Top 10 alpaca cadeau ideeën voor alpaca liefhebbers

Alpaca’s zijn zachte, knuffelbare dieren die vanwege hun schattige uiterlijk en rustige karakter het hart van vele mensen hebben veroverd. Ken jij iemand die dol is op alpaca’s en wil jij deze op een leuke manier verrassen? Bekijk dan de top 10 alpaca cadeau ideeën voor alpaca liefhebbers. Hiermee vind jij een leuk cadeau dat geheel in het teken van alpaca’s staat!

1. Stapelgekke Alpaca spel

Het stapelgekke alpaca spel is een fantastisch cadeau voor iemand die houdt van alpaca’s. Bij dit spel moet je om de beurt binnen de tijd een voorwerp op de rug van de alpaca leggen. Lukt dit niet? Dan spuugt de alpaca water op je. Het is dan ook een hilarisch spel waar een alpaca liefhebber zeker veel plezier aan zal beleven.

2. Alpaca LED-lamp

Een leuk alpaca cadeau is een LED-lamp in de vorm van een alpaca. De alpaca lamp ziet er super schattig uit en kan verschillende kleuren licht geven. Hier zal jij iemand die houdt van alpaca’s dan ook zeker blij mee maken.

3. Alpaca fotolijstje

Een schattig fotolijstje waarop 3 alpaca’s staan afgebeeld is een leuk cadeau voor een alpaca liefhebber. Met de knijpers aan het touwtje kan je 3 leuke foto’s ophangen. Dit vormt dan ook een leuke toevoeging in de kamer van iemand die houdt van alpaca’s. Wil je het geven van dit cadeau extra leuk maken? Kies dan 3 mooie foto’s uit en hang deze al in het fotolijstje. Hiermee wordt het geven ervan nog specialer.

4. Alpaca dekbedovertrek

Een alpaca dekbedovertrek is een leuk cadeau voor een alpaca fan. Onder dit mooie alpaca dekbedovertrek kan deze heerlijk dromen over het wandelen en knuffelen met alpaca’s. Hieronder zal een alpaca liefhebber dan ook heerlijk slapen.

5. Alpaca sloffen

Een leuk alpaca cadeau zijn alpaca sloffen. Deze vrolijke sloffen zien er namelijk uit als alpaca’s en zijn heerlijk zacht. Deze alpaca sloffen zijn dan ook heerlijk comfortabel en zorgen voor warme voeten. Deze leuke en handige sloffen zal een alpaca lover dolgraag dragen.

6. Alpaca sleutelhanger

Een leuk cadeau voor een alpaca fan is een alpaca sleutelhanger. Er zijn verschillende leuke alpaca sleutelhangers waaruit je kan kiezen. Zo heb je een pluche alpaca sleutelhanger, een alpaca sleutelhanger die je kan laten bedrukken met de naam van de alpaca lover of een ronde sleutelhanger waarop een alpaca staat afgebeeld. Hiermee kan iedereen aan de sleutelbos van de betreffende persoon zien dat hij/zij dol is op alpaca’s!

Pluche alpaca sleutelhanger
Alpaca sleutelhanger met naam
Alpaca sleutelhanger rond

7. Alpaca knuffel

Verras een alpaca liefhebber met zijn/haar eigen alpaca om lekker mee te knuffelen. De alpaca knuffel is maar liefst 75 cm hoog en vormt dan ook echt een grote knuffelbare alpaca. De knuffel kan de alpaca lover een leuk plekje geven en keer op keer weer knuffelen. Hier zal jij iemand die houdt van alpaca’s dan ook zeker blij mee verrassen!

8. Alpaca pen

Met een pen die eruit ziet als een alpaca wordt schrijven een feestje. Het is dan ook een leuk alpaca cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd. Een alpaca lover zal niet kunnen wachten om te gaan schrijven met deze leuke en schattige alpaca pen.

9. Alpaca fleece snuggie

Ken jij iemand die houdt van alpaca’s én het altijd koud heeft? Verras deze dan met een alpaca fleece snuggie. Deze fleece snuggie staat vol met alpaca’s en is heerlijk warm om te dragen. Je hebt zowel een fleece snuggie voor kinderen als volwassenen. Hiermee kan jij dan ook elke alpaca fan, groot of klein, verrassen. Deze leuke en comfortabele alpaca fleece snuggie zal zeker graag gedragen worden!

Alpaca fleece snuggie kinderen
Alpaca fleece snuggie volwassenen

10. Alpaca deurstopper

Een geweldig alpaca cadeau is een deurstopper die eruit ziet als een alpaca. Deze deurstopper ziet er niet alleen leuk uit, maar zal ook zeker van pas komen in huis. Dit cadeau zal een alpaca lover dan ook zeker waarderen.