Cadeau voor een meisje van 8 jaar: top 10 ideeën

Een leuk cadeau voor een 8-jarig meisje vind je met de top 10 cadeaus voor een meisje van 8 jaar. Of je nu op zoek bent naar speelgoed voor een meisje van 8 jaar of iets anders wilt geven, er is voor ieder wat wils. Hiermee kan jij een origineel cadeau voor een meisje van 8 jaar uitzoeken dat bij haar hobby’s en interesses past en waarmee jij haar zeker dolblij zal maken!

1. Creatief speelgoed

Veel meiden van 8 jaar houden ervan om creatief bezig te zijn. Een leuke manier om haar te verrassen is dan ook met creatief speelgoed. Of ze nu van sieraden maken, knutselen of tekenen houdt, er zijn verschillende opties waaruit je kan kiezen. Hiermee kan zij heerlijk creatief bezig zijn!

Jill Schirnhofer Maak je eigen sieraden knutselset - cadeau meisje 8 jaar
Maak je eigen sieraden knutselset
Knutselkoffer voor meisjes
Knutselkoffer voor meisjes
Xoomy® Compact Girls tekenmachine
Xoomy® Compact Girls tekenmachine

2. Boek of tijdschrift abonnement

Een boek of tijdschrift abonnement is een leuk cadeau voor een meisje van 8 jaar. Hiermee stimuleer jij haar namelijk op een leuke manier om te lezen. Een meisje van 8 jaar zit namelijk gemiddeld in groep 4/5 en kan dan ook al zelfstandig lezen. Verras haar met een boek uit de populaire boekenserie van De Zoete Zusjes, De Gorgels of verras haar met een tijdschrift abonnement op de Tina. Hiermee wordt lezen een feestje!

De Zoete Zusjes boek - De Zoete Zusjes lossen het op
De Zoete Zusjes boek - De Zoete Zusjes lossen het op
Boek De Gorgels en de laatste kans
Boek De Gorgels en de laatste kans
Tina tijdschrift abonnement - cadeau meisje 8 jaar
Tina tijdschrift abonnement

3. LEGO Friends

Een LEGO Friends bouwset is fantastisch speelgoed voor een meisje van 8 jaar. Hiermee kan zij haar fantasie de vrije loop laten gaan en prachtige creaties bouwen en tot leven laten komen. Er zijn verschillende LEGO Friends bouwsets die een 8-jarig meisje fantastisch zal vinden. Zo kun je een LEGO Friends Vriendschapsboomhut, Dierenambulance of Huisdieren Opvangcentrum bouwset geven. Deze zal zij vol trots aan haar vriendjes en vriendinnetjes laten zien. Daarnaast zal zij hieraan zeker veel speelplezier beleven!

LEGO Friends Vriendschapsboomhut - speelgoed meisje 8 jaar
LEGO Friends Vriendschapsboomhut
LEGO Friends Dierenambulance - speelgoed meisje 8 jaar
LEGO Friends Dierenambulance
LEGO Friends Huisdieren Opvangcentrum - speelgoed meisje 8 jaar
LEGO Friends Huisdieren Opvangcentrum

4. Spellen

Een origineel cadeau voor een meisje van 8 jaar is een gezelschapsspel. Er zijn verschillende leuke spellen die geschikt zijn voor een 8-jarig meisje. Zo kan je haar verrassen met het populaire spel Rummikub, het kaartspel Beverbende of het raadspel RARA Wat ben ik?. Deze spellen staan garant voor veel gezelligheid en zal zij zeker graag met familie, vriendjes en vriendinnetjes spelen!

Beverbende kaartspel
Beverbende kaartspel
RARA Wat ben ik? spel
RARA Wat ben ik? spel

5. Playmobil

Playmobil is bekend en geliefd speelgoed voor meiden van 8 jaar. De keuze aan Playmobil sets is reuze, zodat jij een set kan uitzoeken die past bij haar interesses. Geef haar bijvoorbeeld een Playmobil kinderboerderij set als zij dol is op dieren, een Playmobil modern woonhuis set voor eindeloos speelplezier of een Playmobil Princess kasteelbakkerij set als zij dol is op prinsessen of bakken. Kortom: er is een geschikte Playmobil set voor elk 8-jarig meisje waarmee ze dolblij zal zijn en gelijk zal willen spelen!

PLAYMOBIL kinderboerderij - speelgoed meisje 8 jaar
Playmobil kinderboerderij
PLAYMOBIL City Life Modern Woonhuis - speelgoed meisje 8 jaar
Playmobil Modern Woonhuis
PLAYMOBIL Princess Kasteelbakkerij - speelgoed meisje 8 jaar
Playmobil Princess Kasteelbakkerij

6. Verkleedkleding

Verkleedkleding voor een 8-jarig meisje is een leuke manier om haar te verrassen! Dit zal zij dolgraag aandoen, zodat zij er precies hetzelfde uitziet als haar idool. Afhankelijk van haar interesses zijn er verschillende opties. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in de meest gangbare kledingmaat voor meisjes van 8 jaar, te weten maat 122/128. Verras haar bijvoorbeeld met een K3 regenboogjurkje, zodat ze eruitziet als een echt K3’tje. Of verras haar met een Elsa jurk met bijpassende accessoires, zodat zij zich Elsa uit Frozen voelt. Tot slot kan je haar een eenhoorn jurk met haarband geven als zij dol is op eenhoorns. Hiermee heb jij een geweldig cadeau voor een meisje van 8 jaar waar je haar zeker blij mee zal verrassen!

K3 verkleedjurk regenboog meisje 8 jaar
K3 verkleedjurk regenboog
Frozen Elsa jurk meisje 8 jaar
Frozen Elsa jurk met bijpassende accessoires
Eenhoorn jurk en haarband meisje 8 jaar
Eenhoorn jurk en haarband

7. Barbie

Barbie is populair speelgoed voor meisjes van 8 jaar waar zij graag mee spelen. Er zijn verschillende leuke Barbie sets voor een 8-jarig meisje. Verras haar bijvoorbeeld met een Barbie kinderarts pop met baby’s en een onderzoekstafel, een Barbie huis met Barbie pop of een Barbie pop met paard. Zij zal dit leuke cadeau zeker fantastisch vinden!

Barbie pop kinderarts met baby's en onderzoekstafel - speelgoed meisje 8 jaar
Barbie kinderarts pop met baby's en onderzoekstafel
Barbie Huis met Barbie pop - speelgoed meisje 8 jaar
Barbie Huis met Barbie pop
Barbie pop met paard - speelgoed meisje 8 jaar
Barbie pop met paard

8. Kinder make-up of nagellak

Een leuk kado voor een meisje van 8 jaar is kinder make-up. Meiden van 8 jaar vinden make-up en nagellak fascinerend en willen er net zo uitzien als hun mama. Een leuke manier om een 8-jarig meisje te verrassen is dan ook kinder make-up of nagellak. Zo kan je haar verrassen met een kinder make-up set, shimmer me body art gitter tattoo’s set of nageldeco set. Hiermee zal een meisje van 8 jaar dolgraag aan de slag gaan en zich prachtig voelen!

Kinder make-up set meisje 8 jaar
Kinder make-up set
Cool Maker Shimmer Me Body Art Glitter Tattoo's
Shimmer Me Body Art Glitter Tattoo's
NaNaNa Surprise nageldeco set
NaNaNa Surprise nageldeco set

9. Buitenspeelgoed

Buitenspeelgoed is een origineel cadeau voor een meisje van 8 jaar. Verras haar bijvoorbeeld met prachtige roze rolschaatsen van het merk Nijdam. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende schoenmaten, waaronder de gemiddelde schoenmaat van meisjes van 8 jaar: maat 34. Daarnaast kan je een meisje van 8 jaar een prachtige roze kinderstep met lichtgevende wielen geven. Tot slot kan je haar verrassen met een bowling set van het merk Little Dutch, welke zowel geschikt is voor binnen als buiten. Hieraan zal een 8-jarig meisje veel plezier beleven!

Roze rolschaatsen meisje 8 jaar
Roze rolschaatsen
Roze kinderstep met lichtgevende wielen meisje 8 jaar
Roze kinderstep met lichtgevende wielen
Little Dutch Bowling set meisje 8 jaar
Little Dutch Bowling set

10. Dekbedovertrek

Ben jij op zoek naar een cadeau voor je 8-jarige dochter? Verras haar dan met een prachtig dekbedovertrek. Er zijn verschillende leuke dekbedovertrekken voor 8-jarige meiden. Zo kan je kiezen voor een dekbedovertrek met een kitten, een L.O.L. Surprise! dekbedovertrek of een prinsessen dekbedovertrek. Hieronder zal zij met veel plezier slapen en heerlijk wegdromen!

Kitten dekbedovertrek meisje 8 jaar cadeau
Kitten dekbedovertrek
L.O.L. Surprise! dekbedovertrek
L.O.L. Surprise! dekbedovertrek
Prinses dekbedovertrek
Prinses dekbedovertrek