Top 8 cadeau ideeën voor kraamverzorgsters

Een kraamverzorgster is een fijne hulp in huis als je net een baby hebt gekregen. Ze zorgt voor de moeder, baby, helpt in het huishouden en kan je helpen en begeleiden bij het kersverse ouderschap. Je wil de kraamhulp na de kraamperiode dan ook verrassen met een leuk bedankje om je waardering te tonen. Daarom vind je hieronder de top 8 cadeau ideeën voor kraamverzorgsters, zodat jij een leuk en origineel cadeau voor een kraamverzorgende vindt om je dankbaarheid te tonen.

1. Serveerplank Voor de leukste kraamverzorgster

Een serveerplank met de tekst ‘Voor de leukste kraamverzorgster’ is een leuk cadeau voor een kraamhulp. Zij zal deze serveerplank helemaal fantastisch vinden en met veel plezier gebruiken. Hiermee kan jij dan ook op een leuke manier je waardering aan je kraamhulp tonen.

2. Handcrème Bedankt voor de helpende handen

Een origineel cadeau voor een kraamverzorgende om deze te bedanken voor de hulp is een handcrème met de opdruk ‘Bedankt voor de helpende handen’. Deze handcrème zal zeker van pas komen en zorgen voor heerlijk zachte handen. Hiermee kan jij de kraamhulp dan ook op een originele manier bedanken voor alles wat zij gedaan heeft.

3. Sleutelhanger Kraamtopper

Een sleutelhanger waarop ‘Kraamtopper’ en een ooievaar staan is een leuk cadeau voor een kraamverzorgster. Zij zal deze sleutelhanger met veel trots aan haar sleutelbos hangen, zodat iedereen kan zien dat zij een goede kraamhulp is. De sleutelhanger wordt geleverd met een kaart waarop staat ‘Bedankt lieve kraamtopper’ waarop je nog een lieve boodschap voor haar kan achterlaten. Dit zal zij zeker waarderen.

4. Cadeauset notitieboek en pen kraamverzorgster

Een leuk cadeau voor de kraamhulp is een cadeauset die bestaat uit een notitieboek en pen. Op het notitieboek staat een ooievaar en de tekst ‘Een lieve notitie van de kraamverzorgster’. Op de pen staat daarnaast ‘Kraamtopper’ en een ooievaar. Deze leuke cadeauset zal zeker van pas komen voor een kraamhulp en met veel plezier worden gebruikt voor het maken van notities.

5. Kraamtopper cadeauset appeltaartmix en pollepel

Een cadeauset bestaande uit een appeltaartmix en pollepel is een origineel cadeau voor een kraamhulp dat zeker zal worden gewaardeerd. Op de appeltaartmix staat ‘Je hebt er een super leuke kraamtijd van gebakken. Bedankt lieve kraamtopper!’. Daarnaast staat op de pollepel ‘Kraamtopper’ en een ooievaar. Hiermee heb jij dan ook niet alleen een heel leuk cadeau om te geven, maar kan de kraamverzorgster ook thuis een heerlijke appeltaart bakken waarvan zij zeker zal genieten. 

6. Tas Super kraamverzorgster

Een tas met de tekst ‘Super kraamverzorgster’ is een leuk cadeau voor een kraamverzorgende. Een kraamverzorgster zal het fantastisch vinden om deze tas te gebruiken voor bijvoorbeeld werk of de boodschappen. Een ding is zeker: met deze leuke tas zal een kraamverzorgster met veel trots rondlopen. 

7. Cadeauset ooievaarsokken en kaart

Een cadeauset die bestaat uit roze en blauwe ooievaarssokken met een kaart is een leuk cadeau voor een kraamverzorgster. Zij zal het fantastisch vinden om deze leuke toepasselijke sokken naar haar werk aan te doen. Afhankelijk van of er een jongen of meisje geboren is, kan zij kiezen welke sokken ze aandoet. Daarnaast zal het kaartje waarop staat ‘Je bent een topper!’ zeker een lach op haar gezicht toveren.

8. Merci chocolade Voor je goede zorgen

Een doos Merci chocolade waarop staat ‘Voor je goede zorgen’ is een leuk bedankje voor de kraamhulp. Zij zal het fantastisch vinden om dit cadeau te ontvangen en hier zeker van genieten. Hiermee kan jij haar dan ook op een leuke manier bedanken voor haar goede zorgen tijdens de kraamperiode.