8x 10 jaar getrouwd cadeau voor een 10-jarig huwelijk

Een 10-jarig huwelijk wordt ook wel een tinnen huwelijk genoemd. Het is een bijzondere mijlpaal en je wilt het gelukkige paar dan ook op een originele manier verrassen. Daarom deel ik hieronder de top 8 cadeau ideeën voor een 10-jarig huwelijksjubileum. Hiermee vind jij een fantastisch 10 jaar getrouwd cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd!

1. Bongo cadeaubon tinnen huwelijk

Een Bongo cadeaubon voor een tinnen huwelijk vind ik fantastisch, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Hiermee kan het paar zelf kiezen uit diverse ervaringen, zoals een romantisch diner, een weekendje weg of een ontspannende spa-dag. Het geeft hen de vrijheid om samen iets speciaals te kiezen en te genieten van een onvergetelijk moment!

2. Set handdoeken en washandjes met trouwdatum

Een set handdoeken en washandjes met de trouwdatum vind ik een origineel 10-jarig huwelijksjubileum, omdat het zowel praktisch als persoonlijk is. De handdoeken en washandjes kunnen namelijk dagelijks worden gebruikt en de trouwdatum geeft het een persoonlijke touch.

3. 3D handafdruk set met glazen stolp en lichtjes

Een 3D handafdruk set met glazen stolp en lichtjes kan ik zeker aanbevelen als 10 jaar getrouwd cadeau, omdat het paar hiermee een unieke en tastbare herinnering kan creëren. Het stelt hen in staat om hun handafdrukken voor altijd te bewaren en een mooie plek in huis te geven onder een glazen stolp met sfeervolle lichtjes.

4. Champagneglazen 10 jaar getrouwd

Champagneglazen met de tekst ’10 jaar getrouwd Gefeliciteerd’ vind ik een fantastisch cadeau voor een 10-jarig huwelijksjubileum, omdat het praktisch en feestelijk is. Hiermee kan het paar samen toosten op de afgelopen 10 jaar vol liefde en geluk!

5. Hart opbergblik

Een opbergblik in de vorm van een hart kan ik zeker aanraden als 10 jaar getrouwd cadeau, omdat het zowel handig als symbolisch is. Het geeft het paar een plek om speciale herinneringen of spulletjes te bewaren, terwijl de hartvorm de liefde van de afgelopen 10 jaar weerspiegelt. 

6. 3D LED-lamp van een foto

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een 10-jarig huwelijk? Dan kan ik een 3D LED-lamp van een foto zeker aanbevelen.  Hierbij laat je een bijzondere foto omtoveren tot een mooie lamp, bijvoorbeeld een trouwfoto of recente foto van het paar. Hiermee kan jij dan ook een persoonlijke en unieke herinnering geven!

7. Het bucketlist boek voor koppels

Het bucketlist boek voor koppels stimuleert nieuwe ervaringen en is dan ook een origineel cadeau voor een tinnen huwelijk. Het boek bevat diverse suggesties voor activiteiten die het paar samen kan ondernemen, waardoor ze nieuwe herinneringen kunnen creëren en hun relatie nieuw leven kunnen inblazen.

8. Chocoladehart

Bij een 10-jarig huwelijksjubileum staat de liefde natuurlijk centraal. Een origineel cadeau voor een tinnen huwelijk is dan ook een chocoladehart. Deze ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook heel lekker. Dit zal dan ook zeker in de smaak vallen!

De beste cadeauwinkels