8x anti stress cadeau voor iemand die gestresst is

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die gestrest is? Bekijk dan deze top 8 anti stress cadeau ideeën. Hiermee kan jij een stresskip helpen om zijn/haar stress kwijt te raken en te ontspannen. Of je nu een anti stress cadeau voor een man of vrouw zoekt, hiermee vind jij een geweldig kado waarmee hij/zij zeker kan ontstressen!

1. Handboek Stress te lijf

Het Handboek Stress te lijf is een geweldig cadeau voor iemand die gestresst is. Hiermee leer je namelijk wat stress is, hoe je ermee kan omgaan en hoe je het kan voorkomen. Dit boek zal iemand die last heeft van stress dan ook graag lezen en zeker helpen!

2. Zen stenen stapelset

Een origineel anti stress cadeau is deze zen stenen stapelset. Dit helpt je te ontspannen en je hoofd leeg te maken, doordat je jezelf moet concentreren op het stapelen van de stenen. Daarnaast is het ook nog eens een leuke bezigheid!

3. Stress relief cadeaublik

Het stress relief cadeaublik bevat verschillende leuke spullen om je te helpen ontspannen. Zo bevat het kaarten met oefeningen en tips tegen stress, kalmerende olie, ontspannende spray, een massage tool en een pop-it. Het is dan ook een leuk cadeau voor een stresskip dat zeker zal worden gewaardeerd!

4. Verzwaringsdeken

Een verzwaringsdeken vermindert je angst- en stressgevoelens en zorgt ervoor dat je beter slaapt en uitgerust wakker wordt. Het is dan ook een fantastisch anti stress cadeau waarmee jij iemand zeker blij zal maken!

5. Mindful kleuren voor volwassenen

Kleuren helpt je te ontspannen en je gedachten te verzetten. Het Mindful kleuren voor volwassenen kleurboek is dan ook een leuk anti stress kado om te geven. Degene die dit krijgt zal hier zeker veel plezier aan beleven!

6. No stress fles

De No stress fles is een origineel cadeau voor iemand die gestrest is. In deze fles zitten namelijk allerlei leuke en handige dingen om te ontstressen. Zo bevat het onder meer een anti-stress kit, 30 kletsvragen om stressmomenten bespreekbaar te maken, chillpills en een lichttherapie lampje.

7. Dumpling stressbal

Een stressbal is een van de meest bekende manieren om stress kwijt te raken. Een leuk cadeau voor een stresskip is dan ook een stressbal die eruit ziet als een Dumpling. Deze stressbal ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook heerlijk zacht en fluffy!

8. Ontspanningsset

Met deze ontspanningsset raak je je stress zeker even kwijt. Zo bevat deze set een oogmasker, oordopjes, ademfluitje en twee bamboe ballen. De bamboe ballen moet je heen en weer bewegen in een hand, waardoor je focus hierop is gericht en je je gedachten kan verzetten. Het is dan ook een ideaal cadeau voor een stresskip!