Top 5 cadeau ideeën voor een kunstliefhebber

Een cadeau voor een kunstliefhebber dat geheel in het teken staat van kunst vind je met de top 5 cadeau ideeën voor een kunstliefhebber. Hiermee heb jij een origineel cadeau voor iemand die houdt van kunst dat zeker zal worden gewaardeerd!

1. Nationale Kunst & Cultuur cadeaukaart

Een leuk cadeau voor een kunstliefhebber is de Nationale Kunst & Cultuur cadeaukaart. Hiermee kan je tickets uitzoeken voor een museum, theater of monument naar keuze. Je kan hiermee dus zelf je culturele dagje uit bepalen. Met dit cadeau zal een kunstliefhebber dan ook zeker raad weten!

2. Schilderen op nummer voor volwassenen

Maak zelf de kunstwerken van beroemde kunstenaars na met schilderen op nummer voor volwassenen. Zo kan je het meisje met de parel van Vermeer, Sterrennacht van Van Gogh of de Mona Lisa van Da Vinci schilderen. Na het schilderen kan je het zelfgemaakte kunstwerk een mooi plekje in huis geven. Het is dan ook een origineel cadeau voor een kunstliefhebber waar deze veel plezier aan zal beleven.

Schilderen op nummer voor volwassenen: Vermeer - Meisje met de parel
Schilderen op nummer voor volwassenen: Van Gogh - Sterrennacht
Schilderen op nummer voor volwassenen: Da Vinci - Mona Lisa

3. Monopoly Van Gogh museum

De Monopoly editie van het Van Gogh Museum is een leuk cadeau voor een kunstliefhebber. In het Monopoly spel van het Van Gogh museum leer je namelijk tijdens een potje Monopoly meer over het leven van Vincent van Gogh en zijn werken. Hiermee wordt Monopoly spelen dan ook extra bijzonder!

4. Boek over kunst

Verras een kunstliefhebber met een boek over kunst. Er zijn verschillende boeken die je cadeau kan doen aan een kunstliefhebber. Zo is het boek ‘Eeuwige schoonheid’ een Nederlandstalige editie van het boek ‘The Story of Art’. Dit boek is perfect als je geïnteresseerd bent in de kunstgeschiedenis en liefhebber bent van kunst. Daarnaast leer je in ‘Het grote Nederlandse kunst boek’ meer over de kunst in Nederland. Tot slot leer je met het boek ‘Kijk als een kunstenaar’ meer over de totstandkoming van een kunstwerk. Welk boek je ook kiest, een kunstliefhebber zal dit met veel plezier lezen!

Boek 'Eeuwige schoonheid'
'Het grote Nederlandse kunst boek'
Boek 'Kijk als een kunstenaar'

5. LEGO Ideas Vincent van Gogh - Sterrennacht

Met de LEGO Ideas Vincent van Gogh Sterrennacht bouwset kan je zelf met LEGO bouwsteentjes het kunstwerk Sterrennacht van Vincent van Gogh maken. Nadat het kunstwerk in elkaar is gebouwd, kan deze een speciale plek in huis worden gegeven. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor een kunstliefhebber waar deze zeker blij verrast mee zal zijn!