De leukste beterschap cadeaus voor een spoedig herstel

Ken jij iemand die ziek is en wil jij hem/haar beterschap wensen met een leuk cadeau? Lees dan in dit artikel de leukste beterschap cadeaus voor een spoedig herstel. Of je nu een beterschap cadeau zoekt voor een zieke collega, vriend of familielid, hiermee vind jij altijd een origineel beterschap cadeau waarmee je de persoon in kwestie laat weten dat je aan hem/haar denkt en deze een spoedig herstel toewenst. De zieke persoon in kwestie zal je zeker dankbaar zijn voor dit lieve gebaar!

1. Beterschap folieballon

Een leuke en originele manier om iemand beterschap te wensen is met een heliumballon met beterschapswens. Hiermee laat jij iemand die ziek is zien dat jij aan hem/haar denkt!

Heliumballon - Heel veel beterschap
Heliumballon - Een opkikker voor jou
Heliumballon - Get well soon

2. Beterschap snoepdoosje

Een beterschap snoepdoosje is een leuk en origineel beterschap cadeau om iemand die ziek is te verrassen. Hiermee tover je bij iemand die ziek is een glimlach op het gezicht door dit lieve én lekkere gebaar!

Snoepdoosje - Opkikkertje
Snoepdoosje - Beterschap
Snoepdoosje - Opkikkertje voor jou

3. Wijnfles met beterschapswens

Wil jij iemand beterschap wensen die dol is op wijn? Verras deze persoon dan met een wijnfles met beterschapswens. Hiervan kan de persoon in kwestie heerlijk genieten om zich beter te voelen óf als hij/zij zich beter voelt. 

Wijnfles - Van harte beterschap
Wijnfles - Een opkikkertje speciaal voor jou

4. Lichtplantje

Dit lichtplantje is een origineel beterschapscadeau om iemand die ziek is op te fleuren. Het lichtplantje betreft de Clusia Rosea op water en wordt geleverd met vaasje, lampje, batterijen en plankje. Hiermee geef je iemand die ziek is een lichtpuntje!

5. Doosje chocolade met beterschapswens

Wens iemand beterschap met een overheerlijke doosje gevuld met chocolade. Een cadeau waar de ontvanger je zeker dankbaar voor zal zijn en van zal genieten!

Doosje chocolade - Beterschap!
Doosje chocolade - Get well soon
Doosje chocolade - Sending you good vibes

6. Beterschap verzorgingsset

Dit beterschap verwenpakketje bestaat uit een handcrème, gezichtsmasker, douchegel, scrubzout en roomspray. Hiermee kan de zieke persoon zichzelf dan ook even heerlijk in de watten leggen en knapt hij/zij hopelijk snel weer op!

7. Fruitkistje of fruitmand

Een fruitkistje of fruitmand gevuld met overheerlijk fruit is een toepasselijke manier om iemand beterschap te wensen. Fruit zit boordevol vitamines en mineralen, waardoor het immuunsysteem wordt ondersteund en de zieke persoon zich hopelijk snel weer beter voelt!

8. Beterschap theepakket

Het overheerlijke theepakket van ARELO is gevuld met verschillende soorten thee die een positieve invloed hebben op de gezondheid. Hiermee wens jij iemand die ziek is op een lekkere, leuke en originele manier beterschap!

9. Kaars in potje - Veel beterschap!

Een origineel beterschap cadeau is een kaars in potje. Op zowel het potje als de kaars van het merk Bolsius staat een lieve beterschapswens. Een beterschap cadeau dat de ontvanger zeker zal waarderen!

10. Beterschap teddybeer

Een beterschap teddybeer is een lief beterschap cadeau om iemand een hart onder de riem te steken. De teddybeer heeft een T-shirt aan met daarop een hartje en de tekst ‘Beterschap!’. De persoon die ziek is zal elke keer bij het zien van deze teddybeer herinnerd worden aan dit lieve gebaar!