8x ontspannend cadeau om te relaxen

Ken jij iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken? Bekijk dan deze top 8 relax cadeau ideeën. Of het nu is voor iemand met veel stress, een druk leven, gewoon om iemand te verwennen, een man of een vrouw, hiermee vind jij altijd een ontspannend cadeau waarmee iemand even helemaal tot rust kan komen!

1. Relax cadeaubon

Met de Relax cadeaubon leg jij iemand even helemaal in de watten en geef jij deze persoon een echt verwenmoment. Hiermee kan je namelijk genieten van een wellness belevenis naar keuze, zoals een massage, saunabezoek of huidverzorgingsbehandeling. Hiermee heb jij een leuk ontspannend cadeau waarvan iemand zeker zal genieten!

2. Ontspanningsset

Deze ontspanningsset bevat alles wat je nodig hebt om even heerlijk tot rust te komen. Zo bevat het een oogmasker, oordopjes, ademfluitje en twee bamboe ballen. Hiermee heb jij een leuk relax cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd!

3. Massagekussen

Met een massagekussen geniet je vanuit de comfort van je eigen huis wanneer je dat maar wilt van een heerlijke massage. Het is geschikt voor alle lichaamsdelen, zoals je nek, schouders, bovenrug, onderrug en voeten. Hiermee heb jij dan ook een leuk ontspannend cadeau waar jij iemand zeker blij mee zal maken!

4. Boek Mindful kleuren voor volwassenen

Kleuren helpt om te ontspannen en je gedachten leeg te maken. Een leuk ontspannend kado om iemand te verrassen, is dan ook het kleurboek Mindful kleuren voor volwassenen. Degene die dit krijgt zal hier zeker tot rust van komen en veel plezier aan beleven!

5. Zen stenen stapelset

Een leuke manier om te ontspannen, is met deze zen stapelstenen set. Doordat je volledig geconcentreerd bent op het op elkaar stapelen van de stenen, maak je namelijk even je hoofd helemaal leeg. Daarnaast is het ook nog eens heel leuk om te doen!

6. Zen again cadeauset

Deze Zen again cadeauset bestaat uit een kaarsenhouder, dinerkaars, mini rasp en amberblokje. Met de mini rasp kan je een stukje van het amberblokje afschrapen, waardoor een heerlijke geur vrijkomt. Het is dan ook een leuk relax kado dat zeker zal zorgen voor een rustgevende sfeer!

7. Relax cadeaubox

Deze Relax cadeaubox bevat verschillende leuke spullen waarmee je kan ontspannen. Zo bevat het een hoofdmassagespin, zakje chocoladerozijnen, Just Relax mok en bruisballen. Dit alles wordt ingepakt in een leuke cadeauverpakking, zodat jij een fantastisch cadeau hebt om te geven!

8. Boek Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

Het boek Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt: Rust vinden in een drukke wereld is ideaal voor iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken. Het is dan ook een origineel ontspannend cadeau waarmee je leert om meer rust te vinden in je leven!