10x 30 jaar getrouwd cadeau voor een 30-jarig huwelijk

Vraag jij je af: Wat geef je cadeau voor een 30-jarig huwelijk? Dan ben je hier op de goede plek. In dit artikel deel ik namelijk de top 10 cadeaus voor een 30-jarig huwelijksjubileum, ook wel een parelen huwelijk genoemd. Of je nu iets persoonlijks, romantisch of praktisch zoekt, er is voor ieder wat wils. Hiermee vind jij dan ook een fantastisch 30 jaar getrouwd cadeau waarvan ik zeker weet dat het zal worden gewaardeerd!

1. Parel beertje in geschenkdoos

Een parel beertje is een origineel cadeau voor een 10-jarig huwelijksjubileum, omdat dit ook wel een parelen huwelijk wordt genoemd. Het beertje bevat maar liefst 500 parels en vormt een mooi symbool voor de afgelopen 10 jaar samen. Het parel beertje wordt daarnaast verpakt in een mooie geschenkdoos, zodat het geven hiervan extra leuk en bijzonder is!

2. Bongo cadeaubon 30-jarig huwelijk

Een Bongo cadeaubon voor het 30-jarig huwelijk vind ik een geweldig 30 jaar getrouwd cadeau, omdat je het paar hiermee de vrijheid geeft om zelf een ervaring te kiezen. Of het nu gaat om een romantisch diner, een weekendje weg of een avontuurlijke activiteit, de Bongo bon biedt vele opties. Hiermee kunnen zij dan ook iets bijzonders beleven ter ere van hun 30 jaar samenzijn.

3. Serveerplank 30 jaar getrouwd

Een serveerplank met de namen, trouwdatum en jubileumdatum van het paar vind ik een geweldig 30-jarig huwelijkscadeau, omdat het zowel persoonlijk als praktisch is. Het is ideaal voor het serveren van hapjes en vormt daarnaast een mooie herinnering aan deze speciale mijlpaal!

4. Mr & Mrs rozentaart

Wil jij op een originele manier bloemen cadeau geven voor een 30-jarig huwelijksjubileum? Geef dan een Mr & Mrs rozentaart! Dit is een prachtige geschenkdoos die is gevuld met 10 verse witte rozen. Ik weet zeker dat het 30 jaar getrouwde paar hier heel blij van zal worden!

5. Glazen hart met foto

Ben jij op zoek naar een persoonlijk 30 jaar getrouwd cadeau? Dan kan ik een glazen hart met foto zeker aanbevelen. Dit is perfect, omdat het hartvormig is en er een dierbare foto op staat. Hiermee geef jij dan ook een tastbare herinnering aan dit bijzondere huwelijksjubileum.

6. Chocoladehart

Ik kan een chocoladehart zeker aanraden als cadeau voor een 30-jarig huwelijksjubileum omdat het niet alleen lekker is, maar ook symbool staat voor de liefde de afgelopen 30 jaar. Ik weet zeker dat dit prachtige chocoladehart in de smaak zal vallen!

7. Beeld verbonden harten op houten voet

Ben jij op zoek naar een symbolisch en blijvend 30 jaar getrouwd cadeau? Dan kan ik een beeld met verbonden harten op houten voet zeker aanbevelen. De twee harten die met elkaar zijn verbonden, staan voor de sterke band die het paar in de afgelopen 30 jaar heeft opgebouwd. Dit beeld vormt een mooie decoratie in huis én herinnering aan hun 30-jarig huwelijksjubileum!

8. Drinkglazen 30 jaar getrouwd

Drinkglazen met de tekst ’30 jaar getrouwd gefeliciteerd’ vind ik een leuk 30 jaar getrouwd, omdat ze zowel praktisch als feestelijk zijn. Hiermee kan het paar toosten op de afgelopen 30 jaar en op nog vele gelukkige jaren samen!

9. 3D handafdruk set met glazen stolp en lichtjes

Een 3D handafdrukset met glazen stolp en lichtjes kan ik zeker aanraden als 30 jaar getrouwd cadeau, omdat het een unieke en tastbare herinnering creëert. Het stelt het paar in staat om hun handafdrukken voor altijd te bewaren onder een glazen stolp met lichtjes.

10. Tegeltje 30-jarig huwelijk

Een tegel met de tekst ‘Van harte gefeliciteerd met jullie 30-jarig huwelijk’ vind ik een leuk cadeau voor een parelen huwelijk, omdat het een blijvende herinnering creëert aan deze bijzondere mijlpaal. Deze tegel kan een bijzondere plek worden gegeven in huis en zal zeker worden gekoesterd.

De beste cadeauwinkels