7x 60 jaar getrouwd cadeau voor een 60-jarig huwelijk

Als je op zoek bent naar het perfecte 60 jaar getrouwd cadeau voor een 60-jarig huwelijk, dan ben je hier op de juiste plek. In dit artikel deel ik mijn top 7 cadeau ideeën om dit bijzondere moment te vieren. Een 60-jarig huwelijk wordt ook wel een diamanten huwelijk genoemd, daarom heb ik ook verschillende symbolische cadeaus uitgezocht die je kan geven voor deze mijlpaal. Hiermee kan jij het paar dat 60 jaar getrouwd is op een originele manier feliciteren met het 60-jarig huwelijksjubileum!

1. Serveerplank 60 jaar getrouwd

Een serveerplank die je kan personaliseren met de namen en trouwdatum van het paar is een origineel 60 jaar getrouwd cadeau. Je kunt er lekkere hapjes op serveren en het vormt daarnaast een mooie herinnering aan alle vele mooie jaren samen. Ik weet zeker dat deze persoonlijke serveerplank in de smaak zal vallen!

2. Champagneglazen 60 jaar getrouwd

Champagneglazen met de opdruk ’60 jaar getrouwd Gefeliciteerd’ vind ik een fantastische manier om te toosten op het 60-jarig huwelijk. Elke keer als het paar deze glazen gebruikt om te toosten, herinnert het hen aan de 60 prachtige jaren die ze samen hebben doorgebracht!

3. Roos met LED-verlichting in glazen stolp

Een roos met LED-verlichting in een glazen stolp vind ik een geweldig cadeau voor een 60-jarig huwelijk, omdat het de tijdloze liefde mooi symboliseert. Het vormt een betoverende en blijvende herinnering aan de liefde en toewijding die het paar al die jaren heeft gedeeld. Kortom: een prachtig en symbolisch cadeau voor een 60-jarig huwelijksjubileum!

4. Puzzel 60 jaar getrouwd

Een puzzel met de tekst Hoera 60 jaar getrouwd! vind ik een geweldig cadeau, omdat het plezier brengt en een mooie herinnering vormt aan deze bijzondere mijlpaal. Het symboliseert de vele stukjes van hun 60-jarig huwelijk samen en zorgt voor gezelligheid terwijl ze samen de puzzel oplossen.

5. Diamanten ijsblokjesvorm

Een origineel cadeau voor een diamanten huwelijk is een vorm waarmee je ijsblokjes in de vorm van diamanten kan creëren. Ik kan dit zeker aanraden als jij op een originele manier het 60-jarig huwelijksjubileum wil vieren en aan wilt geven dat hun relatie net zo sterk en schitterend is als diamanten.

6. 3D lamp van een foto

Een 3D-lamp van een foto vind ik een geweldig 60-jarig huwelijkscadeau, omdat het een unieke en persoonlijke herinnering creëert. Kies een oude trouwfoto of recente foto van het paar uit en laat hier een mooie lamp van creëren. Hiermee kunnen ze elke dag genieten van hun liefde!

7. 3D-handafdrukset met glazen stolp en lichtjes

Een 3D-handafdrukset met glazen stolp en lichtjes kan ik zeker aanbevelen als 60-jarig huwelijkscadeau, omdat het een tastbare en liefdevolle herinnering creëert. Het stelt het paar in staat om hun handafdrukken voor altijd te bewaren in een prachtige verlichte stolp. Zij zullen elke dag genieten van dit betoverend aandenken aan hun 60-jarig huwelijksjubileum.

De beste cadeauwinkels