8x Halloween cadeau voor Halloween liefhebbers

Halloween is een griezelfeest dat elk jaar op 31 oktober gevierd. Ter ere van Halloween organiseren veel mensen een feest waarbij zij zich verkleden als bijvoorbeeld skelet, duivel of een populair personage uit een film of serie. Hierbij is het huis ook vaak versierd met allerlei Halloween decoraties. Daarnaast worden ook graag enge horrorfilms gekeken tijdens Halloween. Ken jij iemand die helemaal dol is op Halloween en hier elk jaar weer naar uitkijkt? Bekijk dan de top 8 Halloween cadeau ideeën voor Halloween liefhebbers. Hiermee zal jij iemand die houdt van Halloween zeker verrassen. 

1. Halloween lichthuisje

Een Halloween lichthuisje waarin een waxinelichtje kan worden geplaatst is een leuk Halloween cadeau. Het lichthuisje staat geheel in het teken van Halloween. Zo zijn hierop onder meer een zwarte kat, spinnen, spook, skeletten en een pompoen afgebeeld. Dit lichthuisje vormt dan ook een leuke toevoeging in het huis van een Halloween liefhebber.

2. LEGO Halloween bouwset

Verras een Halloween liefhebber met een LEGO Halloween bouwset. Er zijn verschillende leuke varianten verkrijgbaar, zo heb je een LEGO Halloween bouwset van een kat en muis, heks en wagentocht. Hiermee heb jij dan ook een origineel Halloween cadeau waar de ontvanger zeker veel plezier aan zal beleven. 

LEGO Halloween bouwset kat en muis
LEGO Halloween bouwset heks
LEGO Halloween bouwset wagentocht

3. Halloween mok

Een leuk cadeau voor een Halloween liefhebber is een mok die volstaat met tekeningen die te maken hebben met Halloween. Zo staan op de mok een heks, spook, zwarte kat, pompoen en teksten als ‘Witching you a happy Halloween’ en ‘Hocus pocus need coffee to focus’. Hieruit zal iemand die houdt van Halloween dan ook graag drinken.

4. Reflecterende skelethandschoenen

Een origineel cadeau voor een Halloween liefhebber zijn reflecterende skelethandschoenen. Deze kan de handschoenen niet alleen dragen tijdens Halloween, maar ook in de winter als het koud is. Doordat de handschoenen reflecterend zijn, ben je ook goed zichtbaar in het donker. Deze reflecterende skelethandschoenen zijn dus niet alleen heel leuk, maar ook erg handig.

5. Happy Socks Halloween giftbox

Geef een Halloween liefhebber een giftbox van het merk Happy Socks die is gevuld met Halloween sokken. De sokken worden geleverd in een doodskist verpakking, dus ook de cadeauverpakking heeft een toepasselijk Halloween thema.

6. Pompoen schaaltje

Of het nu is voor hapjes tijdens een Halloween feestje, snoep voor kinderen die voor trick or treat aan de deur komen of gewoon als decoratie, dit pompoen schaaltje is geschikt voor verschillende doeleinden. Het is dan ook een leuk cadeau voor iemand die houdt van Halloween. Deze zal dit pompoen schaaltje zeker graag gebruiken.  

7. Halloween 3D LED-lamp

Een 3D LED-lamp die geheel in het teken staat van Halloween is een leuk cadeau voor iemand die dol is op Halloween. Op de lamp staan onder meer een spookhuis, vleermuizen en het woord ‘Halloween’ afgebeeld. De lamp kan verschillende kleuren geven en is een fantastische toevoeging in het huis van een Halloween liefhebber.

8. Levensgroot skelet

Een levensgroot skelet is een grappig cadeau voor een Halloween liefhebber. Of het nu wordt gebruikt als Halloween decoratie, om iemand te laten schrikken of iets anders, het kan allemaal. Dit skelet ziet er levensecht uit en zal dan ook zeker mensen de stuipen op het lijf jagen.