17x katten cadeau voor kattenliefhebbers

Een kattenliefhebber houdt ervan om een kat te aaien, te knuffelen en ermee te spelen. Deze wordt dan ook helemaal blij als deze een kat ziet spinnen, dit is namelijk een teken dat een kat blij is. Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een kattenliefhebber waar deze zeker blij van zal worden? Bekijk dan de top 17 katten cadeaus voor kattenliefhebbers. Hiermee vind jij een fantastisch cadeau voor iemand die houdt van katten.

1. Katten lichthuisje

Een katten lichthuisje is een origineel cadeau voor een kattenliefhebber. Dit lichthuisje staat namelijk geheel in het teken van de liefde voor katten. Zo staat het lichthuisje vol met katten en staan hierop teksten als ‘Home is where the cat is’ en ‘Purrrfect’. Dit vormt dan ook een leuke en sfeervolle toevoeging in het huis van een kattenliefhebber.

2. Katten spel

Een leuk katten cadeau is een spel dat geheel in het teken staat van katten. Er zijn verschillende leuke katten spellen waaruit je kan kiezen. Allereerst, heb je katten bingo. Dit is bingo met in plaats van cijfers verschillende kattenrassen. Daarnaast kan je kiezen voor het katten stapelspel. Hierbij moet je katten op elkaar proberen te stapelen zonder dat de toren van katten omvalt.

3. Cat lover mok

De cat lover mok is een fantastisch cadeau voor een kattenliefhebber. Deze mok staat namelijk geheel in het teken van katten en is speciaal gemaakt voor echte cat lovers. Hiermee wordt het drinken van een kop koffie of thee extra leuk!

4. Katten vaas

Een vaas in de vorm van een kat is een leuk cadeau voor een kattenliefhebber. Hiermee kan deze namelijk de voorliefde voor katten in het interieur terug laten komen. Er zijn verschillende soorten vazen in de vorm van een kat verkrijgbaar, te weten een draadvaas van een kat en een vaas met kattenoortjes, snorharen en een kattenstaart. 

Vaas met kattenoortjes, snorharen en kattenstaart

5. Katten knuffel

Een leuk cadeau voor iemand die dol is op katten is een knuffel van een kat. Deze katten knuffel is verkrijgbaar in diverse kleuren, te weten grijs, bruin en roze. Met deze schattige katten knuffel zal een kattenliefhebber dolgraag knuffelen!

6. Kruik kat

Een kruik van een kat is een leuk cadeau voor iemand die houdt van katten. Deze kruik is niet alleen super schattig, maar ook heel zacht. Het is dan ook heel fijn om deze kruik te gebruiken om het heerlijk warm te krijgen. 

7. 3D LED-lamp kat

Een origineel cadeau voor iemand die houdt van katten is een 3D LED-lamp van een kat. Deze lamp kan verschillende kleuren geven en is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. De lamp van een kat vormt een leuke toevoeging in het huis van een kattenliefhebber. Hiermee zal jij iemand die dol is op katten dan ook zeker blij verrassen.

8. Verwarmend oogmasker kat

Een verwarmend oogmasker van een kat is een leuk cadeau voor iemand die dol is op katten. Dit oogmasker kan je makkelijk verwarmen in de magnetron en helpt tegen spanning en hoofdpijn. Met dit oogmasker kan een kattenliefhebber dan ook heerlijk tot rust komen en ontspannen.

9. Waterfles met kattenoortjes

Een waterfles met kattenoortjes is een fantastisch katten cadeau om verschillende redenen. Het is allereerst een praktisch cadeau. Of het nu is voor onderweg of thuis, dit cadeau komt altijd van pas. Daarnaast kan iedereen hieraan zien dat de bezitter van de fles een echte kattenliefhebber is. Het vormt dan ook een leuke eyecatcher op je tafel of bureau. Tot slot is het natuurlijk veel leuker en lekkerder om uit een leuke fles met schattige kattenoortjes te drinken!

10. Cat lover bord

Het cat lover bord staat geheel in het teken van de liefde voor katten en is dan ook een leuk cadeau voor kattenliefhebbers. Op het bord staan namelijk allerlei illustraties van katten en teksten als ‘cat lover’, ’the best things in life are furry’ en ‘it’s feed me o’clock’. Van dit leuke bord zal een kattenliefhebber dan ook dolgraag eten.

11. Kattenpoot ovenwanten

Ken jij een kattenliefhebber die houdt van koken of bakken? Dan zijn kattenpoot ovenwanten een origineel katten cadeau. Deze ovenwanten zien eruit als kattenpoten en zijn ideaal voor in de keuken. Hiermee wordt koken of bakken zeker een feestje!

12. Katten onderzetters

Of het nu voor op de salontafel, eettafel of je nachtkastje is, deze katten onderzetters zijn een leuke toevoeging in huis! De katten onderzetters zijn daarnaast multifunctioneel, aangezien ze ook als koelkastmagneten gebruikt kunnen worden. Kortom: een origineel cadeau voor een kattenliefhebber, waarmee hij/zij altijd leuke onderzetters bij de hand heeft!

13. Katten bag clips

Deze katten bag clips zijn ideaal. Het is dan ook een fantastisch kado voor een kattenliefhebber. Deze katten bag clips zijn namelijk niet alleen schattig en leuk, maar ook nog eens functioneel. Met deze vrolijke klemmen kan je namelijk allerlei verpakkingen op een leuke manier afsluiten, zoals een zak chips of een zak snoep. Deze schattige katten bag clips zal een kattenliefhebber dan ook graag gebruiken.

14. Tafelspiegel kat

Een tafelspiegel in de vorm van een kat is een mooi katten cadeau voor een kattenliefhebber én daarnaast ook nog eens multifunctioneel. Het ‘hoofd’ van de kat is te gebruiken als spiegel en op de ‘rug’ van de kat kan je allerlei spullen leggen, bijvoorbeeld sieraden of make-up. Daarnaast is het ook nog eens een mooie toevoeging in je kamer!

15. Gieter kat

Maak het geven van water aan de bloemen en planten in en rondom je huis een stuk leuker met deze vrolijke gieter in de vorm van een kat. Bijkomend voordeel van deze gieter is dat je deze ook nog op een leuke plek kan neerzetten nadat je de bloemen en planten water hebt gegeven. Het is dan ook een geweldig cadeau voor kattenliefhebbers dat zeker met veel plezier gebruikt zal worden!

16. Kat sieradendoosje

Een leuk cadeau voor kattenliefhebbers is een sieradendoosje waarop een kat zit. Naast dat dit sieradendoosje ideaal is voor het opbergen van sieraden, ziet deze er ook nog eens heel leuk uit. Hierin zal een kattenliefhebber dan ook graag haar sieraden bewaren.

17. Deurmat kat

Een uniek cadeau voor een kattenliefhebber is een deurmat in de vorm van het hoofd van een kat. Hiermee kan je op een leuke manier je voeten schoonvegen. Daarnaast is het een echte eyecatcher in huis. Met deze deurmat kan een kattenliefhebber familie en vrienden dan ook op een leuke manier verwelkomen.

Ben jij een kattenbezitter en op zoek naar een leuk cadeau voor je kat? Bekijk dan ook ook de top 10 cadeau ideeën voor katten en vind een origineel cadeau om je kat te verwennen.