8x verjaardagscadeau moeder om haar te feliciteren

Wat geef ik mijn moeder voor haar verjaardag cadeau is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Omdat het vinden van een origineel verjaardagscadeau voor je moeder een lastige opgave kan zijn, vind je hieronder 8 leuke cadeaus om aan je moeder te geven op haar verjaardag. Hiermee heb jij een fantastisch verjaardagscadeau voor je mama waarmee je haar zeker blij zal verrassen!

1. Wish you a happy birthday kaars

Een leuk verjaardagscadeau voor je moeder is een kaars met daarop de tekst ‘Wish you a happy birthday’. Hiermee kan je haar op een lieve manier feliciteren met haar verjaardag. Je moeder kan de kaars een leuk plekje geven in huis en deze gebruiken om een mooie verjaardagswens te doen. 

2. Houten hoera plankje met vaasjes en verse bloemen

Een houten hoera plankje met kaartstandaard, vaasjes en verse bloemen is een origineel verjaardagscadeau voor je moeder. Schrijf een leuke verjaardagskaart en zet deze in de kaartstandaard, zodat jij haar op een leuke manier kan verrassen. Hiervan zal zij zeker vrolijk worden!

3. Teddy tas met naam

Een leuk cadeau voor de verjaardag van je moeder is een teddy tas met daarop haar naam. Deze zachte en leuke tas met haar naam zal zij helemaal fantastisch vinden en overal mee naartoe willen nemen.

4. 3D LED-lamp van foto

Een origineel cadeau voor de verjaardag van je moeder is een 3D LED-lamp te laten maken van een bijzondere foto. Kies bijvoorbeeld voor een leuke foto van het gezin of van jullie samen. Je moeder zal zeker ontroerd zijn door dit prachtige cadeau dat jij speciaal voor haar hebt laten creëren en deze een mooi plekje in huis geven.

5. Doos luxe bonbons in gepersonaliseerde giftbox

Een verjaardagscadeau voor je moeder dat zeker in de smaak zal vallen is een doos luxe bonbons in een gepersonaliseerde giftbox. De giftbox kan jij speciaal voor haar ontwerpen met een leuke foto, design en tekst naar keuze. Hiermee zal jij haar zeker blij maken.

6. Boeddha theekop met deksel

Drinkt je moeder graag thee? Dan is een Boeddha theekop met deksel een leuk verjaardagscadeau voor je mama. Deze theekop heeft de vorm van een boeddha beeld. De bovenkant vormt een deksel die afneembaar is en zorgt ervoor dat je thee extra lang warm blijft. Hiermee wordt thee drinken dan ook een feestje!

7. Elektrisch warmtekussen

Verras je moeder met een elektrisch warmtekussen. Deze geeft niet alleen warmte, maar ook verlichting en ontspanning. Hiermee heb je dan ook een leuk verjaardagscadeau voor je mama waarmee zij heerlijk tot rust kan komen en kan genieten.

8. Vaas met naam

Is je moeder op bloemen? Verras haar dan met een vaas waarin haar naam is gegraveerd. Hiermee heb jij een origineel cadeau voor de verjaardag van je mama dat zeker in de smaak zal vallen. Zij zal het fantastisch vinden dat jij deze vaas speciaal voor haar hebt laten maken en hierin met veel liefde en plezier bloemen neerzetten.