoorsteen worden geschonken in koffie, thee of wat je maar wilt. Al met al niet alleen een leuk, maar ook een praktisch cadeau voor een nieuwe woning!

5. Olie- en azijnset in de vorm van een huis

Deze olie- en azijnset van Riveira Maison is een luxe housewarming cadeau. Deze set bestaat uit twee glazen flessen die samen een huis vormen en speciaal ontworpen zijn voor het bewaren en doseren van olie en azijn. Of het nu gebruikt wordt bij het koken of bij het bereiden van salades, deze set is zowel stijlvol als functioneel. Hiermee feliciteer jij de nieuwe huiseigenaar of huiseigenaren dan ook op een originele manier met de nieuwe woning!

6. Waxinelichthouders huis

Deze waxinelichthouders in de vorm van een huis brengen een warme en huiselijke sfeer in de nieuwe woning. Geef deze waxinelichthouders als housewarming cadeau en maak het nieuwe huis van de ontvangers nog gezelliger en sfeervoller!

7. Krijtbord huis met houten voet

Dit krijtbord in de vorm van een huis is een gezellige toevoeging in de nieuwe woning van de ontvanger van het housewarming cadeau. Op het krijtbord kan je een lieve, leuke en/of mooie boodschap schrijven om de ontvanger te feliciteren met de nieuwe woning. De ontvanger van het cadeau kan vervolgens op het krijtbord een mooie spreuk of tekst vermelden of het op een andere manier gebruiken. Al met al een origineel housewarming cadeau!

8. Lectuurbak voor in huis

Een lectuurbak is een praktisch en stijlvol housewarming cadeau dat een mooie aanvulling vormt op het nieuwe interieur. Hiermee kan je op een stijlvolle manier tijdschriften, boeken of kranten opbergen. Deze lectuurbak zal de nieuwe bewoner(s) dan ook helpen om het nieuwe huis georganiseerd te houden.

Design en lifestyleDesign en lifestyle