Top 10 cadeau ideeën voor een 30-jarige man

Een cadeau voor een man van 30 jaar vind je met de top 10 cadeau ideeën voor een 30-jarige man. Dus vraag jij je af: Wat geef je een man van 30 cadeau? Bekijk dan deze ideeën en vind een fantastisch cadeau voor een 30-jarige man om hem blij te verrassen.

1. Spaarpot 'Boehoe! 30 jaar is echt oud'

Zoek jij een origineel cadeau voor een man van 30 jaar? Of wil jij een man die 30 jaar wordt op een originele manier geld geven? Verras hem dan met een spaarpot van een koe waarop staat ‘Boehoe! 30 jaar is echt oud’. Hiermee zal jij hem zeker blij verrassen!

2. Pathé thuis film cadeaupakket

Een leuk cadeau voor een 30-jarige man is een Pathé thuis film cadeaupakket. Dit bevat alles voor een geslaagde filmavond. Allereerst bevat het cadeaupakket een Pathé thuis filmvoucher waarmee je kan genieten van een top-film naar keuze. Daarnaast bevat deze ambachtelijk gebakken zoete popcorn en M&M’s. Hiermee geef jij hem dan ook een geweldige avond!

3. 30 Seconds partyspel

Ken jij een man die houdt van een gezellige avond met vrienden en familie? Verras hem dan met het partyspel 30 Seconds. Hiermee heb jij een leuk cadeau voor een man van 30 jaar waar hij zeker veel plezier aan zal beleven!

4. Cadeaubon Avontuur voor twee

Een origineel cadeau voor een man die 30 jaar wordt, is de cadeaubon Avontuur voor twee. Je dertiger jaren zijn het perfecte moment om herinneringen voor het leven te maken. Hiermee geef jij hem dan ook een onvergetelijke ervaring waar hij zeker van zal genieten!

5. Push-Up Board

Ben jij op zoek naar een man die graag sport? Verras hem dan met een push-up board. Hiermee heb jij een leuk cadeau voor een 30-jarige man waarmee sporten nog leuker en motiverender wordt!

6. Mobile Lap Desk

Een handig en leuk cadeau voor een man van 30 jaar is een Mobile Lap Desk. Hiermee kan je makkelijk en comfortabel overal gebruik maken van je laptop of tablet. Deze zal dan ook zeker van pas komen en met veel plezier gebruikt worden!

7. Sokken 30 jaar

Op zoek naar een grappig cadeau voor een man van 30 jaar? Dan zijn deze sokken waarop de leeftijd van de man in kwestie staat vermeld een leuke manier om hem te verrassen. Hiermee kan iedereen aan zijn sokken zien dat hij 30 jaar is geworden!

8. Bluetooth keyfinder

Een Bluetooth keyfinder is een leuk en praktisch kado voor een man van 30 jaar. Hiermee vindt hij namelijk gemakkelijk zijn sleutels terug als hij vergeten is waar deze liggen. Dit zal hem veel tijd en frustratie besparen, waardoor deze handige gadget zeker gewaardeerd zal worden!

9. Diner cadeaubon

Een Diner cadeaubon is een leuk verjaardagscadeau voor een 30-jarige man. Hiermee kan hij heerlijk uit eten gaan bij een aangesloten restaurant naar keuze. Dit etentje zal een mooie herinnering vormen aan het bereiken van de leeftijd van 30 jaar!

10. Cadeauboek 'F*CK-it list book'

Een grappig cadeau voor een 30-jarige man is het cadeauboek ‘F*CK-it list book: heel veel dingen die je vooral niet gedaan moet hebben!’. Veel mensen hebben het gevoel dat ze voor hun dertigste bepaalde dingen bereikt moeten hebben, zoals het kopen van een huis of het krijgen van kinderen. In dit boek staat centraal wat je juist allemaal niet gedaan moet hebben. Dit leuke boek zal een man die 30 jaar is geworden dan ook zeker met veel plezier lezen!