10x beterschap cadeau voor iemand die ziek is

Ken jij iemand die ziek is en wil jij hem/haar beterschap wensen met een leuk beterschap cadeau? Bekijk dan in dit artikel de leukste beterschap cadeaus voor een spoedig herstel. Of je nu een beterschap cadeau zoekt voor een zieke collega, vriend of familielid, hiermee vind jij altijd een origineel cadeau voor iemand die ziek is waarmee je laat weten dat je aan hem/haar denkt. Hij/zij zal zich zeker beter voelen door jouw lieve gebaar!

1. Lichtplantje

Dit lichtplantje is een origineel beterschap cadeau om iemand die ziek is op te fleuren. Het lichtplantje staat op op water en wordt geleverd met vaasje, lampje, batterijen en plankje. Hiermee geef je iemand die ziek is een lichtpuntje!

2. Beterschap chocoladereep

Een leuk cadeau voor iemand die ziek is, is een reep chocolade met een beterschapswens. De reep is gemaakt van heerlijke Belgische melkchocolade. Degene die dit krijgt zal hier dan ook zeker van genieten en dit lieve gebaar zeker waarderen!

3. Beterschap snoeppakket

Een beterschap snoeppakket, is een leuk en origineel beterschap cadeau om iemand die ziek is te verrassen. Hiermee tover je bij iemand die ziek is een glimlach op het gezicht. Hij/zij zal je hier zeker dankbaar voor zijn!

4. Heel veel beterschap heliumballon

Een leuk en origineel beterschap cadeau voor iemand die ziek is, is een heliumballon met beterschapswens. Hiermee laat jij iemand die ziek is zien dat jij aan hem/haar denkt!

5. Wijnfles Van harte beterschap

Ben jij op zoek naar een beterschap cadeau voor iemand die dol is op wijn? Verras deze persoon dan met een wijnfles met de opdruk ‘Van harte beterschap’. Hiervan kan de persoon in kwestie heerlijk genieten om zich beter te voelen óf als hij/zij zich beter voelt. 

6. Beterschap verzorgingsppakket

Dit beterschap verzorgingspakket bestaat uit een handcrème, gezichtsmasker, douchegel, scrubzout en roomspray. Hiermee kan de zieke persoon zichzelf dan ook even heerlijk in de watten leggen en knapt hij/zij hopelijk snel weer op!

7. Fruitmand

Een fruitmand gevuld met overheerlijk fruit is een fantastisch beterschap cadeau voor iemand die ziek is. Fruit zit namelijk boordevol vitamines en mineralen, waardoor het immuunsysteem wordt ondersteund en de zieke persoon zich hopelijk snel weer beter voelt!

8. Beterschap theepakket

Het overheerlijke theepakket van ARELO is gevuld met verschillende soorten thee die een positieve invloed hebben op de gezondheid. Hiermee wens jij iemand die ziek is dan ook op een leuke en originele manier beterschap!

9. Kaars in potje Veel beterschap!

Een origineel cadeau voor iemand die ziek is, is een kaars in potje van het merk Bolsius. Op zowel het potje als de kaars staat een lieve beterschapswens. Een beterschap cadeau dat iemand die ziek is zeker zal waarderen!

10. Beterschap teddybeer

Een beterschap teddybeer is een lief beterschap cadeau om iemand die ziek is een hart onder de riem te steken. De teddybeer heeft een T-shirt aan met daarop een hartje en de tekst ‘Beterschap!’. De persoon die ziek is zal elke keer bij het zien van deze teddybeer herinnerd worden aan dit lieve gebaar!