Top 8 cadeau ideeën om iemand sterkte te wensen

Een sterkte cadeau vind je met deze top 8 cadeau ideeën om iemand sterkte te wensen. Of je nu iemand je medeleven wilt tonen, troost wilt bieden of iemand wilt laten zien dat je er voor hem/haar bent, hiermee vind jij een passend hart onder de riem cadeau!

1. Geurkaars - Een lichtpuntje voor jou

Een origineel sterkte cadeau is een geurkaars met de tekst ‘Een lichtpuntje voor jou’. Hiermee geef jij iemand die het moeilijk heeft een lichtpuntje. Daarnaast laat je hiermee weten dat jij aan hem/haar denkt.

2. Zakje steun

Ben je op zoek naar een cadeau om iemand te steunen? Geef deze persoon dan een zakje steun cadeau. In het zakje steun zit een sodaliet edelsteen. Daarnaast bevat het zakje een omschrijving van de werking van de edelsteen, te weten: “De sodaliet geeft je kracht en troost om door te gaan in moeilijke tijden. Hij neemt de onrust in je weg en zorgt voor een emotioneel evenwicht. Hij vergroot je zelfrespect, zelfacceptatie en zelfvertrouwen, waardoor je trouw blijft aan jezelf.”

3. Lichtplantje

Een origineel cadeau om iemand sterkte te wensen is een lichtplantje. Hiermee kan jij iemand die wel een lichtpuntje kan gebruiken op een bijzondere manier een hart onder de riem steken.

4. Sterkte knuffel

Een lief sterkte cadeau is een sterkte knuffel. Dit is een teddybeer die een t-shirt draagt waarop ‘Sterkte’ staat. De ontvanger kan deze knuffel een bijzonder plekje in huis geven en zal elke keer bij het zien van deze knuffel herinnerd worden aan jouw lieve gebaar!

5. Chocoladehart - Een hart onder de riem

Ben jij op zoek naar een hart onder de riem cadeau? Geef dan een chocoladehart in een luxe verpakking met de tekst ‘Een hart onder de riem’. Met dit lieve en lekkere gebaar laat jij iemand zien dat jij aan hem/haar denkt.

6. Sterkte helium ballon

Een origineel cadeau om iemand een hart onder de riem te steken is een helium ballon met de tekst ‘Sterkte’. Hiermee wens jij iemand op een bijzondere manier sterkte. De ontvanger zal zeker ontroerd zijn door dit lieve gebaar!

7. Bad bruisballen - Heel veel sterkte

Ben jij op zoek naar een klein cadeautje om iemand heel veel sterkte te wensen? Dan is een doosje bad bruisballen met de boodschap ‘Heel veel sterkte!’ de perfecte manier om deze persoon te verrassen. Hiermee kan hij/zij even ontspannen in bad om alle zorgen even te vergeten!

8. Boekje - Ik wens je heel veel sterkte

Het boekje ‘Ik wens je heel veel sterkte’ is een bijzonder sterkte cadeau. Dit boekje is bedoeld om iemand troost te bieden in een moeilijke periode. Hiermee kan jij iemand dan ook op originele wijze steunen.