Top 8 cadeau ideeën voor een donut liefhebber

Ken jij iemand die altijd zin heeft in donuts en die allerlei smaken en soorten donuts wil proberen, oftewel een echte donut liefhebber? Bekijk dan deze top 8 donut cadeau ideeën. Hiermee vind jij een leuk cadeau voor een donut liefhebber dat zeker in de smaak zal vallen.

1. Go Nuts for Donuts! kaartspel

Het Go Nuts for Donuts! kaartspel staat geheel in het teken van donuts. Bij dit spel moet je proberen om zoveel mogelijk donuts te verzamelen. Er liggen verschillende donut kaarten op een rij en elke speler moet door het gesloten neerleggen van een kaart bepalen welke donut kaart hij/zij wil. Als twee of meer spelers dezelfde donut kaart hebben gekozen, krijgt niemand deze kaart. Aan dit spel zal een donut liefhebber zeker veel plezier beleven!

2. Donut onderzetters

Deze vrolijke en kleurrijke donut onderzetters zijn een leuke toevoeging aan het interieur van een donut liefhebber. Ideaal om een glas of mok drinken op te zetten voor bij een overheerlijke donut!

3. Donut maker

Met deze donut maker kan een donut liefhebber thuis de allerlekkerste donuts maken en zijn/haar fantasie de vrije loop laten gaan. Een donut liefhebber kan donuts maken in allerlei heerlijke smaken en de donut van zijn/haar dromen creëren. Al met al een ideaal cadeau voor een donut liefhebber!

4. Donut sokken

Deze vrolijke sokken zijn verpakt in de vorm van een donut en hebben de print van een donut. Het is dan ook een ideaal cadeau voor een donut liefhebber. Doordat de sokken one size fits all zijn hoef je je geen zorgen te maken over de maat van de donutliefhebber in kwestie. Kortom: een praktisch en leuk cadeau voor een donut liefhebber!

5. Donut strandlaken

Een groot donut strandlaken is een ideaal cadeau voor een donut liefhebber die niet alleen dol is op donuts, maar ook op de zon, de zee en het strand. Op dit strandlaken kan een donut liefhebber heerlijk genieten van de zon, een donut en dit prachtige cadeau!

6. Opblaasbare donut

Op deze opblaasbare donut kan je heerlijk drijven en wegdromen in het zwembad of de zee. Op deze manier kan iedereen in het zwembad of aan zee zien dat de ontvanger van het cadeau een echte donut liefhebber is!

7. Donut kaars

Een donut kaars is een origineel cadeau voor een donutliefhebber. Deze kaars ziet er namelijk uit als een donut en vormt een leuke toevoeging in het huis van iemand die dol is op donuts. De donut kaars wordt verpakt in een mooie doos, zodat het geven van dit cadeau extra leuk is!

8. Donut warmtekussen

Een origineel donut cadeau is een warmtekussen in de vorm van een donut. Dit donut warmtekussen warm je eenvoudig op in de magnetron. Vervolgens kan je deze gebruiken tegen de kou, voor buikpijn of om je bed op te warmen. Hiermee zal je een donut liefhebber dan ook zeker blij maken.