Top 8 cadeau ideeën voor een puzzelaar

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die dol is op puzzelen? Lees dan de top 8 cadeau ideeën voor een puzzelaar en verras deze persoon met een cadeau waarmee puzzelen nog leuker en specialer wordt!

1. Puzzelmaker

Met een puzzelmaker kan een puzzelaar van zijn/haar favoriete foto’s zelf een puzzel maken. Eerst moet je de betreffende foto op een zelfklevend puzzelkarton bevestigen. Vervolgens kun je met de puzzelmaker de puzzelstukjes uitdrukken en genieten van je zelfgemaakte puzzel. Het is dan ook een origineel cadeau om een puzzelaar te verrassen. Een cadeau waar hij/zij veel plezier aan zal beleven!

2. Gepersonaliseerde puzzel

Verras een puzzelaar met een gepersonaliseerde puzzel waarmee puzzelen nog leuker wordt. Je kunt de puzzel personaliseren met een ontwerp, tekst, naam en/of één of meerdere foto’s naar keuze. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen uit hoeveel stukjes je wilt dat de puzzel bestaat, van minimaal 30 stukjes tot maximaal 1500 stukjes. De puzzelaar die de gepersonaliseerde puzzel ontvangt, zal dolblij zijn met dit cadeau en zeker genieten van het in elkaar zetten van de puzzel die jij speciaal voor hem/haar hebt ontworpen!

3. Puzzel sorteerbakjes

Maak puzzelen voor een puzzelaar makkelijker en leuker met deze handige puzzel sorteerbakjes. De puzzel sorteerbakjes worden geleverd in een set van 6, zodat een puzzelaar puzzelstukjes in verschillende sorteerbakjes kan sorteren. Met dit cadeau kan een puzzelaar dan ook georganiseerd puzzelen.

4. Chocolade puzzel

Ken jij een puzzelaar die niet alleen dol is op puzzelen, maar ook op chocolade? Verras deze persoon dan met een gepersonaliseerde chocolade puzzel. Deze chocolade puzzel bestaat uit verschillende chocolaatjes die samen een afbeelding vormen. Het is mogelijk om de chocolade puzzel te personaliseren met een ontwerp, tekst, naam en/of een of meerdere foto’s naar keuze. Daarnaast kun je kiezen of de chocolaatjes massief zijn of gevuld met praliné. Tot slot kun je kiezen uit hoeveel chocolaatjes je wilt dat de chocolade puzzel bestaat. Een origineel cadeau, waar een puzzelaar zeker van zal genieten!

5. Puzzelmap

Een puzzelmap is een multifunctioneel cadeau om een puzzelaar mee te verrassen. Allereerst is het handig om hiermee op een georganiseerde manier te puzzelen, alle puzzelstukjes kun je namelijk in de map bewaren. Zo kun je met deze puzzelmap ook makkelijk op de bank puzzelen. Daarnaast kun je met deze puzzelmap een puzzel onderweg meenemen. Hiermee kan een puzzelaar dan ook altijd en overal puzzelen!

6. Puzzellijm

Met puzzellijm kan een puzzelaar zijn/haar favoriete puzzels bewaren. Met puzzellijm kun je namelijk een puzzel fixeren, oftewel vastmaken. De puzzellijm dient conform de instructies op de betreffende puzzel aangebracht te worden. Vervolgens kan een puzzelaar de puzzel ophangen aan de muur en ervan genieten!

7. Wijnpuzzel

Verras een puzzelaar die dol is op wijn met een hele speciale puzzel: een wijnpuzzel. In de puzzel dient een fles wijn te worden gestopt. De ontvanger van het cadeau kan pas genieten van de wijn in de wijnfles na het oplossen van de puzzel. Een puzzelaar zal dus flink moeten gaan puzzelen om uiteindelijk te kunnen genieten van de heerlijke fles wijn. Een cadeau waar een puzzelaar zeker veel plezier aan zal beleven!

8. Geldpuzzel

Wil jij een puzzelaar op een originele manier geld cadeau geven? Geef dan een geldpuzzel cadeau. Met een geldpuzzel moet een puzzelaar eerst puzzelen om bij het geld te kunnen. Er zijn verschillende soorten geldpuzzels verkrijgbaar. Bij de doolhof geldpuzzel moet je het balletje in het doolhof naar de finish leiden om bij het geld te kunnen. Bij de houten geldpuzzel moet je eerst ontrafelen hoe het houten blokje opengemaakt kan worden om bij het geld te kunnen. Een geldpuzzel is dan ook een grappig en leuk cadeau om een puzzelaar te verrassen!

Doolhof geldpuzzel
Houten geldpuzzel