14x bak cadeau voor bakliefhebbers

‘Bakkers klaar? Bakken maar!’ is een bekende uitspraak uit het tv-programma Heel Holland bakt en zal voor een bakliefhebber niet onbekend voorkomen. Ken jij een thuisbakker die ervan houdt om taarten, cake, koekjes, muffins, brood en andere baksels te maken? Bekijk dan de top 14 bak cadeaus. Hiermee vind jij een leuk en origineel cadeau voor een bakliefhebber waarmee bakken een feestje wordt!

1. Bakbijbel

Het Bakbijbel bakboek is een leuk cadeau voor een thuisbakker. Dit boek is geschreven door Rutger van den Broek, de winnaar van de eerste editie van het programma Heel Holland bakt. Door middel van duidelijke instructies en foto’s leer je basisbaktechnieken en allerlei heerlijke bakrecepten. Hiermee zal een bakliefhebber dan ook meteen aan de slag willen gaan om overheerlijke creaties te maken.

2. Gepersonaliseerde ovenwanten

Bij een bakliefhebber staat de oven natuurlijk vaak aan. Of het nu is voor een cake, appeltaart, koekjes of iets anders. Een bakliefhebber moet dan ook geregeld ovenwanten gebruiken. Verras een bakliefhebber daarom met gepersonaliseerde ovenwanten, welke je zelf kan personaliseren met een naam en ontwerp naar keuze. Hiermee heb jij een origineel bak cadeau dat zeker graag gebruikt zal worden.

3. Taart opbergblikken

Deze leuke opbergblikken zien eruit als taarten, maar niets is minder waar. Hierin kan een bakliefhebber namelijk al zijn/haar bakspullen op een leuke manier opbergen. Het is dan ook een leuk cadeau voor een bakliefhebber dat deze zeker zal waarderen.

4. Bak sokken

Een leuk cadeau voor bakliefhebbers zijn sokken die geheel in het teken van bakken staan. Zo staan op de sokken onder meer taarten, brood, een mixer, een garde en andere bakaccessoires. De sokken zijn one size fits all, dus je hoeft niet de maat van de bakliefhebber te weten om deze leuke sokken te kunnen geven. 

5. Kitchen Safe

Heb je net overheerlijke koekjes gemaakt, heeft iemand anders deze al opgegeten voordat je er zelf van kon genieten. Dit zal een bakliefhebber vast niet vreemd in de oren klinken. Met deze Kitchen Safe is dit verleden tijd. Hierop kan je namelijk een tijdslot zetten van 1 minuut tot 10 dagen, zodat iemand pas van je baksels kan genieten zodra jij dat wilt. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor een bakliefhebber dat deze zeker zal waarderen.

6. Kersen maatlepels

Je kan vrijwel niet bakken zonder de ingrediënten af te meten. Met deze maatlepels wordt dit ook nog eens een leuk klusje. De maatlepels zien er namelijk uit als een trosje kersen. Daarnaast kan je het kersenblad van het trosje kersen ook als eiersplitser gebruiken. Het is dan ook een multifunctioneel cadeau voor een thuisbakker, waarmee je deze zeker blij zal verrassen!

7. Bakmix in gepersonaliseerde giftbox

Verras een bakliefhebber met een bakmix in een gepersonaliseerde giftbox, zodat hij/zij hiermee heerlijk aan de slag kan gaan in de keuken. Je kan kiezen uit 2 verschillende soorten bakmixen, te weten brownies of muffins. De giftbox is te personaliseren met een naam, foto(‘s) en ontwerp naar keuze. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor een bakliefhebber.

8. Donutmaker

Met deze donutmaker maakt een bakliefhebber zelf de allerlekkerste donuts. Het is dan ook een leuk bak cadeau. Hiermee kan je namelijk je fantasie de vrije loop laten gaan en overheerlijke donuts maken in allerlei heerlijke smaken. Om ze vervolgens natuurlijk te versieren met glazuur en decoratie!

9. Stroopwafel maker

Wat is er lekkerder dan een verse, warme stroopwafel op de markt? Met deze stroopwafel maker hoeft een bakliefhebber niet meer naar de markt, maar maakt hij/zij warme, verse en overheerlijke stroopwafels gewoon in de eigen keuken. Het is dan ook een leuk bak cadeau waarvan een bakliefhebber zeker zal genieten.

10. Chocoladefontein

Van een chocoladefontein gaat het hart van een bakliefhebber gegarandeerd harder kloppen. De mogelijkheden ermee zijn eindeloos. Van chocoladefruit, chocoladesoesjes tot een heerlijke Dame Blanche. Daarnaast is de chocoladefontein ook geschikt voor een gezellig samenzijn met vrienden en familie. Het is dan ook een leuk cadeau voor een bakliefhebber dat garant staat voor veel plezier!

11. Wafelijzer

Voor heerlijke Belgische wafels hoeft een bakliefhebber met dit wafelijzer niet meer naar België, maar maak deze ze gewoon zelf. Met dit wafelijzer kan een bakliefhebber namelijk in een handomdraai heerlijke, verse, warme wafels op tafel toveren. Met dit bak cadeau zal een bakliefhebber dan ook zeker blij zijn!

12. Crêpe maker

Met deze crêpe maker kan een bakliefhebber thuis overheerlijke crêpes maken zoals ze smaken in Frankrijk!  De meegeleverde houten spatel maakt het mogelijk om het beslag flinterdun te strijken om zo een heerlijke crêpe te creëren. Vervolgens kan de bakliefhebber de crêpe bedekken met een heerlijke vulling en omtoveren tot een heerlijke creatie!

13. Poffertjes maker

Met deze poffertjesmaker hoef je niet meer naar een poffertjeskraam om te genieten van heerlijke poffertjes. Een bakliefhebber kan met deze poffertjesmaker namelijk in de eigen keuken heerlijke, warme, verse poffertjes maken. Dit bak cadeau zal een bakliefhebber dan ook zeker fantastisch vinden!

14. American pancakes maker

Voor overheerlijke American pancakes hoeft een bakliefhebber met deze American pancakes maker niet meer naar Amerika, maar bakt hij/zij ze gewoon in de eigen keuken. American pancakes onderscheiden zich van Hollandse pannenkoeken, doordat ze kleiner, dikker en luchtiger zijn. Hiermee bakt een bakliefhebber dan ook in no time een heerlijk ontbijtje of tussendoortje!

Ken jij iemand die meer houdt van koken? Bekijk dan ook de top 14 kook cadeaus voor kookliefhebbers.