Vaderdag cadeau: top 10 cadeau ideeën voor je vader

Een origineel Vaderdag cadeau vind je met deze top 10 cadeau ideeën voor je papa. Of je vader nu graag een glas bier of wijn drinkt, houdt van sporten of ontspannen, er is voor elke papa wat wils. Met deze top 10 Vaderdag cadeaus heb jij dan ook een fantastisch cadeau op Vaderdag om je vader te verrassen!

1. Wijnfles 'Fijne Vaderdag'

Houdt je vader van wijn? Verras hem dan met een hele speciale wijnfles op Vaderdag. Op deze wijnfles staat namelijk ‘Fijne Vaderdag’, waarbij Vaderdag staat voor ‘Veel alcohol drinken en uitrusten’. Hiermee heb jij dan ook een origineel Vaderdag cadeau waarvan je vader zeker zal genieten!

2. Papa mok

Een leuk Vaderdag cadeau is een mok die geheel in het teken staat van het zijn van papa. Zo kan je je vader verrassen met een gepersonaliseerde fotomok, waarop het woord ‘PAPA’ staat en die je kan laten bedrukken met vier leuke foto’s. Daarnaast kan je je vader een mok met de tekst ‘Very Important Papa’ geven. Ben je op zoek naar een grappig Vaderdag cadeau? Dan is een mok met de tekst ‘Dad, Well Done! I’m Awesome’ een goede keuze. Welke mok je ook kiest, je papa zal hier met veel plezier uit drinken!

Gepersonaliseerde fotomok PAPA
Mok Very Important Papa
Mok Dad, Well Done! I’m Awesome

3. Oorkonde Beste Papa

Een persoonlijk Vaderdag cadeau is de oorkonde Beste Papa. Deze oorkonde heeft een marmer look en kan je zelf naar eigen wens personaliseren. Zo kan je de oorkonde personaliseren met een leuke foto, lieve tekst en de naam van je papa. Je vader zal deze oorkonde zeker een bijzonder plekje geven en koesteren!

4. BBQ cadeaupakket voor papa

Op zoek naar een cadeau voor een papa die dol is op BBQ’en? Dan is het BBQ cadeaupakket voor papa een fantastische keuze. Deze bevat een gepersonaliseerd schort, gerookt olijfhout, volkoren couscous, salade mix, Provençaalse kruiden en barbecue kruiden. Het schort kan je personaliseren met een foto, lieve tekst en naam van je papa. Hiermee wordt BBQ’en voor je papa nog leuker!

5. Kussen Papa's plekkie

Met het kussen waarop staat Papa’s plekkie weet iedereen waar papa zit en is hij altijd verzekerd van zijn favoriete zitplek. Daarnaast wordt zitten ook nog eens extra comfortabel met dit kussen. Het is dan ook een origineel Vaderdag cadeau dat je vader zeker zal waarderen!

6. Belevenis cadeaubon voor papa: Plankgas

Is je vader dol op auto’s en snelheid? Dan is de belevenis cadeaubon Plankgas het perfecte Vaderdag cadeau voor hem. Hiermee kan hij genieten van een spannende rij-ervaring naar keuze, zoals rijden op het circuit, ijs, of off-road. Hiermee geef je je vader dan ook een onvergetelijke ervaring waar hij nog lang van zal nagenieten!

7. Sanbo Massage Gun

Kan je vader wel wat ontspanning gebruiken? Geef hem dan als Vaderdag kado een Sanbo Massage Gun. Deze is namelijk ideaal om te ontspannen en stress te verminderen. Daarnaast is de massage gun ook ideaal als je vader houdt van sporten. De massage gun draagt namelijk bij aan het herstel van de spieren na een training en voorkomt bij blessures. Kortom: een multifunctioneel massage apparaat waar je vader zeker van zal genieten!

8. Papa sokken

Een leuk cadeau idee voor Vaderdag zijn papa sokken. Allereerst komt een paar sokken natuurlijk altijd van pas. Daarnaast zijn deze sokken extra bijzonder doordat ze volstaan met het woord papa. Je vader zal deze papa sokken dan ook helemaal fantastisch vinden en ze met veel plezier dragen!

9. Vaderdag bierpakket met foto, tekst en naam

Drinkt je vader graag bier en wil jij hem op originele wijze verrassen op Vaderdag? Verras hem dan met een gepersonaliseerd Vaderdag bierpakket. De flesjes van dit bierpakket kan je personaliseren met een leuke boodschap. Daarnaast kan je ook de geschenkdoos waarin het bier wordt verpakt personaliseren met een foto en naam van je vader, inclusief leuke boodschap. Hiermee heb jij dan ook een uniek Vaderdag cadeau!

10. 3D-lamp I Love You Dad

Deze 3D-lamp met de tekst ‘I Love You Dad’ is een hartverwarmend cadeau om je vader te verrassen. Je vader zal zeker ontroerd worden van dit lieve gebaar en zal de lamp met veel trots op een speciale plek neerzetten. Daarbij zal hij elke keer als hij deze bewondert weer met liefde terugdenken aan dit originele Vaderdag cadeau dat hij van jou heeft gehad. 

Op zoek naar meer cadeau inspiratie voor je vader? Bekijk dan ook de top 10 cadeau ideeën voor mannen die alles al hebben.