De beste 1 jaar getrouwd cadeaus voor een 1-jarig huwelijk

Een 1 jaar getrouwd cadeau vind je met deze top 8 cadeau ideeën voor een 1-jarig huwelijk. Dit is extra speciaal, omdat het namelijk het allereerste huwelijksjubileum is. Het wordt ook wel een katoenen huwelijk genoemd. Je wilt dan ook een cadeau geven waarmee kan worden nagenoten van de huwelijksdag die één jaar geleden plaatsvond en het 1 jaar getrouwd zijn kan worden gevierd. Hieronder vind je daarom verschillende originele cadeau ideeën voor een 1-jarig huwelijksjubileum, zodat deze extra bijzonder wordt!

1. 3D LED-lamp van een trouwfoto

Een origineel 1 jaar getrouwd cadeau is een 3D LED-lamp van een huwelijksfoto. Kies je favoriete huwelijksfoto uit en laat hier een prachtige 3D LED-lamp van creëren. Dit vormt een onvergetelijke herinnering aan de speciale huwelijksdag en vormt een bijzondere toevoeging aan het interieur. Dit unieke cadeau zal dan ook zeker worden gewaardeerd.

2. Hartjes bonbons met foto

Liefde gaat door de maag. Ben jij op zoek naar een lekker en origineel 1-jarig huwelijkscadeau? Geef dan hartjes bonbons die je kan laten bedrukken met een huwelijksfoto. Hiermee kan op een leuke manier het 1 jaar getrouwd zijn worden gevierd!

3. BloomLove houten standaard met vaasje

Een leuk cadeau voor 1 jaar getrouwd zijn is een houten standaard met de tekst ‘Love’, een vaasje en takje gipskruid. Plaats een lieve kaart of een mooie trouwfoto in de standaard, zodat jij een speciaal cadeau hebt om te geven!

4. Bucketlist boek voor koppels

Geef het stel dat 1 jaar getrouwd is een cadeau waar zij veel plezier aan zullen beleven met het bucketlist boek voor koppels. Hierin staan maar liefst 250 dingen die je samen gedaan moet hebben. Het vormt dan ook een leuke inspiratie om samen dingen te ondernemen en het huwelijk sterk te houden.

5. Champagne pakket met gegraveerde glazen

Een origineel 1 jaar getrouwd cadeau is een champagne pakket met gegraveerde glazen. Laat de glazen bedrukken met de namen van het 1 jaar getrouwde stel, zodat op een originele manier op het 1-jarig huwelijksjubileum kan worden geproost.

6. Tegoedbonnen voor koppels

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor je partner waar je 1 jaar getrouwd mee bent? Dan zijn de tegoedbonnen voor koppels de perfecte manier om hem/haar te verrassen. Hiermee geef je je partner verschillende tegoedbonnen voor leuke activiteiten en verwennerij. Dit zal je partner zeker geweldig vinden en waarderen.

7. Cadeaubon romantisch weekend met diner

Een cadeaubon om samen te genieten van een romantisch weekend met diner is een fantastisch cadeau voor een 1-jarig huwelijksjubileum. Hiermee kan worden genoten van een onvergetelijk weekend om het 1 jaar getrouwd te zijn op een leuke manier te vieren.

8. 100 dates krasposter

Een leuk 1 jaar getrouwd cadeau is een 100 dates krasposter. Hiermee kan het getrouwde stel het huwelijk fris houden en samen leuke dates ondernemen. Zij zullen door deze krasposter leuke en originele dates beleven waar zij zeker van zullen genieten.

De beste cadeauwinkels