8x housewarming cadeau voor een nieuw huis

Een nieuw huis is een bijzonder moment en daarbij hoort een origineel housewarming cadeau. Of je nu een nieuw huis cadeau voor iemand die gaat verhuizen of samenwonen zoekt, met deze top 8 cadeau ideeën vind jij zeker een fantastisch housewarming cadeau. Hiermee kan jij de nieuwe huiseigenaar of huiseigenaren dan ook op een leuke manier feliciteren met de nieuwe woning!

1. Huisje met cocktailprikkers

Een huisje met cocktailprikkers is een verrassend en origineel housewarming cadeau dat zowel functioneel als leuk is. Dit huisje ziet er namelijk niet alleen mooi uit, maar bevat ook handige cocktailprikkers die perfect zijn voor feestjes en borrelavonden. Of het nu wordt gebruikt voor het serveren van hapjes of als decoratie, hiermee heb jij een fantastisch cadeau voor een nieuw huis!

2. Huis tissue houder

Of het nu is omdat iemand een traantje moet laten vanwege het verhuizen naar een nieuwe woning of vanwege een verkoudheid, deze tissue houder in de vorm van een huis komt altijd van pas. De tissues komen uit de schoorsteen van het huis, wat het niet alleen een praktisch maar ook een origineel nieuw huis cadeau maakt!

3. Gevelzeepje

Een gevelzeepje is een uniek housewarming cadeau dat zowel praktisch als decoratief is. Met zijn leuke vorm en heerlijke geur, voegt het gevelzeepje een vleugje charme toe aan de nieuwe woning. Daarnaast wordt het gevelzeepje geleverd in een mooie cadeauverpakking, zodat jij een mooi cadeau kan geven op de housewarming. Het zeepje kan dienst doen als een decoratief stuk in de badkamer of keuken, terwijl het tegelijkertijd gebruikt kan worden als heerlijk geurende handzeep. En zeg nu zelf, handen wassen wordt toch een stuk leuker met dit mooie gevelzeepje!

4. Suikerpot in de vorm van een huis

Deze suikerpot in de vorm van een huis is een symbolisch nieuw huis cadeau voor in de keuken. De suiker in de pot kan door middel van de rode schoorsteen worden geschonken in koffie, thee of wat je maar wilt. Al met al niet alleen een leuk, maar ook een praktisch cadeau voor een nieuwe woning!

5. Huis olie- en azijnset

Deze olie- en azijnset van Riveira Maison is een luxe housewarming cadeau. Deze set bestaat uit twee glazen flessen die samen een huis vormen en speciaal ontworpen zijn voor het bewaren en doseren van olie en azijn. Of het nu gebruikt wordt bij het koken of bij het bereiden van salades, deze set is zowel stijlvol als functioneel. Hiermee feliciteer jij de nieuwe huiseigenaar of huiseigenaren dan ook op een originele manier met de nieuwe woning!

6. Theelichthouder huis

Deze theelichthouder in de vorm van een huis brengt een warme en huiselijke sfeer in de nieuwe woning. Geef deze waxinelichthouder als housewarming cadeau en maak het nieuwe huis nog gezelliger en sfeervoller!

7. Krijtbord huis met houten voet

Dit krijtbord in de vorm van een huis is een gezellige toevoeging in de nieuwe woning. Het is dan ook een origineel nieuwe huis cadeau. Op het krijtbord kan je een persoonlijke boodschap schrijven om te feliciteren met de nieuwe woning. De ontvanger van het cadeau kan vervolgens op het krijtbord een mooie spreuk of tekst vermelden of het op een andere manier gebruiken. Al met al een origineel housewarming cadeau!

8. Lectuurbak voor in huis

Een lectuurbak is een praktisch en leuk nieuw huis cadeau dat een mooie aanvulling vormt op het nieuwe interieur. Hiermee kan je op een stijlvolle manier tijdschriften, boeken of kranten opbergen. Deze lectuurbak zal dan ook helpen om het nieuwe huis georganiseerd te houden.

Design en lifestyleDesign en lifestyle