Top 8 cadeau ideeën voor een 70-jarige man

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een man van 70 jaar? Vraag jij je af: Wat geef je aan een man van 70 jaar cadeau? Bekijk dan de top 8 cadeau ideeën voor een 70-jarige man. Of je nu een verjaardagscadeau voor een man van 70 jaar zoekt of een cadeau voor een andere gelegenheid, hiermee vind jij geweldig cadeau waar je hem zeker blij mee zal maken!

1. Gepersonaliseerde speelkaarten

Een persoonlijk cadeau voor een man van 70 jaar zijn gepersonaliseerde speelkaarten. De speelkaarten kan je laten bedrukken met 7 verschillende foto’s. Hieraan zal hij veel plezier beleven. Daarnaast wordt een potje kaarten hiermee extra bijzonder!

2. Cadeauboek 'Mijn eerste 18 jaar - Geboren in 1954'

Het cadeauboek ‘Mijn eerste 18 jaar’ is een origineel cadeau voor een man van 70 jaar. Met dit boek kan hij herinneringen ophalen uit zijn jeugd. Hierin staat namelijk alles over het nieuws, de mode, hits, rages en tv-programma’s toen hij jong was. Dit boek zal hij dan ook zeker met veel plezier doorbladeren en lezen!

3. Nekmassage apparaat

Of het nu is voor een stijve nek of een ontspanmoment, dit nekmassage apparaat komt altijd van pas. Het nekmassage apparaat heeft 3 verschillende intensiteitsstanden en beschikt daarnaast over een warmtefunctie. Naast de nek, kan het apparaat ook voor andere lichaamsdelen worden gebruikt. Het is dan ook een multifunctioneel massageapparaat. Hiermee heb jij dan ook een fantastisch kado voor een man van 70 jaar waarmee hij heerlijk kan ontspannen.

4. Old Amsterdam Classic gift box

Deze Old Amsterdam Classsic gift box is gevuld met Old Amsterdam Classic kaas en een mini kaasschaaf. Hiermee kan je dan ook genieten van overheerlijke Old Amsterdam kaas. Kortom: een leuk kado voor een 70-jarige man waar deze zeker van zal smullen!

5. Heliumballon 70 jaar

Een bijzonder cadeau voor een man die 70 jaar wordt is een vrolijke heliumballon waarop zijn leeftijd staat. De heliumballon wordt geleverd in een vrolijke doos. Bij het openen van de doos vliegt de ballon de kamer in. Het is dan ook een leuke manier om een man die 70 jaar wordt te verrassen met het bereiken van deze bijzondere leeftijd!

6. Zedar video deurbel

Een Zedar video deurbel is een handig én leuk cadeau voor een 70-jarige man. Hiermee hoeft hij niet de deur open te doen om te zien wie er voor de deur staat. Met de Zedar video deurbel kan je namelijk vanaf iedere locatie een persoon die aan de deur staat zien, horen en hiermee praten. Daarnaast heb je geen abonnement nodig om de videobeelden terug te kunnen kijken. Al met al, is deze video deurbel dan ook erg handig, veilig en comfortabel!

7. Princess broodbakmachine

Wat is er lekkerder dan de geur en smaak van versgebakken brood? Met deze Princess broodbakmachine kan je hier iedere dag van genieten. Hiermee maak je namelijk makkelijk je eigen verse brood. Het is dan ook een leuk cadeau voor een man van 70 jaar waar deze zeker graag gebruik van zal maken!

8. Heren badjas met naam

Een heren badjas met naam is een leuk idee om een man van 70 jaar te verrassen. Allereerst komt een badjas natuurlijk altijd van pas. Deze is namelijk heerlijk warm en comfortabel. Doordat op de badjas de naam van de man is geborduurd, is het voor hem extra bijzonder om deze te dragen. Kortom: een geweldig cadeau voor een 70-jarige man waar hij zeker blij van zal worden!