10x creatief cadeau voor een creatief persoon

Ben jij op zoek naar een creatief cadeau voor een creatief persoon? Bekijk dan deze top 10 creatieve cadeau ideeën waarmee iemand zijn/haar creativiteit op een leuke manier tot uitdrukking kan brengen. Of iemand nu houdt van schilderen, knutselen, tekenen of een andere creatieve hobby heeft, hiermee vind jij altijd een fantastisch creatief cadeau waaraan deze veel plezier zal beleven. Hiermee kan jij een creatief persoon dan ook op een originele en toepasselijke manier verrassen.

1. Workshop cadeaubon

Een origineel creatief cadeau is een workshop cadeaubon. Hiermee kan je een creatieve activiteit naar keuze volgen, zoals schilderen, beeldhouwen, fotograferen of boetseren. Je kan kiezen uit maar liefst 100 verschillende workshops, dus er is altijd een creatieve activiteit die past bij de betreffende persoon. Hiermee geef jij dan ook niet alleen een origineel cadeau maar ook een fantastische creatieve ervaring!

2. DIY mozaïek borrelplank

Een leuk cadeau voor een creatief persoon is een DIY mozaïek borrelplank. De DIY set bevat alles wat je nodig hebt om zelf een prachtige houten borrelplank te maken met mozaïek steentjes. Je kan zelf de kleur van de mozaïek steentjes uitkiezen en de ontvanger kan vervolgens hiermee zelf een borrelplank creëren. Dit is dan ook een fantastisch DIY project. Vervolgens zal de borrelplank met veel trots en plezier gebruikt worden!

3. Mindful kleuren voor volwassenen

Of je nu iemand kent die houdt van kleuren of wel wat ontspanning kan gebruiken, met het Mindful kleuren voor volwassenen kleurboek zit je altijd goed. Dit creatieve cadeau zorgt er namelijk voor dat je even je gedachten kan stilzetten en tot rust kan komen. Het is dan ook een leuke manier om een creatief persoon te verrassen.

4. Schildersezel smartphonehouder

Een origineel cadeau voor een creatief persoon is een schildersezel smartphonehouder. Deze smartphonehouder ziet eruit als een schildersezel en is geschikt voor elke smartphone. Daarnaast is de smartphonehouder kantelbaar, zodat je altijd goed zicht op je scherm hebt. Hiermee zal jij een creatief iemand zeker blij maken.

5. Het grote CreaChick doeboek

Het grote CreaChick doeboek is een leuk creatief cadeau voor haar. In dit doeboek staan maar liefst 50 creatieve opdrachten, inclusief tips en tricks. Hieraan zal een creatieve vrouw dan ook zeker veel plezier beleven en kan zij haar creativiteit op een leuke manier de vrije loop laten gaan.

6. DIY kussensloop

Een leuk creatief kado is een DIY kussensloop. Hiermee kan een creatief persoon zelf een unieke kussensloop ontwerpen. Op dit DIY kussensloop kan deze zijn/haar creativiteit helemaal los laten en een prachtige creatie creëren met afwasbare textielstiften. Is hij/zij weer toe aan een nieuw ontwerp? Dan hoeft deze alleen de kussensloop in de was te doen en dan gaat de stift er weer uit en kan deze weer opnieuw zijn/haar creativiteit de vrije loop laten gaan. 

7. Mini schilderset

Ken jij iemand die graag creatief bezig is en dol is op schilderen? Dan is een mini schilderset een origineel creatief kado. Deze schilderset zit in een koffertje dat je vanwege het compacte formaat makkelijk onderweg kan meenemen. Het koffertje bevat een schildersblok met twintig vellen papier, acht kleuren waterverf, een pipetje voor water en een kwastje. Hiermee kan een creatief persoon dan ook overal prachtige kunstwerken maken.

8. DIY kaartspel

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een creatief iemand die dol is op spelletjes? Geef deze persoon dan een DIY kaartspel cadeau. Bij dit kaartspel kan je zelf met stiften de speelkaarten ontwerpen. Vervolgens kan je genieten van een potje kaarten met speelkaarten waarop jouw eigen creaties staan. Dit zal dan ook garant staan voor veel speelplezier! 

9. Ministeck

Wil jij een creatief persoon verrassen met een leuke nieuwe creatieve hobby? Geef dan Ministeck. Dit zijn kleine kunststof mozaïek steentjes waarmee je een prachtige creatie kan maken door deze op een grondplaat te drukken. Er zijn verschillende leuke Ministeck sets voor volwassenen. Zo kan je met Ministeck steentjes een afbeelding van een hond, het Colosseum of de Mona Lisa creëren. Dit creatieve kado zal iemand die graag creatief bezig is dan ook helemaal fantastisch vinden!

Ministeck Hond
Ministeck Colosseum
Ministeck Colosseum
Ministeck Mona Lisa

10. Faber-Castell kleurpotloden

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die houdt van tekenen? Dan is een set Faber-Castell kleurpotloden een leuke manier om deze persoon te verrassen. Faber-Castell is een geliefd merk onder tekenaars vanwege de goede kwaliteit. Met deze kleurpotloden zal een tekenliefhebber dan ook graag kleuren.