Top 7 cadeau ideeën voor een koukleum

Ken jij iemand die het altijd koud heeft, kortom een echte koukleum? Bekijk dan de onderstaande top 7 cadeau ideeën en vind een leuk en origineel cadeau voor een koukleum, waarmee hij/zij heerlijk kan opwarmen. Welk cadeau je ook kiest, een koukleum zal hier zeker van genieten!

1. Eskimo hoodie deken

Of je nu een boek wilt lezen, achter je bureau wilt werken of iets anders wilt doen, in deze eskimo hoodie deken kan het allemaal. De eskimo hoodie deken heeft namelijk een capuchon, mouwen en een zak aan de voorkant, waardoor je je handen vrij hebt én lekker warm blijft!

2. Elektrische warmtedeken

Deze elektrische warmtedeken heeft verschillende temperatuurstanden, waarmee je heerlijk kan opwarmen. De warmtedeken is daarnaast lekker zacht en dan ook heerlijk om onder te liggen.

3. Gepersonaliseerde fleecedeken

Een origineel cadeau voor een koukleum is met een gepersonaliseerde fleecedeken. De fleecedeken kan je personaliseren met één of meer leuke foto’s, een ontwerp en tekst naar keuze. Een koukleum zal dan ook graag onder deze bijzondere fleecedeken liggen.

4. Elektrische warmtekruik

Deze elektrische warmtekruik is een ideaal cadeau voor een koukleum. De warmtekruik laadt je in korte tijd makkelijk op en je kan vervolgens heerlijk genieten van een warme kruik!

5. Magnetron sloffen

Ken jij iemand die altijd koude voeten heeft? Geef deze persoon dan magnetron sloffen cadeau. Deze sloffen hoef je maar 90 seconden in de magnetron te doen, waarna je urenlang kan genieten van warme sloffen én voeten!

6. Teddybeer warmtekussen

Dit teddybeer warmtekussens ziet er niet alleen lief en schattig uit, het brengt ook veel warmte met zich mee. Het warmtekussen is gevuld met tarwe en lavendel en is eenvoudig op te warmen in de magnetron. Een koukleum zal dit lieve en handige cadeau zeker waarderen!

7. Voetenwarmer

Een koukleum zal dolblij zijn om één van deze leuke voetenwarmers cadeau te krijgen. Hiervoor heb je geen elektriciteit nodig. Het enige wat je hoeft te doen, is je voeten in de voetenwarmer te stoppen en te genieten van het zachte materiaal én je warme voeten!

Voetenwarmer Ijsbeer
Voetenwarmer Pinguïn