De beste 5 jaar getrouwd cadeaus voor een 5-jarig huwelijk

Ben je op zoek naar een 5 jaar getrouwd cadeau? Dan ben je hier op de juiste plek. Een 5-jarig huwelijk wordt ook wel een houten huwelijk genoemd, daarom vind je hieronder ook verschillende houten cadeau ideeën. Hiermee kan jij iemand op een originele manier verrassen met een 5-jarig huwelijksjubileum!

1. Fles champagne in gepersonaliseerde houten kist

Een fles champagne in een gepersonaliseerde houten kist is een origineel 5 jaar getrouwd cadeau. Met de fles champagne kan het 5-jarig huwelijk op een leuke manier worden gevierd. De houten kist past daarnaast bij het houten huwelijksjubileum en kan je personaliseren met leuke foto’s en een persoonlijke boodschap. Hiermee heb jij dan ook een onvergetelijk cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd!

2. Hartvormig houten doosje met rozenkwarts steentjes

Een leuk cadeau voor 5 jaar getrouwd zijn is een hartvormig houten doosje dat is gevuld met rozenkwarts steentjes. Rozenkwarts is de steen van de liefde en is dan ook de perfecte manier om de liefde die er nog steeds is na al die jaren te vieren.

3. Houten serveerplank

Een fantastisch cadeau voor een houten huwelijksjubileum is een houten serveerplank. In de serveerplank kan je de namen van het getrouwde stel graveren of een bijzondere boodschap. Deze serveerplank zal een mooie herinnering vormen aan het bereiken van deze bijzondere mijlpaal.

4. Houten kaarsenhouders met gravering

Een origineel cadeau voor een houten huwelijksjubileum zijn houten kaarsenhouders die je kan laten graveren met een tekst naar keuze. Zo kan je de kaarsenhouders laten graveren met de namen van het getrouwde paar en/of een lieve boodschap. Deze kaarsenhouders zullen zeker een bijzondere en sfeervolle toevoeging zijn aan het interieur.

5. BloomLove houten standaard met vaasje en takje gipskruid

Een houten standaard met de tekst ‘Love’, een vaasje en takje gipskruid is een leuk 5 jaar getrouwd cadeau. Het houten standaard past perfect bij het houten huwelijksjubileum. Door de mogelijkheid om een foto of kaart in de standaard te plaatsen, kan jij het geven van dit cadeau nog extra speciaal maken!

6. Het bucketlist boek voor koppels

Als je 5 jaar getrouwd bent heb je natuurlijk al veel samen gedaan. Het bucketlist boek voor koppels is dan ook een origineel cadeau voor een 5-jarig huwelijk. Hiermee kan het koppel nieuwe leuke activiteiten ontdekken om samen te beleven om hun huwelijk weer nieuw leven in te blazen.

7. Foto op hout

Een foto op hout is een origineel cadeau voor 5 jaar getrouwd zijn. Een leuk idee is om een dierbare trouwfoto op hout te laten drukken. Dit past perfect bij het houten huwelijksjubileum en vormt een bijzondere toevoeging in huis. Dit cadeau zal dan ook zeker in de smaak vallen.

8. Houten hart met gegraveerde tekst

Een liefdevol cadeau voor een houten huwelijk is een houten hart dat je kan laten graveren met een lieve tekst. Dit hart kan een mooi plekje in huis krijgen en vormt een mooi teken van het bereiken van dit bijzondere huwelijksjubileum.

De beste cadeauwinkels